Casa si Gradina

Esti in criza de timp si nu poti uda plantele preferate? Yalco are solutia!

De Mihai Voicila la 29-03-2022

O terasa fara plante este fara personalitate si nu ofera o stare de bine intru totul. Multi oameni abandoneaza florile din lipsa de timp de a se ingriji de ele si de a le uda.

Noi venim in sprijinul tau! Kitul de irigatii pentru terase este ideal pentru proiectele DIY, fiind, de asemenea, o idee de cadou pentru pasionatii de gradinarit.

kit-cu-programator-pentru-irigatii-claber-907660000

Kit cu programator pentru irigatii Claber - 907660000 este o solutie completa cu 15 programe diferite pentru configurarea unui sistem de irigare prin picurare pentru terasa, balcon sau gradina. Kitul Claber include toate componentele necesare, de la programator Logica® cu 15 programe alimentat cu baterii, racord de prindere, furtun flexibil, fitinguri, stabilizator de presiune, picuratoare reglabile si cuple, pana la diverse accesorii pentru optimizarea cantitatii de apa pentru fiecare ghiveci sau jardiniera, in functie de clima, sol si particularitatile tipurilor de plante si flori. Astfel, veti obtine cele mai bune rezultate pentru florile si plantele dumneavoastra, economisind consumul de apa si reducand timpul si efortul.

Kitul acopera necesarul a 20 de ghivece. De asemenea, sistemul de irigatii poate fi extins, dupa preferinte, prin achizitionarea altor componente Claber din gama RainJet®.

Daca vrei sa oferi plantelor tale un mediu mai bun, intra chiar acum aici.


kit-irigatii-pentru-terasa-claber-907720000

Kit irigatii pentru terasa Claber - 907720000 este o solutie completa pentru configurarea unui sistem de irigare prin picurare pentru terasa, balcon sau gradina. Kitul Claber include toate componentele necesare, de la tubul principal, furtunuri de alimentare, picuratoare reglabile, pana la diverse accesorii pentru optimizarea cantitatii de apa pentru fiecare ghiveci, in functie de clima, sol si particularitatile tipurilor de plante si flori. Astfel, veti obtine cele mai bune rezultate pentru florile si plantele dumneavoastra, economisind consumul de apa si reducand timpul si efortul.

Kitul acopera necesarul pentru 50 de ghivece, iar furtunul de alimentare are o lungime de 25 m.

Kitul este acum la un super pret si il gasesti aici.

Acum ca am rezolvat problema udatului, vin cu o propunere de a pune in valoare frumusetea florilor tale:


ghiveci-rotund-fara-farfurie-model-butoi-aliaj-keter-blenheim-61cm-81-l

Ghiveciul rotund fara farfurie model butoi aliaj Keter Blenheim 61 cm 81 L este realizat din plastic de inalta calitate si prezinta un design rustic in forma de butoi din imitatie de lemn, de culoarea aliajului. Ghiveciul are forma rotunda, iar aspectul sau evidentiaza frumusetea plantelor. Acesta poate fi utilizat ca piesa de decor atat in interior, cat si in gradina casei sau pe terasa. Il poti gasi chiar aici.


ghiveci-violet-suspendat-keter-cozies-s-32-l

Ghiveci violet Keter Cozies S 3.2 L cu aspect modern si textura ce imita impletitura crosetata este realizat din polipropilena, material extrem de rezistent la intemperii, zapada, umiditate si raze UV. Polipropilena nu se decoloreaza, nu putrezeste si isi pastreaza aspectul impecabil pentru o lunga perioada de timp, astfel incat, va puteti bucura de ghiveciul Keter Cozies de la un sezon la altul. Il gasesti aici.


ghiveci-1

Rasadnita maro cu etajera Keter Urban Bloomer este realizata din plastic de inalta calitate, cu aspect deosebit din imitatie de lemn. Materialul este rezistent la raze UV, intemperii, umiditate sau zapada si isi pastreaza culoarea si aspectul pentru o perioada indelungata de timp.

Rasadnita contine o etajera ideala pentru depozitarea ghivecelor mai mici si a uneltelor pentru gradinarit, precum si recipiente pentru organizarea rasadurilor si un sistem inteligent de irigare pentru hidratarea optima, facilitand astfel intretinerea plantelor si a legumelor. Constructia sa elaborata, dar mai ales rezistenta permite cresterea plantelor, florilor, ierburilor aromatice, precum si a legumelor. O gasesti aici. 

Sper ca am reusit sa te ajut cu propunerile mele si nu uita, ne gasesti atat in showroomul Yalco din Soseaua Pipera nr. 48, cat si la telefon/ e-mail in sectiunea Contact.