Casa si Gradina

De Valentine's Day, iubeste gospodareste!

De Diana Popescu la 02-02-2021

 

Dragostea poate fi daruita in fiecare zi, sub orice forma, insa in luna februarie o sarbatorim impreuna cu cei pe care ii iubim. Chiar daca pandemia noului coronavirus restrictioneaza optiunile din acest an, iubeste gospodareste si transforma data de 14 februarie intr-o seara de neuitat, cu adevarat memorabila, plina de romantism si multa ciocolata.

Indiferent de modul in care alegi sa sarbatoresti Ziua Indragostitilor, mancarea este calea catre inima, nu-i asa? Desi masurile ce vizeaza restaurantele s-au mai relaxat, poti surprinde persoana iubita cu o cina romantica acasa, intr-un cadru intim si sigur.

Valentino_LR_v05_f5fv9v6g-1

Pentru ca il iubesti ca sarea-n bucate, iar anul acesta Ziua Indragostitilor va fi duminica, un mic dejun condimentat cu dragoste va surprinde placut pe oricine. La Yalco regasesti tot felul de articole utile, de la cesti sau cani pentru cafea, latiere sau cremiere, pana la ibrice, cafetiere, espressoare si tavi de cuptor pentru briose.

Romantica_4upzx0f1-1

Pentru o seara memorabila, lumanarile creeaza o atmosfera magica, astfel, am pregatit special pentru tine o selectie clasica de suporturi pentru lumanari, disponibile aici. De asemenea, borcanele transparente de la Bormioli ofera o atmosfera unica, devenind obiecte de decor handmade, in care poti adauga flori si lumanari, pe masa. Le gasesti la Yalco, disponibile aici.

19_candele

Pentru ca dragostea trece prin stomac, locul in care roiesc fluturii iubirii, retetele pentru cina de Ziua Indragostitilor pot fi simple si usoare, ideale pentru orice bucatar amator. De la friptura aromata, suficient de consistenta, paste italienesti autentice sau pizza de casa si pana la retete complexe, poti scoate la iveala partea creativa prin dezmierdarea simturilor cu arome si preparate din bucatarii regionale.

53280714_2599117633493325_8883174304473153536_o termometru-universal-digital-leifheit

Daca iti doresti cu adevarat sa creezi o atmosfera unica, pregateste o cina cu trei feluri de preparate, ce include un aperitiv usor din branzeturi si un desert festiv, la fel de dulce precum iubirea voastra.

Daca preferi sa degustati impreuna un aperitiv rapid in timp ce vizionati un film bun, pentru prezentare poti opta pentru platouri din lemn sau bazalt, precum si pentru cele din sticla sau opal. La Yalco regasesti o gama variata de platouri clasice sau moderne, disponibile aici.

spiedini_caprese-1

Sampania, bautura pariziana considerata simbolul elegantei si al rafinamentului, precum si vinul rosu, asociat deseori cu romantismul, reprezinta sarbatoarea, iar Ziua Indragostitilor este un prilej bun pentru a te rasfata cu adevarat.

Pentru un ambient intim, la Yalco regasesti o selectie completa de pahare pentru sampanie sau vin rosu, elegante, cu picior simplu sau cu influente rosiatice, realizate din sticla transparenta, precum si diverse decantoare pentru vin, pe care le poti gasi disponibile aici.

Monte Carlo (2)  set-4-pahare-490-ml-si-decantor-pasabahce-allegra

Pentru servirea preparatelor ca la restaurant, la Yalco gasesti o gama variata de seturi de masa Bormioli, precum si farfurii clasice Ionia sau farfurii moderne, colorate, cu forme organice, marca Bonna, pe care le gasesti disponibile in stoc la Yalco.

coconut-opal-glass-18pc-tableware-set-766115- (1)

Se spune ca fericirea este handmade, asadar, nimic nu exprima un „ te iubesc ” mai sincer decat o pizza de casa, in forma de inima, cu blat crocant. Se prepara mai usor decat crezi. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa framanti aluatul de pizza dupa o reteta ca la carte!

La Yalco este disponibil platoul pentru pizza Bormioli Ronda, ce contine inscriptionata, in forma de inima, reteta de pizza autentica.

platou-pizza-opal-inima-rosie-bormioli-ronda-33-cm

Dupa ce ai preparat si ai intins bine aluatul, folosind un cutit ascutit, decupeaza in forma larga de „ V ” partea superioara a blatului rotund, acesta fiind varful inimii.

Adauga aluatul intr-o tava pentru pizza presarata usor cu faina, pentru a preveni lipirea si modeleaza-l cu mana, in forma de inima. Partea superioara va fi rotunjita, in timp ce partea inferioara va ramane ascutita, pentru a crea forma clasica a inimii. Ulterior, adauga sos de rosii, mozzarella, diverse toppinguri preferate si legume si coace-o in cuptor, pana se rumeneste.

Pentru pregatirea preparatelor, la Yalco gasesti cutite si foarfece, tavi pentru cuptor termorezistente, oale si cratite din inox calitativ, tigai antiaderente, tavi si forme pentru cuptor, rasnite pentru sare si piper, precum si o gama larga de ustensile pentru bucatarie, disponibile pe www.yalco.ro.

tigaie-fissler-adamant-comfort-28-cm

Indiferent de tipul de preparat pe care alegi sa il pregatesti, la Yalco regasesti cele mai populare mixere, marca KitchenAid. Designul unic, paleta variata de culori, constructia robusta realizata in intregime din metal, precum si functiile tipice unui aparat profesional, transforma mixerul KitchenAid intr-un element indispensabil, perfect pentru orice bucatarie, gata oricand sa execute cele mai dificile sarcini. Regasesti disponibila aici intreaga gama de mixere KitchenAid.

KitchenAid-Accessory-Pasta-Roller-Set_Lifestyle_4_750px

Iubeste gospodareste si gateste cu tot sufletul un desert special, precum cheesecake cu cafea si ciocolata sau pere in sos de vin rosu. Este o alegere rafinata si usor de preparat acasa.

Pere_vino

De asemenea, de Valentine’s Day puteti petrece timpul gatind impreuna, fiind o modalitate excelenta de a inlocui metoda traditionala de preparare a cinei romantice, cu una mai practica.

tocator-manual-fissler-finecut

Desi anul acesta sarbatoresti ziua iubirii acasa, un preparat bun, un desert delicios, o cupa cu sampanie sau un pahar cu vin rosu si o muzica relaxanta poate fi o varianta mai accesibila si confortabila, o seara memorabila, comparativ cu o simpla cina la restaurant. E scris in vase pentru gatit!

Pentru prepararea fripturii sau a deliciilor italiene, precum si a desertului, la Yalco gasesti produse fara pereche. Am pregatit pentru tine selectia variata de produse „ Iubeste gospodareste ”, pe care o gasesti disponibila aici.

Google Valentine_2021