Casa si Gradina

Cumpara o litiera de calitate si ofera-i pisicii tale tot ce este mai bun

De Doinita Stanciu la 10-10-2023

 

Animalele de companie ofera multa afectiune. Iar noi, la randul nostru, dorim sa le oferim cele mai bune conditii. De la mancare si jucarii, pana la produsele de igiena, totul trebuie sa fie adaptat nevoilor animalutului tau. In articolul de azi vom vorbi despre litiere. Pentru ca ele sunt indispensabile in orice casa cu pisici.

Litierele sunt recipiente special concepute pentru a permite pisicilor sa-si faca nevoile intr-un mod igienic si usor de curatat. Aceasta poate fi o cutie cu nisip sau alt material absorbant. Litiera este un element esential in ingrijirea pisicilor de interior si este folosita pentru a preveni ca aceste animale sa-si faca nevoile in locuri nedorite in casa.

Acestea se gasesc sub diferite forme pentru diversele stadii de crestere in care se afla pisica ta. Pentru pui sunt recomnadate litierele de mici dimensiuni (ca sa poata intra si iesi usor), in timp ce pentru pisicile adulte sunt recomandate litierele de dimensiuni mari (pentru a avea spatiul de care au nevoie). De asemenea, litierele pot avea forma clasica (de forma unui lighean) sau pot fi acoperite (cu capac). Acestea din urma au avantajul ca mentin in interior mirosurile neplacute, dar si nisipul. Desigur, pot fi si dezavantaje. Te-ai putea intreba care ar fi acestea. Iar unul dintre ele este reprezentat de faptul ca pisica poate refuza o astfel de litiera si sa-si faca nevoile in alt loc decat cel dorit de tine. In acest caz, o litiera clasica (fara capac) este o alegere sigura.

In continuare, iti prezentam 5 litiere de calitate pentru a achizitiona produsul perfect pentru animalutul tau de companie:

Litiera din plastic verde cu maner si capac Rotho Biala

Aceasta este orientata catre design si functionalitate. Datorita calitatilor sale, litiera de la Rotho se va integra cu usurinta in orice coltisor din casa. Nu doar aspectul acestei litiere este convingator, insa si caracterisiticile acesteia sunt la inaltime. Vasul din plastic este usor de curatat si de intretinut, prin urmare nu vei mai pierde mult timp pentru aceasta sarcina. Usa litierei se inchide rapid si sigur cu un magnet, astfel incat atat mirosurile, cat si asternutul pisicii raman in interior. Usa poate fi indepartata foarte usor pentru a fi curatata.

Caracteristici produs:

  • Litiera moderna;
  • Usa litierei se inchide rapid cu magnet;
  • Mirosurile raman in interior;
  • Fabricata din plastic reciclat de inalta calitate;
  • Usor de intretinut, usor de curatat, durabila;
  • Disponibila în diferite variante de culoare;
  • Dimensiuni: 51X39.5X44.3 cm

Comanda litiera de la Rotho Biala de AICI.

litiera-din-plastic-verde-cu-maner-si-capac-rotho-biala-51x395x443-cm

Litiera din plastic albastru Rotho Berty Eco

Litiera din plastic albastru Rotho Berty Eco este un produs modern dedicat nevoilor pisicii tale, ideala pentru un plus de intimitate si confort. Aceasta are pereti inalti, o deschidere generoasa si spatiu suficient pentru ca pisica ta sa-si poata gasi cu usurinta locul. Datorita formei sale cu pereti inalti, pisica nu va mai iesi din litiera cu labutele pline de nisip, ceea ce iti asigura curatenie si igiena in casa. Litiera este realizata dintr-un material foarte rezistent, de buna calitate, care asigura o intrebuintare indelungata fara sa impuna vreun anumit tip de ingrijire special. Comanda Litiera de la Rotho Berty de AICI.

litiera-din-plastic-albastru-rotho-berty-eco-572x393x404-cm

Litiera cu capac plastic cappuccino Rotho Bailey

Litiera cu capac plastic cappuccino Rotho Bailey 
este ideala pentru pisicile tale de casa. Filtrul de carbune activ integrat in capac ajuta la mentinerea la minimum a mirosurilor neplacute. Pisica poate intra si iesi cu usurinta din tava de gunoi prin intermediul unei usi batante.
Tava a fost conceputa astfel incat asternutul pentru pisici sa ramana in interior. Prin urmare, pisica ta nu va mai iesi din litiera cu labutele pline de nisip. Toate piesele pot fi separate una de alta destul de simplu, pentru a facilita curatarea.

Caracteristici:

  • Intimitate pentru pisica ta;
  • Mare si adanc;
  • Filtrul de carbune activ previne mirosurile neplacute;
  • Usor de curatat;
  • Maner solid deasupra;
  • Culori: Cappucino;
  • Dimensiuni: 56 x 40 x 39 cm.

Comanda litiera de la Rotho Bailey de AICI.

litiera-cu-capac-plastic-cappucino-rotho-bailey

Litiera din plastic negru cu intrare pe sus Rotho Bonnie foarte moderna pentru pisici, cu intrare pe sus. Datorita deschiderii mari de intrare, este potrivita si pentru rasele de pisici mari. Ofera-i pisicii tale un plus de confort cu aceasta litiera de la Rotho Bonnie. Cu o inaltime de acces redusa, litiera este ideală atat pentru puii de pisica, dar si pentru pisici mai in varsta sau bolnave. 

Capacul detasabil cu margine de protectie asigura o reducere semnificativa a gunoiului din jurul litierei. Acest lucru presupune mai multa curatenie si mai mult timp castigat pentru tine.Produsul este fabricat din material reciclat de foarte buna calitate ceea ce garanteaza o intrebuintare indelungata.Partea de sus este prevazuta cu gauri, astfel incat asternutul (nisip sau silicat) din labele pisicii tale sa cada inapoi in litiera. Capacul poate fi indepartat pentru o curatare usoara. Curatarea se face sub un jet de apa calda, dupa ce asternutul este aruncat.

Comanda litiera de la Rotho Bonnie de AICI.

litiera-din-plastic-negru-cu-intrare-pe-sus-rotho-bonnie-572x393x21-cm

Litiera din plastic verde lime Rotho Bella este ideala pentru nevoile pisicii tale si foarte prietenoasa cu mediul inconjurator. Datorita designului atent studiat, litiera Bella de la Rotho reprezinta o solutie ingenioasa si foarte practica pentru animalutul tau de companie. Aceasta poate fi folosita inca de cand pisica ta este pui, pana la varste inaintate datorita "decupajului frontal" care permite intrarea si iesirea fara probleme. 

De asemenea, poti folosi doar partea de jos a litierei sau poti opta pentru un plus de intimitate pentru pisica ta. Aceasta se poate inchide, punand peste baza un capac si usa la mijloc, transformandu-se in acest fel, intr-o litiera inchisa care nu permite mirosurilor sa iasa. Este, un mod foarte potrivit de a ascunde continutul cutiei de ochii musafirilor. Mai mult decat atat, litiera de la Rotho permite diverse combinatii cromatice, astfel incat sa o alegi pe care care se potriveste cel mai bine cu ambientul casei tale. 

Litiera Bella se livreaza dupa cum se vede in imagini, adica: 1 cupa = 1 bucata. Daca doresti sa achizitionezi o litiera acoperita din linia Bella va trebui sa o formezi din 2 cupe (baza+capac) + usita. Litiera Bella de la Rotho este realizata din materiale reciclate, prin urmare, alegi un produs care are grija de resurse si care a fost produs intr-o maniera care economiseste energie. Produsul este rezistent, usor, stabil si incadrandu-se perfect in orice coltisor al casei. 

Caracteristici produs:

  • Culoare atractiva;
  • Material rezistent;
  • Usor de curatat si intretinut;
  • Dimensiuni:56X39.5X19 cm.

Comanda Litiera de Rotho Bella de AICI.

litiera-din-plastic-verde-lime-rotho-bella-56x395x19-cm

Nu uita! Pentru intrebari referitoare la produsele mai sus prezentate ne gasesti atat in showroomul Yalco din Soseaua Pipera nr. 48, cat si la telefon/ e-mail in sectiunea Contact.