Casa si Gradina

Cum alegi jucariile potrivite pentru copilul tau?

De Diana Popescu la 09-12-2020

Iti oferim cateva idei pentru alegerea jucariilor, ce vor creste odata cu micutul tau si ii vor dezvolta abilitatile de gandire si limbaj, precum si cele social-emotionale.

Copiii sunt mici exploratori care invata jucandu-se, asadar, jucariile ofera copilului oportunitatea de a dezvolta si exersa noi abilitati in propriul ritm. De asemenea, jucariile pe care le are la dispozitie zilnic ii pot modela dezvoltarea.

Iti prezentam gama noastra de jucarii realizate sub branduri renumite in randul sculelor si uneltelor de bricolaj, Black+Decker si Stanley, care vor atrage interesul copilului dumneavoastra pentru mai mult de cateva zile sau saptamani.

Rolul de tata este foarte important pentru un copil, astfel micutii adora sa repare si sa construiasca, sa descopere cum functioneaza obiectele reale din lumea eroilor sai.

La Yalco gasesti o gama variata de surubelnite electrice, masini de gaurit si drujbe ce imita modelele adevarate, realizate din plastic rezistent, prevazute cu manere ergonomice pentru mainile delicate ale copiilor. Jucariile se aprind si emit sunete reale, astfel incat cei mici vor putea sa isi dezvolte imaginatia si creativitatea, precum si abilitati motorii fine prin utilizarea mainilor si a degetelor.

jucarie-bormasina-fara-fir-blackdecker  jucarie-drujba-blackdecker

Pentru micutii mesteri, alegeti jucarii care pot fi folosite in moduri variate. In magazinul online www.yalco.ro gasesti jucaria Camion Black&Decker ce ofera copiilor o multitudine de variante de constructie, datorita celor 60 de accesorii incluse, precum suruburi, piulite, roti, surubelnita sau trusa de scule prevazuta cu maner de transport, cheie sau componente stivuibile.

De asemenea, baietelul tau se va distra si nu se va plictisi datorita colectiilor de truse, genti, curele si bancuri de lucru, prevazute cu scule si unelte ergonomice, jucarii care incurajeaza explorarea si solutionarea diverselor situatii. Acestea pot fi distractive in diferite etape de dezvoltare.

jucarie-camion-blackdecker-jucarie-masa-de-lucru-blackdecker-

Smoby proiecteaza si realizeaza jucarii ingenioase fabricate in Franta, adaptate atat nevoilor copiilor, cat si ale parintilor. Acestea garanteaza un nivel optim de creativitate si calitate pentru divertisment si usurinta in manevrare si utilizare.

Copiii trebuie sa isi foloseasca mintea si corpul pentru dezvoltarea propriilor idei, asadar iti recomandam minimarketul si supermarketul Smoby, care pot reprezenta adevarate instrumente de invatare si gandire logica.

Atat baietii, cat si fetele isi vor dori sa dezvolte o afacerea moderna, sa organizeze si sa conduca propriul magazin, sa scaneze produsele preferate, sa cantareasca alimentele, sa se joace cu cardul de credit sau sa realizeze cumparaturile dorite pentru parinti si bunici.

Jucariile includ case de marcat, cosuri de cumparaturi, bani, calculatoare reale si functii electronice cu sunete si lumini ce vor incuraja copilul sa fie activ, singura participare a parintelui fiind transformarea intr-un public ce apreciaza cea mai noua realizare pe terenul de joaca al micutului.

supermarket-electronic-smoby-  supermarket-electronic-smoby- (1)

Pentru copiii pasionati de arta culinara, la Yalco gasesti bucatarii cu design modern, complet echipate, unde micutii vor putea incerca sa gateasca si sa prepare bauturi si mancaruri gustoase pentru intreaga familie, datorita accesoriilor incluse, precum tacamuri, vesela, capsule de cafea, tigai, cratite, paste sensibile la caldura, peste si fripturi magice sau solnite pentru sare si piper.

Bucatariile sunt electronice si contin o multitudine de elemente ce imita in detaliu echipamentele reale ce se regasesc in orice bucatarie, prin efecte sonore si luminoase. Astfel, copiii vor putea sa se bucure de plite ce se aprind, espressoare cu lumini si sunete reale sau chiuvete prevazute cu robineti pentru curatarea vaselor.

Bucataria electronica stimuleaza imaginatia copiilor si ofera posibilitatea de a exersa noi abilitati, astfel incat vor fi cuceriti de tainele culinare si isi vor dori sa devina adevarati master chefi.

bucatarie-smoby-tech-edition-

Copiii cresc si isi dezvolta imaginatia in timp ce se joaca si creeaza propriile povesti, astfel creativitatea acestora decoleaza si preia rolul regilor si printeselor.

Casutele pentru copii, toboganele si locurile de joaca Smoby contin design modern si stralucesc in culori vii ce invita copiii in universul povestilor unde isi pot dezvolta abilitati de comunicare, coordonare si relationare. Acestea devin castele sau nave de pirati, singura limita fiind imaginatia copilului dumneavoastra. De asemenea, cu ajutorul spatiilor pentru joaca, micutii cultiva abilitati de limbaj si consolidare a relatiilor.

ansamblu-de-joaca-smoby-adventure-car

Casutele si locurile de joaca sunt realizate din materialele de inalta calitate care nu sunt periculoase pentru sanatate, precum si cele mai noi metode de fabricatie cu protectie UV ridicata, astfel incat produsele isi vor pastra culorile vibrante si nu se vor deteriora dupa perioade lungi de expunere la lumina soarelui.

Casutele pentru copii sunt compatibile cu o gama larga de accesorii precum bucatarii de vara, mese de picnic, garduri si ghivece pentru flori, hornuri de fum, burlane de scurgere si stropitori, usi cu incuietori sau sonerii electronice, ideale pentru zile pline de distractie.

casuta-pentru-copii-smoby-chef-house  casuta-pentru-copii-cu-bucatarie-smoby-pretty