Casa si Gradina

Cum sa cureti podelele in mod eficient si in timp record?

De Diana Popescu la 12-09-2023

 

Curatarea podelelor nu este o sarcina usoara. Necesita timp, energie si efort. Si unde mai pui, ca dupa ce treci pe acolo raman alte urme si trebuie sa reiei procesul? Insa, priveste partea buna a lucrurilor! Te poti bucura si de o casa foarte curata si poti economisi si energie daca ai produsele potrivite. Care sunt produsele protrivite? Cele care vin exact in intampinarea nevoilor tale. Cele care te ajuta sa obtii randament maxim cu un efort minim. Ai prins idea.

Prin urmare, iti propunem 5 mopuri eficiente pentru putea alege mai usor produsul potrivit.

Mop cu abur Leifheit Clean Tenso 1200W

Cu Leifheit CleanTenso curatarea este igienica si simpla, fara a utiliza un produs chimic. Utilizand abur fierbinte, CleanTenso elimina pana la 99,99% bacteriile si germenii si este un curatitor indispensabil, mai ales pentru familiile in care micutii se joaca pe podea.

Aparatul de curatat cu abur se incalzeste in mai putin de 30 de secunde si apoi este gata de utilizare. In plus, productia de abur este reglabila in mod continuu, ceea ce face posibila reglarea fina a cantitatii de abur necesara pentru curatarea unei anumite podele. Odata ce apa este fierbinte, sase duze distribuie aburul in mod uniform prin placa stergatoarelor. Cel mai mic nivel este potrivit pentru curatarea podelelor din lemn, parchet traditional sau parchet laminat, iar cel mai inalt nivel este optimizat pentru curatarea pardoselilor din gresie si piatra.

Mizeria dizolvata este preluata de catre stergatorul de microfibra inlocuibil, lasand totul curat si igienic. Datorita accesoriului practic, agentul de curatat cu aburi este, de asemenea, potrivit pentru curatarea covoarelor. Cu rezervorul XL, CleanTenso poate fi utilizat timp de pana la 40 de minute fara a fi nevoie sa se reincarce. Lungimea generoasa a cablului de alimentare de 6.5 m face posibila accesarea fiecarui colt al incaperii. Rezervorul detasabil se poate reumple cu usurinta cu apa rece. Comanda-l de AICI.

mop-cu-abur-leifheit-clean-tenso-1200w-1

Mop cu abur Black+Decker 1600W - BDS1616R

Aparatul de curatat cu aburi Black&Decker model nou FSM1616 cu o putere crescuta la 1600 W elimina 99,9% din germeni si bacterii, fara produse de curatare chimice pe podelele sigilate, datorita puterii aburilor. Curata cu precizie si igienizeaza suprafetele utilizate de copii.

Este prevazut cu un rezervor demontabil pentru umplerea usoara a apei si filtru anti-calcar pentru o durata de viata mai lunga. Mopul cu abur Black+Decker 1600W - BDS1616R dispune de un sistem de producere a aburului foarte eficient care permite generarea unui debit de abur puternic si constant. Eliberarea aburului este variabila, prin actionarea butonulului de abur de pe maner este eliberatacantitatea potrivita de abur reglabil. Comanda-l de AICI.

mop-cu-abur-blackdecker-1600w-bds1616r-1

Set curatenie mop rotativ rotund + galeata Leifheit Ergo

Setul de curatenie mop rotativ rotund Leifheit Ergo este ideal pentru curatarea gresiei si a tuturor tipurilor de pardoseli, inclusiv pentru curatarea suprafetelor sensibile, precum cele din lemn sau parchet laminat. Setul contine un mop telescopic cu mecanism unic de rotatatie incorporat pe maner, rezerva din microfibra absorbanta ce protejeaza pardoseala de zgarieturi sau de excesul de umezeala in timpul spalarii si o galeata universala cu sistem de centrifugare. Galeata dispune de un maner cu suport pentru coada mopului, astfel incat se poate transporta cu usurinta. De asemenea, galeata poate fi golita usor datorita orificiului special.

Mopul cu maner telescopic extensibil este usor de utilizat, datorita mecanismului revolutionar de stoarcere, integrat in coada mopului, astfel gradul de umiditate din mop se poate configura prin apasari repetate. Comanda-l de AICI.

set-curatenie-mop-rotativ-rotund-galeata-leifheit-ergo-1

Set curatenie Leifheit Clean Twist M Ergo, mop + galeata, ideal pentru stergerea si curatarea pardoselilor.

Mopul ofera o curatare blande si delicata, astfel incat este potrivit chiar si pentru cele mai sensibile tipuri de pardoseli. Setul de la Leifheit este format din galeata + mop cu tehnologie de stoarcere centrifuga. Datorita mopului plat, acesta incape cu usurinta sub piesele de mobilier, acolo unde se strange de regula, mult praf. 

Coada mopului este telescopica, asigurand o dimensiune intre 109 si 140 cm. Rezerva mopului este foarte delicata pentru a proteja pana si cel mai delicat tip de pardoseala. Galeata beneficiaza de sistem de stoarcere, iar mopul de o tehnologie de stoarcere centrifugala. Acesta este produs foarte eficient care garanteaza o curatare usoara si accesibila, indiferent de suprafete. Curatare perfecta cu un minimim de efort. Comanda setul de curatenie de la Leifheit de AICI.

set-curatenie-leifheit-clean-twist-m-ergo-mop-galeata-

Set mop si galeata Leifheit Classic

Leifheit ofera cel mai inalt nivel de confort la curatare, chiar si cu mopul Classic. Setul de curatenie Leifheit Classic Mop contine un mop practic cu benzi dese si late din viscoza care poate acoperi suprafete mari de lucru, fiind astfel foarte eficient in curatarea podelelor. Laveta poate fi spalata la temperaturi de pana la 60 °C. Mopul Classic se misca perfect in jurul oricarui obstacol si curata la fel de bine atat treptele, cat si suprafetele mari si aluneca in orice colt. Coada mopului Classic este formata din trei bucati, putand fi asamblata si dezasamblata ori de cate ori doriti, pentru o depozitare eficienta. Comanda setul de AICI.

set-mop-si-galeata-leifheit-classic

 

Nu uita! Pentru intrebari referitoare la produsele mai sus prezentate ne gasesti atat in showroomul Yalco din Soseaua Pipera nr. 48, cat si la telefon/ e-mail in sectiunea Contact.