Casa si Gradina

Cu vesela potrivita poti petrece un Valentine’s Day exceptional chiar la tine acasa

De Doinita Stanciu la 31-01-2023

Luna iubirii este aici! O luna cu multa emotie, cu multe sentimente si cu trairi la intensitate maxima. O luna in care ne indreptam mai mult catre cel de langa noi, in care dam voie expresiilor noastre interioare sa iasa la lumina. Ceea ce este un lucru minunat si care ar trebui trait in fiecare zi.
Cum pregatesti o cina deosebita de Valentine’s Day chiar la tine acasa? Cum pregatesti o atmosfera intima, astfel incat tu si partenerul tau sa va bucurati de momente implinitoare impreuna?

Mai jos, venim in ajutorul tau cu o lista cu produse speciale care vor transforma o simpla cina, intr-una demna de Ziua Indragostitilor:

farfurie-intinsa-portelan-versace-1969-black-dahlia-30-cm-1


Farfurie intinsa portelan Versace 19.69 Black Dahlia 30 cm

Aceasta farfurie aduce o eleganta aparte mesei tale. Culorile alese, distributia lor, brand-ul renumit, dar si calitatea de exceptie, intregesc un moment plin nu numai de savoare, ci si de iubire. Farfuria este realizata din portelan de calitate si este deosebit de rezistenta. Farfuria intinsa din portelan este realizata respectandu-se standard inalte de calitate, prin urmare, aspectul ei finit este unul care nu lasa loc de indoiala sau repros. Indiferent de preparatul pe care vei alege sa-l pui pe aceasta, credem cu tarie ca experienta in sine va fi una de nivel inalt. O poti comanda de aici.

farfurie-intinsa-portelan-ionia-anamnisi-22-cm

Farfurie intinsa portelan Ionia Anamnisi 22 cm

O cina perfecta in doi este definita de romantism, de conversatii reusite, dar si de o vesela pe masura serii petrecute impreuna. Iar farfuria intinsa din portelan Ionia Anamnisi este ideala pentru a intregi tabloul superb al unei zile atat de speciale. Ideala pentru preparate sofisticate si numai buna pentru a-ti incerca priceperea culinara. Orice alegere ai face, este perfecta alaturi de aceasta farfurie realizata din portelan de calitate, rezistenta, al carei design implica delicatete, finete si gratie. O poti cumpara de aici.

farfurie-intinsa-portelan-ionia-harmony-216-cm-model-bej

Farfurie intinsa portelan Ionia Harmony 21.6 cm model bej

O cina la tine acasa de Valentine’s Day poate fi o adevarata reusita. Alaturi de un decor potrivit, de o muzica relaxanta, de lumanari parfumate si de orice altceva iti adduce tie bucurie. Increde-te intr-o vesela de calitate, pentru ca momentele speciale au nevoie de produse speciale. De produse care sa-ti reaminteasca faptul ca esti special, valoros si ca meriti tot ce este mai bun. Opteaza pentru aceasta farfurie speciala, cu design atragator si detalii fine. Bucura-te de momente inedite chiar la tine acasa cu farfuria Ionia Harmony, pe care o gasesti chiar aici.

farfurie-desert-portelan-ionia-helios-20-cm

Farfurie desert portelan Ionia Helios 20 cm

Nicio masa nu este completa fara desert. Iar Ziua Indragostitilor este o zi despre dulcegarii, ca sa zicem asa. Prin urmare, desertul are un rol foarte important, care incheie seara in acorduri fine de valinie sau crema de ciocolata. Aromele sale fiind mult mai bine memorate, farfuria de pe care il servesti trebuie sa se ridice la nivelul asteptarilor. Pentru o nu este neaparat vorba despre un simplu desert, este vorba despre o experienta in adevaratul sens al cuvantului. Propunerea noastra este farfuria pentru desert din portelan Ionia Helios, care imbie prin delicatete, detalii si prestanta. O gasesti aici

farfurie-desert-sticla-bormioli-nettuno-19-cm
Farfurie desert sticla Bormioli Nettuno 19 cm

Mizeaza pe calitatea si designul acestei farfurii pentru desert. Datorita faptului ca este realizata din sticla, aceasta va pune in valoare foarte bine desertul ales. Te vei bucura in acest fel si de gust, dar si de o prezentare eleganta. Comanda farfuria pentru desert din sticla Bormioli Nettuno de aici.

set-6-pahare-vin-bormioli-nexo-478-ml-1

Set 6 Pahare Vin Bormioli Nexo 478 ml

O cina romantica merge mana in mana cu un pahar de vin rosu. Iar pahare de la Bormioli Nexo sunt perfecte pentru a te bucura si eleganta si de gratie, in acelasi timp. Realizate in cel mai fin mod, cu atentie pe detalii si structura, paharele de la Bormioli reprezinta aliatii perfecti pentru o cina de poveste. Comanda acest set de pahare de aici

set-6-pahare-bormioli-spazio-l-500-ml-1

Set 6 pahare Bormioli Spazio L 500 ml

Aceste pahare sunt ideale atat pentru vin, cat si pentru cocktail-uri, daca ai in plan sa servesti si alte bauturi sofisticate. Paharele au un aspect foarte placut, elegant, dar clasic in acelasi timp. Sunt rezistente, durabilitatea fiind una dintre calitatile principale ale acestora. In acest fel, ai garantia unei investitii, nicidecum nu va fi privita ca o cheltuiala. Le poti cumpara de aici.

set-3-pahare-sampanie-bormioli-fiore-110-ml

Set 3 pahare sampanie Bormioli Fiore 110 ml

Ciocneste un pahar de sampanie cu persoana iubita intr-o zi atat de speciala. Si nu numai. Te poti bucura oricand de o sampanie buna alaturi de persoanele dragi cu paharele de la Bormioli Fiore L. Acestea se remarca prin eleganta, calitate si un aspect estetic deosebit, care fac ca momentele impreuna sa fie minunate. Le poti comanda de aici.

set-6-pahare-sampanie-rcr-timeless-210-ml

Set 6 pahare sampanie RCR Timeless 210 ml

Observa un pic detaliile acestor pahare pentru sampanie. Impunatoare, dar gratioase. O bucurie sa le privesti, o placere sa le folosesti. Realizate din sticla de foarte buna calitate, aceste pahare reprezinta o investitie sigura in eleganta si bun gust. Merita sa le ai! Si nu doar pentru momentele speciale, ci pentru fiecare clipa de care vrei sa te bucuri. Pana la urma, noi suntem cei care acordam momentelor valentele care ne implinesc. Cum poti intra in posestia lor? Foarte simplu. Acceseaza acest link.

ceasca-si-farfurie-ceai-versace-1969-palazzo-200-ml
Ceasca si farfurie ceai Versace 19.69 Palazzo 200 ml

Daca nu obisnuiesti sa bei alcool, atunci indreapta-ti atentia catre o ceasca pentru ceai, care va aducea aceeasi savoare momentului vostru. Realizata cu mare atentie la detalii printr-o tehnica de inalta calitate, aceasta ceasca iti va creiona un zambet larg pe fata si va acorda mesei tale eleganta si nu numai atat. Va contribui la reusita unei zile dedicate iubirii. Comanda Ceasca si farfuria ceai Versace 19.69 Palazzo 200 ml de aici.

Nu uita! Pentru intrebari referitoare la produsele mai sus prezentate ne gasesti atat in showroomul Yalco din Soseaua Pipera nr. 48, cat si la telefon/ e-mail in sectiunea Contact.