Casa si Gradina

Cum alegi cel mai bun difuzor pentru aromaterapie

De Diana Popescu la 29-08-2019

Cu totii avem nevoie de momentul de relaxare al mintii, corpului si al sufletului, pentru o buna parte a sanatatii mentale si a linistii sufletesti pentru o viata lunga si linistita. Cu un design elegant, difuzoarele electrice pentru aromaterapie imbratiseaza intreaga incapere, precum campurile de lavanda din Provence.

R33kxXX5AZQh

Uleiurile esentiale precum aroma de lavanda, iasomie, trandafir sau citrice pot schimba in bine starea de spirit. Lavanda amelioreaza simptomele de stres, anxietata și insomnia, in timp ce eucaliptul este excelent pentru curatarea aerului de praf si ajuta la sistemul respirator. Daca iti plac aromele puternice, uleiurile de citrice precum lamaia sau grapefruit, sunt recomandate.

La Yalco gasesti o gama variata de uleiuri esentiale pentru aromaterapie de la Soehnle, de diverse arome persistente si inovatoare, ce surpind placut. Uleiurile esentiale sunt disponibile in sticlute de 10 ml, ce au capace cu mecanism de protectie pentru copii. Uleiurile esentiale Soehnle sunt create special pentru difuzoarele de arome Soehnle si sunt disponibile aici.

71+xMQvtbyL._SL1280_

Difuzoarele electrice si uleiuri esentiale imbunatatesc aerul pe care il respiri, elimina alergenii si iti ofera tot ceea ce ai nevoie pentru aromaterapie calma si linistitoare. Acestea emana arome esentiale si au capacitatea de a elimina praful si alti alergeni, eliberand ioni negativi in aer. Mirosul placut al uleiului esential iti umple spatiul pentru o experienta relaxanta si linistitoare.

Un difuzor electric este excelent pentru a fi expus oriunde: in camera de dormit, in camera de zi sau chiar la birou. De asmenea, acesta ofera beneficii precum stimularea sistemului imunitar, scaderea stresului, imbunatatirea respiratiei si a starii de spirit, calmarea anxietatii, precum si reglarea somnului.

Insa alegerea unui difuzor calitativ, cu beneficii pentru sanatate nu este usoara. Poate fi destul de solicitant sa alegi cel mai bun difuzor de ulei esential care sa se potriveasca nevoilor tale si decorului casei. Optiunile noastre te pot ajuta sa scapi de stresul dupa o zi lunga la serviciu si sa transformi casa intr-o oaza de relaxare.

Difuzor electric Soehnle Ravenna

maxresdefault-1

Difuzorul Soehnle Ravenna iti ofera o experienta relaxanta datorita aromelor preferate pe care le pulverizeaza si culorilor cu led care alterneaza precum verde, rosu, albastru sau mov. Difuzorul este ideal pentru orice noptiera, camera mica sau chiar birou. Tehnologia moderna prin ultrasunete ajuta la dispersia discreta a aromelor in toata incaperea sub forma unui abur foarte fin si parfumat, care creeaza totodata o ambianta romantica timp de 3.5 ore, datorita recipientului de 80 ml. Difuzorul Soehnle Ravenna te transporta in lumea viselor, a armoniei, calmului, incaperea devenind un mini spa relaxant. Acesta este disponibil aici.

Difuzor electric Soehnle Venezia imited Edition

68064_DAD_Venezia_ltd_Edt_Milieu_RZ_blau-1

Difuzorul Soehnle Venezia Limited Edition este elegant, sferic, realizat din sticla, cu functionare inovativa datorita butoanelor ascunse. Acesta creeaza o armonie de culori si arome discrete care induc o stare de relaxare si bunastare, datorita sticlei albe mate cu model floral si a culorilor led placute care alterneaza lin. Difuzorul are functia inovativa de fixare a culorii, astfel fiind posibila alegerea culorii dorite. Datorita tehnologiei de nebulizare prin ultrasunete, moleculele aromelor sunt dispersate in mod egal pe parcursul functionarii, formand un efect de abur fin. Difuzorul este dotat cu recipient pentru apa cu o capacitate de 100 ml, iar astfel permite o functionare de pana la 6 ore pana la golirea acestuia. Il gasesti disponibil pe www.yalco.ro .

Difuzor electric Soehnle Modena

68087-DAD-Modena-Milieu-001

Difuzorul Soehnle Modena creeaza o atmosfera placuta si relaxanta cu propria combinatie de lumini si arome. Designul sau din sticla mata de inalta calitate impletita cu bambus natural transforma ambientul din orice camera intr-o oaza de relaxare. Designul natural si elegant se potriveste perfect cu ambianta dintr-o camera cu mobila si parchet din lemn. Difuzorul este prevazut cu o functie speciala de schimbare automata a culorii led sau de fixare a unei culori anume. De asemenea, datorita tehnologiei de difuzare prin ultrasunete garanteaza o dispersie optima a aromei in incapere, pana la 6 ore, datorita recipientului de apa de 100 ml. Difuzorul se deschide si se inchide cu usurinta printr-o simpla apasare, datorita butonului ascuns. Soehnle Modena este disponibil aici.

Difuzor electric Soehnle Milano Plus

68056-DAD-Milano-Plus-Milieu-002

Difuzorul electric Soehnle Milano Plus impresioneaza prin eleganta si ofera o noua dimensiune de experiente cu arome relaxante casei tale. Acesta include o telecomanda cu infrarosu pentru a controla de la distanta, intr-un mod confortabil, difuzarea sau nu a aromei si schimbarea culorilor, pentru un ambient potrivit starii tale. Led-urile pot fi setate pe schimbarea constanta a culorii sau pe o anumita culoare disponibila. Difuzorul este realizat din sticla mata ce creeaza un efect placut de lumina armonioasa. Tehnologia de difuzare prin ultrasunete garanteaza o dispersie optima a aromei in incapere de pana la 6 ore, datorita recipientului de apa de 100 ml. Spre deosebire de alte difuzoare electrice, la Soehnle Milano plus puteti controla separat, prin telecomanda, atat iluminarea, cat si difuzarea aromei, fiecare functie avand un buton separat. Este disponibil aici.

De asemenea, difuzoarele Soehnle sunt ideale si pentru copiii mici care se tem de intuneric, deoarece combinatia de culori ca un curcubeu creeaza o atmosfera placuta.

Yalco iti pune la dispozitie o gama variata de difuzoare electrice pentru vaporizarea aromelor relaxante in casa ta. Te asteptam la showroom si pe www.yalco.ro pentru a-ti alege produsul preferat!