Casa si Gradina

Electrocasnicele ce iti fac viata mai usoara! Descopera ce ti-au pregatit specialistii nostri chiar aici!

De Mihai Voicila la 25-10-2022

Daca este toamna este momentul perfect pentru a-ti intari imunitatea cu ajutorul fructelor si legumelor de sezon. Pentru ca acestea se gasesc din belsug in toate pietele, in supermarketuri, dar si in gradinile bunicilor, tot ce trebuie sa faci este sa le pregatesti corespunzator, astfel incat acestea sa-ti furnizeze maximul de vitamine si minerale. Mai jos iti lasam o lista cu 7 aparate electrocasnice care iti vor usura munca, evidentiind in acelasi timp, gusturi proaspete si sanatoase pe care le vei adora. Ideale pentru tine si familia ta.

blender-recipient-portabil-blackdecker-06-l-350-w-1blender-recipient-portabil-blackdecker-06-l-350-w (1)-1

Blender recipient portabil Black+Decker 0.6 L 350 W

Incepe dimineata intr-un mod sanatos savurand un super smoothie din fructe si legume facut la blenderul portabil Black+Decker. Adauga in recipientul dedicat fructele si legumele preferate, apa sau lapte vegetal si vei obtine o bautura delicioasa, sanatoasa si consistenta, care iti va furniza energia si vitaminele necesare. Principala calitate a blender-ului este rapiditatea cu care poti obtine bautura dorita.

Gratie lamelor foarte ascutite dureaza cateva momente pana fructele si legumele se omogenizeaza perfect. Mai mult decat atat, nu mai este nevoie sa transferi bautura obtinuta in alt recipient pentru ca poti lua cu tine direct recipientul in care le-ai amestecat. Este atat de simplu si atat de usor, incat acest blender nu trebuie sa-ti lipseasca din bucatarie in aceasta toamna. In completare, blenderul ocupa putin spatiu, este simplu de utilizat si de curatat. Asadar, ai toate motivele pentru care merita sa-ti incepi ziua intr-un mod care debordeaza de sanatate si vitalitate. Comanda-l de aici.

chopper-alb-blackdecker-260-wchopper-alb-blackdecker-260-w (1)

Chopper alb Black+Decker 260 W

Nu mai pierde vremea maruntind legumele la cutit. Dureaza foarte mult si devine extenuant la un moment dat, mai ales daca pregatesti proviziile pentru iarna. Datorita acestui Chopper de la Black+Decker maruntirea legumelor devine o treaba atat de simpla incat aproape ca nici nu o vei simti. Marunteste legume precum morcovi, telina, pastarnac, dovlecei, ardei, castraveti in cateva momente si adauga-le in salate sau caserole pentru a ale pastra la congelator.

De asemenea, poti marunti rapid biscuiti pentru cheese cake sau nuci. Acest chopper reprezinta un adevarat ajutor in bucatarie, pentru ca mai putin timp in bucatarie inseamna mai mult timp pentru familia ta. Vezi mai multe detalii despre produs aici.

storcator-electric-fructe-si-legume-cu-melc-presare-la-rece-blackdecker-200-w-2storcator-electric-fructe-si-legume-cu-melc-presare-la-rece-blackdecker-200-w (1)-2

Storcator electric fructe si legume cu melc presare la rece Black+Decker 200 W

Daca este toamna si ai acces la atatea fructe si legume delicioase, de ce sa nu profiti de gustul lor minunat? Cu acest storcator electric in doar cateva momente vei obtine un suc extraordinar preparat chiar la tine acasa. Asta inseamna ca tu ai controlul total asupra bauturii pe care o bei, prin urmare, zaharul, conservantii si agentii de potentare a gustului nu vor mai avea loc in meniul tau. Datorita melcului de presare la rece vei obtine sucuri incredibil de bune. Toata prospetimea naturii se va afla in paharul tau.

Combina fructe si legume, lasa-ti imaginatia sa lucreze si vei obtine bauturi dintre cele mai diverse cu care iti vei incanta musafirii si persoanele dragi. Un aparat simplu de folosit, care va aduce multa bucurie in caminul tau. Pentru pret si comanda acceseaza link-ul de aici.

pachet-set-2-cani-cu-perete-dublu-bormioli-thermic-glass-220-ml-cafetiera-blackdecker-024-l-800-wpachet-set-2-cani-cu-perete-dublu-bormioli-thermic-glass-220-ml-cafetiera-blackdecker-024-l-800-w (1)

Pachet Set 2 Cani cu Perete Dublu Bormioli Thermic Glass 220 ml + Cafetiera Black+Decker 0.24 L 800 W

O placere vinovata sau nu, nu ne imaginam viata fara ea. Da, vorbim despre cafeaua care ne energizeaza inca de la prima ora a diminetii. Cafeaua ocupa un loc important atat acasa, cand o bem alaturi de cei dragi, cat si la birou, acolo unde ajuta la nasterea celor mai productive idei. Prin urmare, cafeaua este un ingredient sau aliment pe care il savuram cu placere ori de cate ori avem ocazia.

Daca si tie iti place cafeaua la fel de mult, acest pachet avantajos este ideal pentru tine. Format din cafetiera si 2 cani termice, te vei bucura de o cafea foarte buna, cu gust intens oricand doresti. Mai mult decat atat, daca esti genul de persoana careia ii place sa o savureze un timp indelungat, aceste cani termice iti promit ca nu o vei bea rece. Produsul este de foarte buna calitate, prin urmare, cafeaua obtinuta va fi si mai si.

Comanda-l chiar acum si profita de setul avantajos accesand link-ul de aici.

gratar-electric-blackdecker-2200-w-bxgr2200e-1gratar-electric-blackdecker-2200-w-bxgr2200e (1)

Gratar electric Black+Decker 2200 W BXGR2200E

In cazul in care nu lucrezi de acasa, timpul pe care il petreci la serviciu este destul de lung. Si asta nu ar reprezenta o problema in sine, daca ai gasi cina de fiecare data pregatita cand ajungi acasa. Prin urmare, cauti solutii eficiente care sa-ti aduca pe masa o mancare rapida, dar si gustoasa. Gratarul electric Black+Decker este o minune pentru orice bucatarie. Acesta iti permite sa pregatesti cina rapid, profitand de timpul ramas pentru a-l petrece cu familia. Gratarul este potrivit pentru prepararea legumelor diverse, dar si pentru carne. In concluzie, poti pregati cina astfel incat sa fie si rapida, dar si delicioasa, spre bucuria celor dragi. Comanda-l de aici.

masina-de-tocat-carne-2-trepte-viteza-blackdecker-1000-wmasina-de-tocat-carne-2-trepte-viteza-blackdecker-1000-w (1)

Masina de tocat carne 2 trepte viteza Black+Decker 1000 W

Sarbatorile de iarna sunt tot mai aproape, prin urmare gandul la sarmale a inceput sa zboare deja. Cu ajutorul masinii de tocat carne Black+Decker, chiftelutele, sarmalutele, carnatii si alte asemenea bunataturi pe care le vei pregati in preajma sarbatorilor, vor avea un gust exceptional. Masina de tocat este potrivita pentru diverse tipuri de carne, fiind sigura, rapida si eficienta. Simti deja mirosul, nu-i asa? Pentru alte detalii si pret, click aici.

cuptor-cu-microunde-blackdecker-700-w-20-l-bxmz701e (1)cuptor-cu-microunde-blackdecker-700-w-20-l-bxmz701e

Cuptor cu microunde Black+Decker 700 W 20 L - BXMZ701E

Incalzeste mancarea in cel mai scurt timp. Fie ca ne referim la pranz sau cina, cuptorul cu microunde garanteaza performante ridicate. Un aparat indispensabil, care pe langa functia de incalzire beneficiaza de un pachet bogat de functii care iti va face viata mai usoara. In concluzie, cum sa nu te bucuri cand lucrurile au evoluat astfel incat sa castigi timp de calitate pentru ceea ce conteaza pentru tine? Comanda cuptorul cu microunde de aici si acorda-ti timp pentru un ceai baut in tihna.

Nu uita! Pentru intrebari referitoare la produsele mai sus prezentate ne gasesti atat in showroomul Yalco din Soseaua Pipera nr. 48, cat si la telefon/ e-mail in sectiunea Contact.