Casa si Gradina

Depoziteaza uneltele inteligent: Casutele de gradina sunt practice, estetice, intr-un cuvant, perfecte!

De Mihai Voicila la 07-06-2022

Te-ai saturat sa nu gasesti uneltele de care ai nevoie si sa nu mai stii unde le-ai pus?! Yalco vine cu solutia!

Practice, cu design modern, magaziile de gradina Keter ofera un aspect placut si elegant gradinii. Magaziile de unelte sunt fabricate dintr-un material trainic si rezistent la intemperii, raze UV, umiditate, temperaturi foarte ridicate sau foarte scazute si sunt prevazute cu podea si sistem de ventilatie.

Cu o singura usa sau usi duble, constructie rezistenta la toate conditiile meteorologice si acoperis solid, casutele de gradina prezinta interior generos, ce permite instalarea dulapurilor sau a rafturilor pentru unelte, precum si depozitarea echipamentelor cu gabarit mare.

Pentru toate casutele de gradina din portofoliul nostru te rugam sa dai un click aici.

Ti-am pregatit o selectie ideala pentru nevoile tale:

casuta-gradina-keter-manor-6x8-cu-usa-dublacasuta-gradina-keter-manor-6x8-cu-usa-dubla (2)

Casuta gradina Keter Manor 6x8 cu usa dubla

Casuta gradina Keter Manor 6x8 cu usa dubla are o structura solida, robusta, fiind ideala pentru depozitarea uneltelor de lucru si gradinarit, precum si a obiectelor din gospodarie, motosapelor sau motocoaselor de gradina, gratarului, ATV-ului, bicicletelor, mobilierului de gradina, pernelor si accesoriilor pentru piscina sau a jucariilor.

Casuta de gradina Keter Manor este prevazuta cu ventilator care asigura circulatia aerului, pentru a proteja obiectele depozitate de umiditate. Avand o constructie solida, acoperisul este rezistent la greutatea zapezii, chiar si pana la 75 kg /m².

Pentru mai multe detalii te rugam sa dai un click aici sau pe poze.

casuta-de-gradina-darwin-4x6-casuta-de-gradina-darwin-4x6- (1)

Casuta de gradina Keter Darwin 4x6

Daca nu beneficiezi de prea mult spatiu, casuta de gradina Keter Darwin 4x6 este ideala pentru nevoile tale! Este perfecta pentru depozitarea uneltelor de gradina, jucariilor, gratarului, bicicletelor, motosapelor sau motocoaselor de gradina. Este realizata dintr-un material bazat pe rasini, ce se caracterizeaza printr-o rezistenta foarte mare si are pereti dubli.

Culoarea cu aspect de lemn ii confera acesteia o nota eleganta in curtea ta, aspect pe care o casuta metalica nu il poate indeplini. Este rezistenta la umidiatate 100% si la razele UV, astfel incat isi va pastra in permanenta culoarea. Fiind realizata dintr-un material de inalta calitate, aceasta nu se decojeste si nu necesita intretinere.

Te asteptam sa descoperi aceasta casuta de gradina cu un click aici sau pe poze.

suport-coltar-depozitare-unelte-keter-88-cm-1

Suport coltar depozitare unelte Keter 88 cm

Pentru o buna organizare in noua ta casuta de gradina venim in intampinarea ta cu un suport pentru depozitarea uneltelor, perfect a fi asezat in coltul casutei. Suportul poate sustine pana la 24 de unelte de gradina, chiar si unelte cu maner lung, precum lopeti, greble sau alte accesorii. Suportul este usor de asamblat, se poate monta si pe perete si include un compartiment pentru accesorii suplimentare.

Produsul este fabricat din plastic de inalta calitate, material rezistent la intemperii.

Suportul are o inaltime de 88 cm si un diametru generos de 56 cm.

Nu mai sta pe ganduri! Acest suport practic te asteapta la un click distanta aici sau click pe poza.

casuta-gradina-keter-factor-6x6-cu-usa-dublacasuta-gradina-keter-factor-6x6-cu-usa-dubla (1)

Casuta gradina Keter Factor 6x6 cu usa dubla

Casuta pentru gradina Keter Factor 6x6 are o podea foarte durabila care poate rezista la o greutate de pana la 150 de kilograme /m². Este realizata dintr-un material de inalta calitate,imitand panourile de lemn, rezistenta la actiunile razelor UV, a factorilor atmosferici si a rozatoarelor. Materialul isi pastreaza culoarea si aspectul, iar casuta va arata ca noua o perioada indelungata de timp. Aceasta se poate incuia cu lacat, pentru siguranta obiectelor. Casuta gradina Keter Factor 6x6 cu usa dubla nu se poate vopsi!

Deschiderea usilor este una generoasa, mai exact de 138.5 cm si inaltimea de 191 cm.

Cu siguranta aceasta casuta de gradina este pe placul tau. Intra chiar acum sa descoperi mai multe detalii cu un click aici sau pe poze.

set-accesorii-pentru-casuta-gradina-keter-factor

Set accesorii pentru casuta gradina Keter Factor

Pentru ca tot vorbim despre eficientizare si ordine, pentru casuta anterioara, dar si pentru toate casutele de gradina din colectia Factor, ti-am pregatit un set de accesorii. Acesta reprezinta o solutie universala pentru depozitarea ghivecelor, ustensilelor de lucru, accesoriilor de gradina si a diverselor obiecte utilizate in gospodarie. Setul poate fi folosit pentru casutele de gradina Keter din gama Factor si include 6 accesorii fabricate din polipropilena, precum rafturi pentru depozitare, manere pentru sustinerea rafturilor si suporturi pentru lopeti, greble si uneltele de gradinarit cu maner lung.

Dimensiunile produsului sunt: 164 x 33 x 3.8 (cm).

Ti l-am pastrat chiar aici.

pachet-promo-casuta-de-gradina-maro-keter-darwin-6x8-masina-de-spalat-cu-presiune-blackdecker-1700w-130bar-420lh-bxpw1700pe
Pachet Promo Casuta de gradina maro Keter Darwin 6x8 + Masina de spalat cu presiune Black+Decker 1700W 130bar 420l/h

Am pastrat pentru finalul articolului un pachet Promo ce sigur este pe placul tau!

pachet-promo-casuta-de-gradina-maro-keter-darwin-6x8-masina-de-spalat-cu-presiune-blackdecker-1700w-130bar-420lh-bxpw1700pe (1)pachet-promo-casuta-de-gradina-maro-keter-darwin-6x8-masina-de-spalat-cu-presiune-blackdecker-1700w-130bar-420lh-bxpw1700pe (2)

Casuta de gradina maro Keter Darwin 6x8

Casuta de gradina maro Keter Darwin 6x8 spatioasa, cu aspect modern si structura solida este o alegere excelenta pentru gradina sau curte, fiind potrivita pentru depozitarea uneltelor de lucru si gradinarit, precum si a obiectelor din gospodarie, motosapelor sau motocoaselor de gradina, gratarului sau bicicletelor.

Casuta de tip sopron cu pereti dubli este realizata dintr-un material bazat pe rasini, de ultima generatie, un compozit avansat care ofera frumusetea naturala a unui finisaj real din lemn, in timp ce va salveaza dificultatile de acoperiri si reparatii.


pachet-promo-casuta-de-gradina-maro-keter-darwin-6x8-masina-de-spalat-cu-presiune-blackdecker-1700w-130bar-420lh-bxpw1700pe (4)pachet-promo-casuta-de-gradina-maro-keter-darwin-6x8-masina-de-spalat-cu-presiune-blackdecker-1700w-130bar-420lh-bxpw1700pe (3)

Masina de spalat cu presiune Black+Decker 1700W 130bar 420l/h - BXPW1700PE

Masina de spalat cu presiune Black+Decker 1700W 130bar 420l/h - BXPW1700PE este un aparat compact si usor de folosit. Este ideal pentru spalarea teraselor, a mobilierului de gradina, a bicicletelor, a masinilor si chiar a caselor.

Aceasta este dotata cu maner si roti de transport, supapa de siguranta automata, pompa cu 3 pistoale axiale, placa oscilanta, filtru de apa, perie si perie rotativa.

Set de livrare masina de spalat cu presiune:

• furtun de inalta presiune 6m;
• pistol cu declansator;
• duza cu jet rotativ;
• duza cu jet ajustabil;
• lance;
• kit pentru spuma;
• perie fixa;
• perie pentru pardoseli.

Daca vrei sa afli mai multe detalii, click aici sau pe poze.

Sper ca selectia realizata de mine ti-a fost de folos si te-a ajutat in luarea unei decizii pentru gradina ta!

Nu uita! Pentru intrebari referitoare la produsele mai sus prezentate ne gasesti atat in showroomul Yalco din Soseaua Pipera nr. 48, cat si la telefon/ e-mail in sectiunea Contact.