Casa si Gradina

De ce sa alegi mopul cu aburi in detrimentul altor mopuri?

De Mihai Voicila la 10-05-2022

Mopurile cu aburi ajuta la curatarea si dezinfectarea oricaror suprafete, fie ele pardoseli, geamuri, oglinzi, covoare, mochete sau diverse suprafete din baie. Astfel, cu ajutorul mopurilor pe baza de abur, petele de pe covoare, scamele, firele de par de la animalele de companie si alte murdarii de pe podea vor disparea usor, iar bacteriile vor fi eliminate fara utilizarea produselor chimice.

Acestea sunt indispensabile, mai ales caselor in care copiii se joaca pe podea. Acestea pot igieniza complet intreaga locuinta!

Gasesti toata gama de mopuri cu aburi din portofoliul nostru chiar aici.

Ti-am pregatit si o selectie de mopuri cu abur, care cu siguranta vor pastra in siguranta atat persoanele dragi, cat si pe tine:

mop-cu-aburi-1300-w-15-in-1-black-decker-fsmh13151smmop-cu-aburi-1300-w-15-in-1-black-decker-fsmh13151sm (1)

Mop cu abur Black+Decker 1300 W 15 in 1 - FSMH13151SM

Principalele avantaje pe care le ofera acest mop cu abur sunt: curata orice podea aspra sau dificila; elimina petele noi, cat si pe cele vechi, de pe orice tip de podele; curata in zonele greu de accesat pe care uneori le eviti; dezinfecteaza zonele curatate, indepartand germenii si bacteriile; poate curata oglinzile si geamurile s.a.m.d.

Mopul cu abur Black + Decker vin insotit de urmatoarele:
• Accesoriul SteaMitt;
• 2 paduri SteaMitt;
• Accesorii cu furtun flexibil;
• Trei tipuri de perii;
• Racleta pentru geamuri;
• 2 pad-uri standard;
• Husa din microfibra, pentru racleta;
• Trei tipuri de perii - mare, mica si de cupru.

Daca te-am facut curios/ curioasa, gasesti Mopul cu abur Black+Decker 1300 W 15 in 1 chiar aici.





mop-cu-abur-leifheit-clean-tenso-1200wmop-cu-abur-leifheit-clean-tenso-1200w (1)

Mop cu abur Leifheit Clean Tenso 1200W

Cu Leifheit CleanTenso curatarea este igienica si simpla, fara a utiliza un produs chimic. Utilizand abur fierbinte, CleanTenso elimina pana la 99,99% bacteriile si germenii si este un curatitor indispensabil, mai ales pentru familiile in care micutii se joaca pe podea.

Aparatul de curatat cu abur se incalzeste in mai putin de 30 de secunde si apoi este gata de utilizare. In plus, productia de abur este reglabila in mod continuu, ceea ce face posibila reglarea fina a cantitatii de abur necesara pentru curatarea unei anumite podele.

Mizeria dizolvata este preluata de catre stergatorul de microfibra inlocuibil, lasand totul curat si igienic. Datorita accesoriului practic, agentul de curatat cu aburi este, de asemenea, potrivit pentru curatarea covoarelor. Cu rezervorul XL, CleanTenso poate fi utilizat timp de pana la 40 de minute fara a fi nevoie sa se reincarce. Lungimea generoasa a cablului de alimentare de 6.5 m face posibila accesarea fiecarui colt al incaperii. Rezervorul detasabil se poate reumple cu usurinta cu apa rece.

Descopera oferta noastra chiar aici.

mop-cu-abur-blackdecker-2-paduri-1300w-fsm1615mop-cu-abur-blackdecker-2-paduri-1300w-fsm1615 (1)


Mop cu abur Black+Decker 2 paduri 1300W - FSM1615

Acest mop elimina 99,9% din germeni și bacterii, chiar fara detergenti, datorita puterii aburilor.

Curata cu precizie si igienizeaza suprafetele utilizate de copii. Este prevazut cu un rezervor demontabil pentru umplerea usoara a apei si filtru anti-calcar pentru o durata de viata mai lunga.

Capacitatea rezervorului este de 350 ml. Dispune de cap dreptunghiular transformabil în cap delta pentru accesibilitate optima.

Este pivotant la 180 ° pentru o manevrabilitate mare. Se livreaza impreuna cu 2 pad-uri /lavete din microfibra.

Principalele caracteristici:

• Greutate: 3.58 kg;
• Putere de incalzire: 1300 W;
• Durata de incalzire: 20 s;
• Volum recipient apa: 350 ml;
• Mecanism de aburi: Sistem automat de aburi;
• Este prevazut cu intrerupator On/ Off;
• Dimensiuni: 680 x 140 x 300 mm.

Pentru mai multe detalii despre acest mop cu aburi, te asteptam chiar aici.

mop-cu-abur-blackdecker-1600w-bds1616rmop-cu-abur-blackdecker-1600w-bds1616r (1)

Mop cu abur Black+Decker 1600W - BDS1616R

Mop cu abur Black+Decker 1600W - BDS1616R
dispune de un sistem de producere a aburului foarte eficient care permite generarea unui debit de abur puternic si constant. Eliberarea aburului este variabila, prin actionarea butonulului de abur de pe maner.

Datorita lavetei din microfibra, toate impuritatile vor fi captate de aceasta. Se poate spala la masina pana la 100 de cicluri.

Cablul are o lungime de 5 m, suficient sa nu fi nevoit sa tot schimbi priza de alimentare.


Bucura-te de oferta noastra chiar aici.
mop-cu-aburi-blackdecker-fsm1630-1600w (1)mop-cu-aburi-blackdecker-fsm1630-1600w

Mop cu aburi Black+Decker FSM1630 1600W

Mop cu aburi Black+Decker FSM1630 1600W
este gata de utilizare in 15 secunde dupa incalzirea preliminara. Iluminarea rezervorului schimba culoarea din rosu in albastru atunci cand mopul este gata pentru a fi utilizat. Datorita tehnologiei AutoSelect, mopul se poate folosi in siguranta si cu mare usurinta pe toate tipurile de pardoseli rezistente la apa. Se poate alege tipul de pardoseala si astfel mopul cu aburi va regla automat cantitatea de abur care va fi folosita, permitandu-i astfel sa se usuce in cateva secunde.

Mopul este prevazut cu rezervor de apa detasabil, usor de alimentat cu apa de la robinet, precum si cu sistem de filtrare a apei pentru a preveni depunerile de calcar si pentru a prelungi durata de viata.

Gasesti toate specificatiile si beneficiile acestui mop cu aburi aici.

Sper ca acest articol sa te ajute in luare unei decizii pentru achizitionarea unui mop cu aburi.

Nu uita!
Pentru intrebari referitoare la produsele mai sus prezentate ne gasesti atat in showroomul Yalco din Soseaua Pipera nr. 48, cat si la telefon/ e-mail in sectiunea Contact.