Casa si Gradina

Curatenia de primavara nu a fost niciodata mai usoara! Iata cele mai apreciate masini de spalat cu presiune!

De Mihai Voicila la 15-03-2022

Masinile de spalat cu presiune sunt echipamente performante, destinate atat curateniei casnice, cat si activitatilor de curatenie profesionale si industriale, in domeniile auto si in constructii. Acestea sunt utile in orice activitate de curatare, utilizarea lor fiind confortabila. Cu masinile de spalat cu presiune, lucrarile de curatenie se vor face cu mai putin efort, fiind mai eficiente si mai rapide. Iata cateva sugestii:

masina-de-spalat-cu-presiune-blackdecker-2200w-150-bar-cu-tambur-bxpw2200pe
Masina de spalat cu presiune Black+Decker 2200W 150bar 440l/h - BXPW2200PE este un aparat compact si usor de folosit. Este ideal pentru spalarea teraselor, a mobilierului de gradina, a bicicletelor, a masinilor si chiar a caselor. Asta nu este tot! Aceasta masina de spalat cu presiune dispunde de urmatorul set de livrare: furtun de inalta presiune 6m, pistol cu declansator, duza cu jet rotativ. duza cu jet ajustabil, lance, kit pentru spuma, perie fixa, perie pentru pardoseli. Profita acum de un super pret chiar aici.

Curtile, gradinile si pavajele din fata constructiilor rezidentiale, au deasemenea, nevoie de o curatare eficienta, totul pentru ca aspectul lor sa nu aiba de suferit. Daca pana nu demult furtunul, galetile cu apa si periile faceau parte din arsenalul oricarui proprietar, astazi, masinile de spalat cu presiune vin ca o solutie fireasca si confortabila pentru activitatile de spalare si curatenie.

masina-de-spalat-annovi-reverberi-ar40dts-profesionala-cu-2-motoare-2500w-150bar-810lh

Masina de spalat Annovi Reverberi AR4.0DTS profesionala cu 2 motoare 2500W are o putere maxima de 150 bari si un debit de 810 L/h, ceea ce face din aceasta alegerea excelenta indiferent de obstacolele intalnite cu petele/ murdariile. Are o structura usoara si compacta, completata cu roti pentru transport, maner telescopic, suport pentru lance si un compartiment pentru depozitarea duzei.

Se livreaza insotita de duza dubla (Twin Nozzle) care permite utilizarea simultana a doua duze rotative pentru dublarea suprafetei curatate si reducerea timpilor de curatare cu pana la 70%. Twin Nozzle este ideal pentru curatarea peretilor, podelelor sau piscinelor in cel mai eficient mod. Daca ti-am starnit interesul, masina de spalat de la Annovi te asteapta chiar aici.

Pentru a mentine suprafetele curate si sigure pentru tine si persoanele dragi, este obligatoriu ca pardoseala sa fie curatata cu masini de spalat cu presiune. Acestea inlatura orice fel de depunere, pastrand suprafetele curate mai mult timp.

In cazul in care te-ai gandit sa incepi curatenia in foisorul/ terasa ta, nu uita ca Yalco vine cu o solutie pentru toate problemele legate de curatenie, mai exact Pachetul Promo Masina de spalat cu presiune DeWalt DXPW001M 1800W 130bar 390l/h + Aspirator umed/uscat Stanley 30L 1600W.


pachet-promo-masina-de-spalat-cu-presiune-dewalt-dxpw001m-1800w-130bar-390lh-aspirator-umeduscat-stanley-30l-1600w-

Masina de spalat cu presiune DeWalt DXPW001M 1800W 130bar 390l/h este un aparat compact si usor de utilizat, ideal pentru igienizarea zonelor si a obiectelor exterioare, pentru combaterea daunatorilor din gradina, a tantarilor, pentru pulverizarea pesticidelor pe plante sau pentru curatarea suprafetelor murdare, precum automobilele, motocicletele, bicicletele sau barcile. De asemenea, masina de spalat cu presiune poate fi utilizata si pentru curatarea sculelor si uneltelor de lucru, gardurilor, sezlongurilor, mobilierului de gradina, umbrelelor sau copertinelor.

In plus, Aspiratorul umed/uscat Stanley 30L 1600W - SXVC30 XTDE este un dispozitiv practic de inalta calitate fiind ideal pentru activitatile gospodaresti. Aparatul combina multifunctionalitatea cu confortul la un standard inalt. Are un consum de energie de 1600 W fiind ideal pentru curatarea spatiilor inguste.

Designul compact si usor de utilizat dispune de un rezervor de polipropilena de 30 L si comutator cu plutitor pentru oprirea automata a aspirarii atunci cand rezervorul este plin. Profita acum de un super pret pentru acest Pachetul Promo chiar aici.

Nu uita ca te asteptam si in showroomul Yalco din Soseaua Pipera nr. 48, unde te vor intampina consultantii nostri!