Casa si Gradina

Electrocasnicele ce nu trebuie sa lipseasca din bucataria ta: Storcatoarele de fructe si citrice!

De Mihai Voicila la 24-05-2022

Daca iti doresti sa schimbi alimentatia haotica, cu una sanatatoasa, storcatoarele de fructe si citrice pot reprezenta un prim pas. Pune accent mai mult atat pe sanatatea ta, cat si a persoanele dragi, si prepara sucuri naturale pe baza de fructe si legume!

Pe langa faptul ca ajuta la crestea imunitatii, sucurile naturale preparate acasa/ la birou pot reprezenta un boost de energie, ceea ce se observa intr-o productivitate mai eficienta.

La Yalco gasesti o gama variata de storcatoare de la brandul de renume international Black&Decker. 

Iata o selectie ce am pregatit-o special pentru a te ajuta sa iti schimbi modul de viata intr-unul sanatos:

storcator-electric-fructe-si-legume-cu-melc-presare-la-rece-blackdecker-200-w (1)-1storcator-electric-fructe-si-legume-cu-melc-presare-la-rece-blackdecker-200-w-1

Storcator electric fructe si legume cu melc presare la rece Black+Decker 200 W

Performant si elegant, storcatorul de fructe si legume Black+Decker cu motor de 200 W, melc, cu presare la rece elibereaza savoarea fructelor si legumelor favorite, fara sa risipeasca nutrientii. Aparatul stoarce lent fructele si legumele, la o viteza de 70 RPM, astfel incat tehnologia de presare la rece pastreaza perfect vitaminele si nutrientii.

Cu finisaje elegante din inox si carcasa transparenta a motorului pentru monitorizarea procesului de stoarcere, aparatul este dotat cu 1 viteza si functia Reverse (inversarea sensului rotatiei melcului) pentru a impinge ingredientele in cazul blocarii, facilitand astfel stoarcerea. Mecanismul fiabil cu melc robust este utilizat pentru presarea si stoarcerea eficienta a sucului din fructe si legume, rezultatul fiind o cantitate mult mai mare de lichid omogen.

De asemenea, storcatorul include un filtru realizat din otel inoxidabil, de inalta calitate, ce zdrobeste si macina pulpa fructelor si a legumelor, precum si tub de alimentare foarte larg de 80 mm, ideal pentru stoarcerea rapida si usoara a fructelor si legumelor intregi. Gura de scurgere proiectata anti-picurare impiedica scurgerea sucului obtinut prin recipientul prevazut cu un capac ermetic, pastrand astfel curatenia in bucatarie.

Pulpa ramasa dupa stoarcere va fi colectata intr-un recipient din plastic rezistent de 0.6 L, iar sucul extras din pulpa fructelor si a legumelor poate fi depozitat in recipientul gradat, inclus.

Stim ca ti-am trezit o curiozitate, asadar acest storcator te asteapta la un click distanta aici.

 

storcator-electric-fructe-si-legume-2-trepte-viteza-blackdecker-12-l-600-w (1)storcator-electric-fructe-si-legume-2-trepte-viteza-blackdecker-12-l-600-w-1


Storcator electric fructe si legume 2 trepte viteza Black+Decker 1.2 L 600 W

Un alt storcator la fel de interesant este Storcatorul electric fructe si legume Black+Decker 1.2 L 600 W.

Prevazut cu motor puternic de 600 W si 2 viteze, storcatorul Black+Decker reuseste sa prepare rapid o multitudine de milkshake-uri irezistibile si sanatoase sau orice suc proaspat din fructe si legume, in functie de preferinte. Acesta este prevazut cu tub de alimentare larg de 62 mm, ideal pentru stoarcerea rapida si usoara a fructelor si legumelor intregi.

Cu finisaj elegant din inox, storcatorul de fructe este dotat cu 2 viteza pentru a garanta rezultate optime, indiferent de tipul de ingrediente utilizate. Acesta este prevazut cu maner de blocare ergonomic, pentru utilizare in conditii de siguranta.

De asemenea, storcatorul include o sita care asigura cea mai buna filtrare si lame performante pentru amestecare si zdrobire din otel inoxidabil, de inalta calitate. Pulpa ramasa dupa stoarcere va fi colectata intr-un recipient din plastic rezistent de 1.2 L, iar sucul extras din pulpa fructelor si a legumelor poate fi depozitat in recipientul gradat, cu varf de turnare si capacitate de 0.55 L.

Gasesti acest storcator chiar aici.


storcator-electric-citrice-blackdecker-350-w (1)-1storcator-electric-citrice-blackdecker-350-w-1


Storcator electric citrice Black+Decker 350 W

Storcator electric citrice Black+Decker 350 W este dotat cu parghie si motor profesional CA, fiind conceput special pentru obtinerea unui flux continuu de suc natural, cu efort minim. Inovator, storcatorul electric este dotat cu maneta ergonomica pentru presare realizata din inox, ideala pentru stoarcerea fructelor fara murdarirea mainilor.

Datorita usurintei folosirii parghiei, presiunea este puternica si continua, astfel maximizandu-se extractia sucului de citrice. De asemenea, storcatorul este prevazut cu un filtru din otel inoxidabil, precum si cu filtru cu regulator de pulpa reglabil, care permite prepararea sucurilor naturale cu o cantitate mai mare sau mai mica de pulpa.

Storcatorul de citrice Black+Decker cu puterea de 350 W are carcasa eleganta din inox cu finisaj antiamprenta si este dotat cu un sistem antipicurare ce impiedica picaturile de suc sa se scurga pe blatul de lucru, precum si cu doua conuri diferite, potrivite pentru orice dimensiune de citrice. De asemenea, acesta include un recipient pentru suc, cu o capacitate de 650 ml, care permite scurgerea sucului obtinut, direct in pahar.

Profita chiar acum chiar aici.


storcator-electric-citrice-blackdecker-100-w (1)-1storcator-electric-citrice-blackdecker-100-w

Storcator electric citrice Black+Decker 100 W

Black+Decker prezinta storcatorul de citrice cu o putere de 100 W si parghie, conceput special pentru obtinerea unui flux continuu de suc plin de vitamine, cu efort minim. Performant, storcatorul electric include maneta pentru presare realizata din inox, ideala pentru stoarcerea fructelor fara murdarirea mainilor.
Robust, cu design modern si finisaj din inox, storcatorul este dotat cu un sistem antipicurare ce impiedica picaturile de suc sa se scurga pe blatul de lucru si doua conuri de diferite dimensiuni, potrivite pentru orice dimensiune de citrice.

De asemenea, acesta include un filtru de pulpa realizat din inox, ce poate defini densitatea lichidelor si un recipient pentru suc, cu o capacitate de 250 ml, care permite scurgerea sucului obtinut, direct in pahar.

Baza storcatorului prezinta picioruse antialunecare, cu ajutorul carora il puteti fixa pe orice blat de lucru din bucatarie. Toate componentele detasabile pot fi curatate in masina de spalat vase, in conditii de siguranta.

Storcatorul electric de citrice Black+Decker 100 W te asteapta chiar aici. 


storcator-de-citrice-negru-1000-ml-blackdecker-30-w (1)storcator-de-citrice-negru-1000-ml-blackdecker-30-w|

Storcator de citrice negru 1000 ml Black+Decker 30 W

Storcatorul automat de citrice Black+Decker cu o capacitate de 30 W si design compact se poate integra cu usurinta pe blatul de lucru al bucatariei tale.
Gratie vasului de 1000 ml realizat din sticla rezistenta vei putea stoarce o cantitate considerabila de portocale sau lamai.

Designul ingenios, complet independent de motor, iti permite sa utilizezi vasul gradat, prevazut cu maner, ca pe o carafa in care vei putea servi direct sucul proaspat obtinut.

De asemenea, vei economisi spatiul de depozitare, stocand motorul, cablul, filtrul si cele 2 conuri in interiorul vasului din sticla, protejand astfel accesoriile impotriva prafului.

Storcatorul este dotat cu doua conuri de diferite dimensiuni, pentru stoarcerea oricarui tip de citrice, precum si cu un filtru pentru reglarea cantitatii de pulpa din suc. Accesoriile detasabile pot fi curatate in siguranta in masina de spalat vase.

Acesta este la un click distanta chiar aici.


storcator-de-citrice-alb-blackdecker-25-w (1)storcator-de-citrice-alb-blackdecker-25-w

Storcator de citrice 350 ml alb Black+Decker 25 W

Datorita dimensiunilor compacte, storcatorul pentru citrice Black+Decker 25 W se poate integra perfect in orice bucatarie. Aparatul este prevazut cu un vas pentru suc, transparent si gradat, cu o capacitate de pana la 350 ml, maner ergonomic si gura de scurgere practica.

Acesta nu contine BPA. Storcatorul de citrice va permite sa dozati cantitatea de suc dorita, iar filtrul de pulpa reglabil poate defini densitatea lichidelor. Conul pentru citrice este prevazut cu sistem de rotatie reversibil pentru grad maxim de extractie.

De asemenea, puteti economisi spatiul de depozitare cu ajutorul sistemului de stocare a cablului, incorporat sub carcasa. Accesoriile pot fi curatate usor in masina de spalat vase.

Storcatorul de citrice 350 ml alb Black+Decker 25 W te asteapta chiar aici.

Sper ca acest articol sa te ajute in alegerea storcatorului perfect pentru tine!

Nu uita! Pentru intrebari referitoare la produsele mai sus prezentate ne gasesti atat in showroomul Yalco din Soseaua Pipera nr. 48, cat si la telefon/ e-mail in sectiunea Contact.