Casa si Gradina

Curatenie luna in toata curtea cu ajutorul noilor masini de spalat cu presiune

De Doinita Stanciu la 07-03-2023

Pentru unii un mod de relaxare, pentru altii un stil de viata. Indiferent de categoria din care faci parte, curatenia este importanta, insa poate ocupa destul de mult timp.

Daca incerci sa eficientizezi acest proces, indiferent de cat de multa placere iti face, te invitam sa iei in calcul o masina de spalat cu presiune. Aceasta este ideala pentru spalarea terasei, a garajului, a masinii, a aleilor si lista poate continua. In acest fel, te vei bucura si de curatenie, dar si de timp pe care-l poti folosi in avantajul tau.

masina-de-spalat-cu-presiune-2700w-stanleyfatmax-sxfpw2700dts-1

Masina de spalat cu presiune 2700W Stanley®Fatmax® - SXFPW2700DTS

Un produs puternic si eficient care garanteaza rezultate spectaculoase intr-un timp record. Ce il face atat de puternic? Faptul ca ofera puterea de spalare a 2 pompe de motor care dezvolta o presiune maxima de 150 bari. Debitul de pana la 810 l/h sporeste rezultatele spalarii in functie de intensitate si amploare, reducand considerabil timpul si efortul pentru curatarea unor suprafete mari si greu de gestionat. In acest fel murdaria grosiera depusa pe terasa, pavaj, alee sau trotuar va disparea cu ususrinta.

Produsul este usor de transportat sau mutat datorita rotilor din dotare. Este ideal si pentru spalatul masinii. Da, de acum, iti poti spala masina ori de cate ori doresti fara sa mai fie nevoie sa astepti la coada pentru acest lucru sau sa te multumesti cu rezultate nesatisfacatoare.

Cu acest produs, te poti ocupa de toate lucrurile care iti fac placere exact asa cum iti doresti. Fara compromisuri. Comanda Masina de spalat cu presiune 2700W Stanley®Fatmax® - SXFPW2700DTS AICI.

masina-de-spalat-cu-presiune-stanley-fatmax-sxfpw2500dts-profesionala-cu-2-motoare-2500w-150bar-810lh

Masina de spalat cu presiune Stanley Fatmax SXFPW2500DTS profesionala cu 2 motoare 2500W 150bar 810l/h

Curatenia de primavara nu trebuie sa te ingrijoreze. Nu atunci cand ai la indemana produsele potrivite care sa faca fata oricarei situatii. Ai grija de aspectul curtii tale, de alei, de garaj, scari cu ajutorul acestei masini de spalat cu presiune. Nu numai ca vei indeparta murdaria, frunzele si praful, insa le vei reda si frumusetea initiala. Iar acest lucru te va face sa te simti incredibil de bine.

Nu ti s-a intamplat sa simti ca dupa o curatenie temeinica te incarci cu energie buna, te eliberezi sau chiar ca se ridica o povara de pe umeri? Comanda acest produs de AICI.

masina-de-spalat-cu-presiune-profesionala-annovi-reverberi-2-motoare-25kw-150bar-810-lh-ar40dts

Masina de spalat cu presiune cu 2 motoare Black+Decker 2500W 150bar 810l/h - BXPW2500DTS

Un produs pe care il vei aprecia datorita functionalitatii sale. Modul de curatare economic permite o spalare mai usoara, evitand pierderile de apa si de energie. Acest mod este ideal pentru curatarea autoturismelor, motocicletelor si bicicletelor, dar poate si utilizat si pentru garduri, mobilier de gradina, umbrele sau copertine. Modul de curatare rapida exploateaza sinergia celor doua motoare datorita performantei cu 50% mai mari si a debitului de apa dublu.

Modul de spalare rapida ofera o crestere a intensitatii si a extinderii jetului de curatare care permite atingerea distantelor de pana la 5 metri. Acest mod este recomandat pentru indepartarea petelor si a murdariei din pardoseli, pereti, echipamente de constructii, cat si pentru curatarea constructiilor din caramida, piatra sau beton.Isi merita locul in garaj, nu-i asa? Comanda-l de AICI.

masina-de-spalat-cu-presiune-stanley-sxpw2500dts-cu-2-motoare-2500w-150bar-810lh

Masina de spalat cu presiune Stanley SXPW2500DTS cu 2 motoare 2500W 150bar 810l/h

Masina de spalat cu presiune este noul produs inovativ conceput de Annovi Reverberi, 4.0 Twin Flow - Dualtech System reuseste sa ofere performanta dubla scurtand timpul de executie al procesului de curatare cu peste 70%. Un produs usor de folosit, de transportat, eficient si economic de care ai nevoie. De ce ai nevoie de el? Pentru ca timpul tau valoreaza mult.

Foloseste-l pentru bucuriile sufletului tau si lasa produsele potrivite sa-si faca treaba. Comanda aceasta masina de spalat de AICI

masina-de-spalat-cu-presiune-profesionala-annovi-reverberi-2-in-1-ar2adhs-2000w-160bar-460lh

Masina de spalat cu presiune profesionala Annovi Reverberi 2 in 1 AR2ADHS 2000W 160bar 460l/h

Masina de spalat cu presiune profesionala Annovi Reverberi AR2ADHS este un produs inovativ ce reuseste sa ofere performanta dubla, scurtand timpul de executie al procesului de curatare cu peste 70%. Dual Hyg System este noua tehnologie patentata a brandului Annovi Reverberi, care permite utilizarea masinii de spalat cu presiune in doua moduri diferite, precum modul de pulverizare si modul de curatare rapida la presiune inalta, datorita celor doua pompe.

Pompa de pulverizare este conectata la o lance de pulverizare, iar pompa pentru curatarea rapida este conectata la lancea de spalare. Modul pulverizare este ideal pentru igienizarea zonelor si a obiectelor exterioare, pentru combaterea daunatorilor din gradina, a tantarilor, pentru pulverizarea pesticidelor pe plante sau pentru curatarea suprafetelor murdare, precum automobilele, motocicletele, bicicletele sau barcile, dar poate fi utilizat si pentru curatarea gardurilor, sezlongurilor, mobilierului de gradina, umbrelelor sau copertinelor.

Comanda masina de spalat cu presiune profesionala Annovi Reverberi 2 in 1 de AICI.

masina-de-spalat-cu-presiune-stanley-sxpw22pe-2200w-150bar-440lh

Masina de spalat cu presiune Stanley SXPW22PE 2200W 150bar 440l/h

Masina de spalat cu presiune Stanley SXPW22PE 2200W 150bar 440l/h este un aparat compact si usor de folosit. 
SXPW22PE este dotata cu maner si roti de transport, supapa de siguranta automata, pompa cu 3 pistoale axiale, placa oscilanta si filtru de apa. Un produs potrivit pentru o serie de sarcini pe care vrei sa le rezolvi repede si bine. Transforma-ti curtea in aceasta primavara in locul tau preferat si savureaza in tihna o cafea, un ceai sau un cocktail.

Totul pare mai frumos cand avem ordine. In interior si exterior. Comanda masina de spalat cu presiune Stanley SXPW22PE 2200W 150bar 440l/h de AICI.

Nu uita! Pentru intrebari referitoare la produsele mai sus prezentate ne gasesti atat in showroomul Yalco din Soseaua Pipera nr. 48, cat si la telefon/ e-mail in sectiunea Contact.