Casa si Gradina

Decoreaza casa cu produse Trimar

De Diana Popescu la 30-05-2019

Trimar este un brand conceput de catre Yalco Grecia. Acesta imbina calitatea estetica cu preturile, prin diverse stiluri de design, precum Scandinavian, Industrial, Shabby Chic, Coastal Navy sau Stencil. Trimar simbolizeaza creativitate nelimitata, pasiune, functionalitate, imaginatie si dezvoltare continua.
Iti prezentam elemente de decor cu linii retro, care inspira autenticitate adaptata nevoilor si cerintelor contemporane.

Corpuri de iluminat

Corpurile de iluminat sunt elemente necesare unei locuinte. Acestea completeaza incaperea si influenteaza atmosfera spatiilor si starea de bine. Daca sunt atent alese, cu un design aparte si potrivite in ansamblu, pot deveni piesa de rezistenta a camerei.

Stilul scandinav in amenajarile interioare reprezinta arta simplitatii desavarsite. Diversitatea stilului scandinav poate fi interpretata in moduri diferite, de la o vibratie eleganta, minima la eclectica. Materialele de origine naturala, cum ar fi lemnul, sunt elemente cheie in casele amenajate in stil scandinav.
Lustra pendul reprezinta una dintre cele mai versatile lampi de decorat si se remarca prin esentele de lemn natural in nuante deschise. Aceasta poate inunda camera cu lumina.

                                                           lustra-pendul-din-lemn-cu-motive-conice-trimar-scandinavian

Stilul industrial ne reaminteste de fabricile si depozitele construite cu ani in urma.
Mobilierul si elementele decorative industriale sunt decoruri simpliste, realizate din metale precum cuprul sau fierul forjat, dar si lemnul cu aspect uzat.

tabla-decorativa-din-lemn-cu-ceas-alb-trimar-industrial                                                  canapea-2-locuri-fier-forjat-trimar-industrial

lampa-tip-felinar-trimar-coastal-navy                masa-rotunda-fier-forjat-trimar-industrial

Lustra pendul cu abajur metalic maro Trimar Industrial este o lampa suspendata cu fir textil, perfecta pentru orice bucatarie contemporana, dar ar putea arata foarte bine si intr-un dormitor amenajat in stil industrial.         

                                                                     lustra-pendul-cu-abajur-metalic-maro-trimar-industrial

Stilul Shabby Chic este un stil feminin, sofisticat si confortabil. Acesta imbina elementele vintage si influentele boeme, delicate.
Daca iti doresti sa decorezi bucataria in stil shabby, aceasta va fi calda si primitoare. Poti adauga obiecte de diferite forme si marimi Trimar, o colectie care poate fi admirata in timp ce serviti masa. Culorile colectiei Shabby Chic sunt intr-o combinatie potrivita stilului, astfel albul cu rosu ofera o atmosfera placuta celor prezenti la masa.
Speram ca aceste idei chic sa te inspire sa adaugi elemente frumoase bucatariei tale.

                                                 trimarr

De ce nu indraznesti un stil interior care sa iti reaminteasca de calatorii, de mare si cerul senin? Stilul Coastal Navy te va ajuta sa treci usor prin zilele mai putin frumoase, lasand loc pentru o atmosfera fericita si relaxanta, la intoarcerea de la serviciu.

Adauga o nota marina decorului tau cu aceasta lampa cu tematica nautica sau borcane din portelan pentru bucatarie.

trimar navy                     -veioza-alba-metalica-cu-2-picioare-de-lemn-trimar

Stilul Stencil este o modalitate de a personaliza si a adauga stil mobilerului din lemn, oferind decorului interior un aer proaspat si delicat, perfect pentru momente de relaxare si de liniste. 

comoda-cu-2-sertare-model-decorativ-trimar-stencil (1)-2

Acesta se caracterizeaza prin posibilitatea de a aplica tipuri de sabloane, peste aproape orice finisaj. Provocarea este de a “desena” piese de mobilier, precum comode, masute, oglinzi, rame foto intr-un mod cat mai placut, astfel incat sa iti ofere un spatiu de relaxare, in care sa te simti deosebit si in acelasi timp sa ofere personalitate mobilierului.

                 masuta-tip-consola-cu-3-sertare-model-cu-gravura-trimar-stencil  comoda-cu-2-sertare-model-decorativ-trimar-stencil (2)     comoda-cu-5-sertare-model-cu-gravura-trimar-stencil

Ramele foto dau viata caminului tau. Pot fi amplasate ca obiecte decorative prin care lasi la vedere cele mai frumoase si dragi amintiri.
Ramele foto se aleg in functie de stilul si culorile predominante casei si sunt disponibile sub forma de diverse dimensiuni.
Iti prezentam mai jos o selectie inspirata.

rama-foto-dreptunghiulara-alb-antichizat-trimar-23-x-15-cmrama-foto-mica-lemn-cu-model-dantelat-trimar-stencil-235x26-cmrama-foto-trimar-shabby-chic-bronz-10-x-15-cmrama-foto-cu-margine-dubla-model-antic-trimar-13-x-18-cm

Obiecte decorative

Obiectele decorative interioare au rolul de a aduce un aer elegant si sofisticat spatiului sau un plus de personalitate.
Iti recomandam sa investesti in piese de calitate, care iti plac si iti aduc o stare de bine, confort si relaxare si care te fac practic sa te simti acasa. Aici poti gasi o gama variata de decoratiuni interioare din care poti alege.

Ceasurile decorative sunt obiecte cu functie dubla si au rol decorativ, dar si practic. Desi rolul initial al ceasurilor era sa indice timpul, acest accesoriu este ales astazi nu doar pentru functionalitate, ci si pentru imbunatatirea decorului interior.
Daca iti doresti sa alegi un ceas de perete cu ornamente deosebite sau un ceas pentru birou, in magazinul Yalco vei gasi diverse modele pentru care poti opta.

trim

Oglinzile sunt elemente decorative versatile care imbogatesc spatiul si il pun in valoare. Oglinda decorativa dreptunghiulara Trimar Stencil are un design clasic si poate fi potrivita pentru decorarea unui hol, living sau deasupra unui semineu.

                                 oglinda-decorativa-dreptunghiulara-cu-cadru-dublu-alb-patinat-trimar-stencil

Colectiile brandului Trimar sunt apreciate pentru diversitatea de stiluri pe care le ofera si pentru creerea sentimentului de „acasa”. Prin toate colectiile sale, Trimar transmite echilibru, armonie, frumusete, produsele reusind sa fie apreciate pentru stilul si farmecul cu care au fost create.
Yalco trasforma casa intr-o locuinta cu personalitate si foloseste produsele din colectia Trimar.