Casa si Gradina

Despre uscatoare si cosuri pentru rufe

De Diana Popescu la 30-07-2019

Multi dintre noi iubesc tehnologia uscatoarelor de rufe care au devenit din ce in ce mai ecologice, insa alegerea unui uscator de rufe profesional poate implica anumite costuri suplimentare.

In topul preferintelor inca se afla metoda clasica a uscarii rufelor in aer curat, fie in gradina sau pe balcon. Vantul si soarele lucreaza impreuna pentru a crea un uscator complet natural pentru haine cu miros proaspat.

Daca locuiesti la casa si ai o curte generoasa, sau chiar intr-un apartament cu terasa, uscatoarele pentru rufe sunt solutia perfecta.

La Yalco gasesti o gama variata de uscatoare pentru rufe practice atat pentru interior, cat si pentru exterior, in functie de spatiul pe care il ai la dispozitie.

Daca locuiesti la casa si esti privilegiat cu o curte generoasa, iar familia este numeroasa, iti recomandam uscatorul pentru rufe Leifheit Linomatic M400, disponibil aici.

85245-Waescheschirm-Linomatic-M-400-Anwendung-001

Uscatorul pentru rufe Linomatic 400 prezinta un mecanism de strangere cu brate rotative si design ingenios, de culoare turcoaz. Franghiile uscatorului rotativ Linomatic sunt amplasate in bratele rotative, iar atunci cand bratele sunt inchise, acestea sunt protejate de praf sau murdarie.

Cu o lungime de 40 metri, uscatorul este incapator, astfel se pot intinde pana la patru masini cu rufe. Acesta este prevazut cu sistemul Easy-Lift, iar bratele se deschid usor atunci cand se trage franghia de tensionare cu blocare automata, in comparatie cu alte uscatoare rotative. Franghia cea mai lunga are dimensiunea de 1.86 metri, fiind  suficient de larga pentru uscarea asternuturilor, a fetelor de masa sau a prosoapelor de baie. La capatul bratelor, uscatorul este dotat cu dispozitive verzi special create pentru uscarea pe umerase a camasilor sau a rochiilor. Uscatorul contine un tarus pentru fixarea acestuia in pamant. De asemenea, uscatorul pentru rufe Linomatic poate fi amplasat si in gradini mai mici sau curti interioare.

Cu totii ne dorim zile senine, sa putem intinde hainele proaspat spalate la soare. Insa vremea imprevizibila este motivul pentru care multi dintre noi prefera sa usuce hainele in interior, pentru a nu le expune in ploaie.

Yalco iti ofera solutia potrivita - uscatorul de rufe cu prelata Leifheit Linoprotect 400, cu ajutorul caruia poti extinde sezonul de uscare in aer liber din primavara pana in toamna.

a0218aa00602481ab7f817ea91aca511-l10602211

Uscatorul Linoprotect 400 este prevazut cu prelata impermeabila ce protejeaza rufele si franghiile de ploaie, razele UV, praf sau murdarie. Acesta functioneaza cu ajutorul sistemului rotativ cu deschidere automata. Atunci cand sistemul de rotatie nu este utilizat, bratele uscatorului se indoaie impreuna cu franghiile, fiind protejate de praf sau murdarie. Rufele vor fi in siguranta in prezenta vanturilor puternice, datorita design-ului solid. Uscatorul contine opt umerase pentru uscarea camasilor si a tricourilor. Disponibil aici.

Pentru persoanele care locuiesc in apartament sunt recomandate uscatoarele clasice pliabile, ce pot fi amplasate pe balcon, terasa sau in interior.

Colectia Solid Classic contine uscatoare pentru rufe precum Solid Classic 180 si Solid Classic 200, ideale atat pentru exterior, cat si pentru interior. Cu elementele laterale pliabile, uscatoarele ofera lungimi de uscare de 18, respectiv 20 metri si spatiu pentru aproximativ doua masini de rufe. Articolele lungi precum prosoapele de baie sau pantalonii se pot usca pe elementele laterale, fara a atinge podeaua. Sunt usor de utilizat si se pot rabata pentru a economisi spatiu. Acestea sunt stabile chiar si in conditii de vant, datorita picioarelor paralele prevazute cu insertie cauciucata la baza de jos, iar tijele pentru uscare sunt acoperite cu un strat special, fiind rezistente la rugina. Sunt disponibile aici.

72587-81623-Buegeltisch-Air-Board-Express-M-Standtrockner-Classic-200-Solid-Milieu-001

Colectia Pegasus contine uscatoare pentru rufe clasice si mobile, dar si uscatoare de tip V, respectiv V Duo, ce se pot aplica pe cada, in baie. Uscatoarele clasice dispun de tije de uscare reglabile, astfel incat poti modifica distanta dintre liniile de uscare. 

81720-Standtrockner-Pegasus-120-Solid-Compact-Anwendung-003

Uscatoarele Deluxe Mobile sunt prevazute cu roti la doua dintre picioare, pentru transportarea usoara a acestora.

res_0970ab85fc168bc2fcf27d81fcef8b3b_full

Uscatoarele V si V Duo sunt extensibile si pot fi aplicate pe cada din baie. Acestea sunt reglabile individual, in functie de volumul de rufe.

081702_5_011

Uscatorele pentru rufe Leifheit Clasic Tower 190, 350 sau 450 sunt ideale pentru a economisi spatiul, acestea putand fi amplasate intr-o baie ingusta, intr-un balcon mic sau pe coridoare inguste. Acestea contin trei nivele de uscare si cadru pliabil. Cu o inaltime de 1.46 cm, respectiv 1.50 si 1.76 cm, uscatorele Clasic Tower sunt potrivite pentru uscarea rufelor de dimensiuni lungi. Acestea sunt disponibile aici.

914532_487_705_contain

Pentru o uscare rapida cu fixare pe perete, balcon sau calorifer iti recomandam uscatoarele pentru rufe Clasic 25, Clasic 70, Universal Quartett Duo, Telegant Plus 70 sau Telegant 81 Protect Plus, disponibile pe www.yalco.ro . Realizate cu sisteme de prindere rezistente, uscatorele se pot prinde de balustrada de la balcon fara a da gauri sau in perete, in functie de modelul preferat. 

 83046-Haengetrockner-25-Milieu-001 https://www.yalco.ro/casa-gradina/uscatoare-si-cosuri-de-rufe/uscator-rufe-leifheit-telegant-plus-70-alb-5568

Un cos de rufe te ajuta sa iti sortezi si organizezi rufele purtate. Dar cum alegi cel mai bun cos de rufe? Poti opta pentru un cos de rufe eficient, rezistent si cu aspect placut.

Pe www.yalco.ro gasesti cosuri de rufe pentru transportarea si depozitarea hainelor. Realizate cu mici orificii pentru aerisirea rufelor, cosurile sunt clasice sau multifunctionale si pot fi amplasate in camera de baie, alaturi de masina de spalat. Acestea sunt fabricate din materiale rezistente, cu design interesant. Disponibile aici in diferite forme, culori si dimensiuni.

1461449227-914282-big

Te asteptam in showroom sau pe www.yalco.ro cu modele variate de uscatoare si cosuri pentru rufe care te vor ajuta sa iti mentii rufele proaspete si curate!