Casa si Gradina

Curatenia de toamna cu produse Leifheit

De Diana Popescu la 24-09-2019

Toamna pare sa isi intre in drepturi, iar gospodinele se pregatesc pentru curatenia generala. Indiferent daca locuiesti in apartament sau la casa, este important sa improspatezi aerul pentru a te simti mai confortabil acasa. Bacteriile trebuie tinute sub control in mod frecvent, insa de cateva ori pe an, intreaga locuinta are nevoie de o curatenie amanuntita. Insa curatenia de toamna reprezinta un stres in plus pentru tine? Procesul de curatare a murdariei si al prafului poate fi simplu daca sunt utlilizate ustensile de uz casnic potrivite. Pentru o curatare si igienizare completa a tuturor spatiilor din casa, Yalco iti pune la dispozitie produse de la Leifheit.

woman-cleaning-kitchen-50s

Petele de pe covoare, scamele, firele de par de la animalele de companie si alte murdarii de pe podea vor disparea usor cu ajutorul mopului cu abur de la Leifheit. Mopul Clean Tenso 1200W, pe baza de abur fierbinte te ajuta sa elimini bacteriile, fara utilizarea produselor chimice. Este indispensabil, mai ales caselor in care copiii se joaca pe podea. Clean Tenso este potrivit atat pentru podele din lemn, parchet traditional sau parchet laminat, cat si pentru curatarea covoarelor sau pardoselilor din gresie sau piatra. Clean Tenso igienizeaza casa complet! Il gasesti la Yalco, disponibil aici.

parni-mop-clean-tenso-leifheit-11913-537721

Mopul Leifheit Picospray ofera un confort deosebit la curatare. Prevazut cu un rezervor de apa la nivelul manerului, actioneaza printr-o simpla apasare a manetei amplasate pe coada mopului, in partea superioara. Picospray poate pulveriza de pana la 400 de ori inainte ca rezervorul sau de 0.8 L sa se goleasca. In ceea ce priveste flexibilitatea, mopul Leifheit Picospray reuseste sa curete cu succes chiar si locurile greu accesibile, iar stratul fin pulverizat il face potrivit si pentru suprafetele delicate. Mopul Picospray este disponibil aici.

56590-Spruehwischer-Pico-Spray-Milieu-001

Poti uita de folosirea ziarelor pentru curatarea geamurilor! Pentru a-ti usura munca, Yalco iti recomanda aspiratorul pentru geamuri de la Leifheit. Acesta este instrumentul ideal pentru a elimina apa si murdaria, fara a lasa urme sau dungi. Aspiratorul functioneaza usor si poate fi combinat cu toate manerele Click System din gama Leifheit, inclusiv coada telescopica. Cu ajutorul aspiratorului si al cozii telescopice vei putea curata fara scara si fara efort casa scarilor, fatadele si camerele inalte. De asemenea, aspiratorul Dry & Clean poate fi utilizat cu o singura mana. Acesta este disponibil aici.

51000-Fenstersauger-Dry-Clean-Anwendung-013 

Pentru o curatare rapida a covoarelor, iti recomandam peria mecanica, extrem de practica, Leifheit Regulus. Aceasta curata eficient atat covoare cu fir lung, cat si covoarele cu fir scurt. Peria Leifheit Regulus este solutia excelenta pentru locurile in care nu exista acces la electricitate sau in locuri stramte, greu accesibile, in care un aspirator obisnuit nu poate ajunge. Cele trei perii de curatare culeg cu usurinta praful, murdaria, firimiturile si parul de pe covoare si le colecteaza in interiorul capacului. Aceasta este prevazuta cu buton de rasucire ce ajuta la configurarea inaltimii. Peria Leifheit Regulus este disponibila aici.

11700-Teppichkehrer-Regulus-tuerkis-Anwendung-003 11700-Teppichkehrer-Regulus-tuerkis-Anwendung-004

Un mop rotativ reprezinta o solutie foarte buna pentru curatarea si ingrijirea podelelor locuintei. La Yalco gasesti setul Leifheit Clean Twist System, ajutorul ideal pentru economisirea efortului si a timpului. Laveta mopului rotativ se stoarce in profunzime, datorita mecanismului unic de stoarcere prin rotatie integrat in coada mopului, fara a fi nevoie sa va aplecati. Astfel, mopul curata toate tipurile de pardoseala, inclusiv cele sensibile precum  lemn sau parchet laminat si le protejeaza de zgarieturi sau de excesul de umezeala in timpul spalarii. Setul Leifheit Clean Twist System este disponibil aici, in trei variante .

Setul-de-curatenie-Leifheit-Clean-Twist-System-M

Pentru indepartarea prafului si curatarea jaluzelelor sau a televizoarelor, alege pamatuful Leifheit Duster XL. Realizat din microfibra, pamatuful elimina cu usurinta praful. Acesta este dotat cu sistemul Click-System, usurand astfel munca pentru colturile indepartate ale camerei sau pentru suprafete precum corpurile de mobilier inalte. Pamatuful Leifheit Duster XL este disponibil aici.

41520-Duster-Anwendung-001 41520-Duster-Anwendung-005

Pentru indepartarea prafului si a panzelor de paianjen din colturi depuse pe timpul verii, peria Leifheit Dusty este ideala. Aceasta este compacta si echipata cu sistem Click-System si poate fi prelungita cu maner telescopic, disponibil separat. Peria Leifheit Dusty este disponibila aici.

41510-Staubbesen-Dusty-mit-Teleskopstiel-Milieu-001

Intra pe www.yalco.ro si gasesti diverse tipuri de galeti si accesorii pentru curatenie, mopuri sau seturi realizate din microfibra, stergatoare de geamuri, gresie si faianta sau pardoseli ce nu lasa urme dupa curatare, lavete si manusi de protectie, maturi, perii si farase, rezerve compatibile cu mopurile Leifheit ce pot fi curatate la temperaturi de pana la 60°, precum si diverse cozi de maturi sau mopuri, compatibile cu o multitudine de dispozitive diferite de curatare Leifheit. 

41700-Fliesen-und-Wannenwischer-Flexipad-mit-Teleskopstil-Milieu-001

Utilizand produsele marca Leifheit, vei reusi sa cureti usor fiecare suprafata si sa imbunatatesti aspectul casei tale. Astfel, vei avea spor sa pregatesti casa pentru toamna!