Casa si Gradina

Curatenia devine mai placuta cand folosesti aspiratoare potrivite

De Mihai Voicila la 09-11-2022

Este momentul pentru curatenie generala. Sarbatorile se apropie, prin urmare nu le putem lasa sa ne surprinda nepregatiti. Iar noi, doamnele, stim cum sa ne pregatim casele astfel incat intreaga familie, dar si oaspetii care ne vor pasi pragul, sa se simta extraordinar. Iar pentru acest lucru, nu este nevoie sa ne alocam tot concediul. Sau sa ne compromitem tot weekend-ul. Nici vorba.

Cu ajutorul produselor potrivite, curatenia generala va fi mai usoara ca oricand. Iar produsele potrivite sunt chiar aici!

aspirator-auto-blackdecker-epp-12vdc-nv1210avaspirator-auto-blackdecker-epp-12vdc-nv1210av (1)

Aspirator auto Black+Decker 12V - NVB12AVA

Mic, dar extrem de eficient. Cu ajutorul acestui aspirator auto de la Black+Decker masina ta va arata mereu impecabil. Datorita accesoriilor speciale, chiar si cele mai inguste locuri vor fi aspirate. Astfel, buzunarele portierelor, podeaua, bancheta, scaunele din fata, covorasele, portbagajul vor fi curate si bine intretinute. Scapa de grija programarilor la spalatoria auto si alege sa oferi masinii tale cea mai buna ingrijire, chiar la tine acasa. Aspiratorul este mic, compact, eficient, se incarca repede, poate fi depozitat oriunde si face o treaba minunata intr-o clipita.

Petrecem atat de mult in masina incat este imperios necesar ca aceasta sa fie curata pentru a ne furniza o stare de bine, pentru a ne mentine gandurile in ordine si pentru a ne bucura tot timpul de partea frumoasa a vietii. Gasesti acest aspirator chiar aici.

aspirator-umeduscat-20l-1200w-cuva-plastic-blackdecker-bxvc20peaspirator-umeduscat-20l-1200w-cuva-plastic-blackdecker-bxvc20pe (1)

Aspirator umed/uscat Black+Decker 20L 1200W cuva plastic - BXVC20 PE


Scapa de murdaria din casa si din jurul ei cu acest aspirator performant de la Black+Decker. Cu o putere de aspirare mare, este ideal pentru a aspira atat murdaria uscata, cat si suprafetele umede. Aspira cu usurinta praful, parul de animale, resturile alimentare din bucatarie, parul din baie, murdaria din garaj, terasa si multe altele. Este eficient oriunde il pui la treaba. Mai mult, aspira murdaria umeda. Prin urmare, daca se intampla sa scapi ceva pe jos, datorita acestui aspirator, nu va mai trebui sa aduci mopul si galeata, sa stergi si sa pierzi o gramada de timp. Aspiri si gata. Problema rezolvata.

Datorita eficientei sale, curatenia nu va mai reprezenta o sarcina atat de anevoioasa. De acum, vei face curatenie cu zambetul pe buze. Pentru mai multe detalii, click aici.

aspirator-vertical-acumulator-li-ion-216-v-blackdecker-svb620aspirator-vertical-acumulator-li-ion-216-v-blackdecker-svb620 (1)

Aspirator vertical acumulator Li-Ion 21.6 V Black+Decker - SVB620

De acum, familia ta va fi incantata sa te ajute la curatenie. Datorita acestui aspirator performant cu baterie, chiar si copiii vor fi entuziasmati sa dea o mana de ajutor. Cu un design foarte atractiv, modern si ergonomic, acest aspirator iti va depasi asteptarile. Spune la revedere si durerilor de spate pentru ca nu va mai trebui sa stai aplecata in timp ce asipiri. Un produs usor, simplu de transportat si utilizat, care isi gaseste loc cu usurinta in orice coltisor din casa. Mai mult decat atat, datorita ledurilor integrate, vei vedea si aspira locurile inguste si intunecate la care inainte nu aveai acces.

Aspiratorul functioneaza fara fir in jur de 40 de minute, timp suficient pentru a pune la punct toata casa. Un produs pe care il vei adora. Cumpara-l de aici.

aspirator-vertical-leifheit-regulus-powervac-2in1aspirator-vertical-leifheit-regulus-powervac-2in1 (1)-1

Aspirator vertical Leifheit Regulus PowerVac 2in1

Investeste in porduse de calitate care-ti fac viata mai usoara. Iar acest aspirator verical de la Leifheit este mereu o idee buna. Produsul functioneaza pe baza de baterie, este usor, compact si promite rezultate uimitoare pe toate tipurile de podele, chiar si pe cele mai fine si delicate. Are un design foarte atent realizat, o combinatie cromatica reusita, dar si caracteristici de exceptie. Iar printre acestea mentionam ledurile integrate, care ajuta foarte mult in locurile care nu beneficiaza de lumina.

De asemenea, lipsa cablurilor este un alt avantaj. Nu te vei mai impiedica in acestea si nici nu va mai fi nevoie sa le bagi/scoti in/din priza in fiecare camera. Este atat de usor sa faci curatenie cu acest aspirator, incat curatenia se transforma intr-o adevarata sedinta de relaxare. Comanda-l de aici.

pachet-aspirator-vertical-acumulator-blackdecker-dva315jf-mop-cu-abur-blackdecker-fsm13e1-1300w (2)

Pachet Aspirator vertical acumulator Black+Decker - DVA315JF + Mop cu abur Black+Decker FSM13E1 1300W

Tot ce ai nevoie pentru o curatenie temeinica se afla chiar aici. Acest set va fi ajutorul pe care te vei baza de fiecare data pentru a-ti mentine casa curata si organizata. Cu aspiratorul vertical cu baterie de la Black+Decker praful, firele de par, firimiturile si alte tipuri de murdarie care se acumuleaza in casa vor fi usor indepartate, iar cu ajutorul mopului din aceeasi gama, podelele casei tale vor arata mai bine ca oricand.

Uita de clasica metoda de curatare a podelelor si bucura-te de tehnologie, performanta si eficienta. Aceste produse te vor ajuta sa faci curatenie rapid si sa folosesti timpul economisit pentru activitati relaxante, cu adevarat placute. Comanda acest set de aici.

Nu uita! Pentru intrebari referitoare la produsele mai sus prezentate ne gasesti atat in showroomul Yalco din Soseaua Pipera nr. 48, cat si la telefon/ e-mail in sectiunea Contact.