Casa si Gradina

Cu ingrasamintele potrivite de la Substral, plantele iti vor multumi

De Doinita Stanciu la 13-06-2023

Cum orice lucru frumos are nevoie de intretinere pentru a ramane asa, si plantele au nevoie de ingrijire adecvata. Acorda atentia necesara si bucura-te de frumusetea acestora cat este vara de lunga.

Mai jos, 6 produse de la Substral care iti vor transforma gradina intr-un colt de rai:

Ingrasamant pentru gazon Substral Osmocote 15 Kg

Un gazon bine ingrijit necesita o fertilizare constanta pe tot parcursul sezonului de crestere. SUBSTRAL Osmocote este un ingrasamant profesional cu actiune prelungita, care se utilizeaza la infiintarea si intretinerea unui gazon existent. Ingrasamantul este eliberat treptat in sol sub influenta umiditatii si a temperaturii solului. Acest proces este adaptat la rata de crestere a ierbii.

Acest produs asigura un aspect verde al gazonului pe tot parcursul sezonului, hraneste gazonul in fiecare zi, timp de 6 luni, datorita eliberarii zilnice de ingrediente intr-o doza mica. Minigranulele sunt usor de utilizat si permit o distributie uniforma pe suprafata gazonului.Comanda acest produs de
aici.

Ingrasamant Substral Osmocote

 

Seminte gazon universal autocompactante Substral 5 Kg

Aceste seminte ofera rezistenta mare la calcare si utilizare internsiva datorita unei retele naturale de lastari care se regenereaza si care formeaza un gazon dens. Acest lucru face ca acest tip de iarba sa poata rezista la o utilizare intensa, pastrand in acelasi timp un aspect decorativ.

Pentru ingrosare dozajul recomandat este de 5-20 g/ m2, in functie de starea gazonului, iar pentru amenajarea gazonului dozajul recomandat este de 20-30 g/ m2. Pentru rezultate optime, folositi valorile cele mai mari!

Cum functioneaza? Atunci cand exista goluri in gazon, rizomii de raigras se raspandesc pe orizontala, umpland si acoperind astfel sptaiile goale. Pentru detalii si comanda, click
aici.

Gazon Substral Autocompact

 

Ingrasamant regenerator 100 zile pentru gazon Substral 5 Kg

Ingrasamantul pentru gazon de la Substral are functie dubla: la inceputul primaverii (martie/ aprilie) actioneaza ca ingrasamant de inceput, care forteaza cresterea rapida a gazonului, iar la sfarsitul acestui anotimp (mai/ iunie), actioneaza ca regenerator, care ingroasa iarba datorita construirii unui ghem puternic de radacini, pregatind gazonul pentru vara si seceta.

Atentie! Ingrasamantul se elibereaza sub influenta caldurii si a umiditatii. Pastrati gazonul umed pe tot parcursul sezonului. Sistemul radicular al gramineelor este foarte scurt si foarte sensibil la primele semne de seceta. Comanda acest produs accesand acest
link.

Ingrasamant Regenerator Gazon Substral

 

Ingrasamant de lunga durata 100 de zile pentru conifere Substral 10 Kg
Substral 100 zile -
 Ingrasamantul profesional cu actiune prelungita este ideal pentru plante acidofile: conifere, rodondendroni, azalee, horetensii, camelii, magnolii, afine si arbusti. De asemena, protejeaza nevoile nutritionale ale plantelor, acidifica substratul si previne ingalbenirea acelor.

Acest tip de ingrasamant actioneaza timp de pana la 100 de zile si hraneste planta zilnic. Eficienta sa este ridicata, ceea ce inseamna ca 70% din ingrasamant este absorbit de plante. Nu exista niciun risc de suprafertilizare si este bogat in microelemente.Vezi in acest link avantajele utilizarii ingrasamantului de la Substral.

Ingrasamant Substral Conifere

Te bucuri sa privesti in fiecare zi trandafirii infloriti? Iata cum ii poti ajuta mai mult:

Gratie ingrasamantului pentru trandafiri Substral 300 g, trandafirii tai preferati vor arata mai bine ca niciodata. Daca este aplicat in mod regulat in timpul perioadei de vegetatie ( o data pe saptamana) asigura o colorare intensa a florilor, prelungeste perioada de inflorire si creste numarul de flori.

Ingrasamantul este profesional, solubil in apa, fiind utilizat mai ales in pepiniere pentru fertilizarea foliara si de sol. Acesta oferta toate ingredientele necesare pentru cresterea si inflorirea abundenta a trandafirilor. Este recomandat mai ales atunci cand trandafirii infloresc slab si sunt slabiti. Comanda ingrasamantul de
aici.

Ingrasamant Trandafiri Substral

 

Ingrasamant pentru fructe si legume Substral 300 g

Daca ti-ai propus sa cultivi diverse fructe si legume in acest sezon, ingrasamantul special de la Substral te va ajuta sa obtii rezultate satisfacatoare. Ingrasamant specializat pentru aplicarea foliara la fertilizarea fructelor si legumelor. Acesta ofera rezistenta mai mare la boli. De asemenea, fructele sunt mai robuste, iar recolta mai mare. Prin urmare, ai toate motivele sa-l ai la indemana. Comanda-l de
aici.

Ingrasamant Fructe Legume Substral

 

Nu uita! Pentru intrebari referitoare la produsele mai sus prezentate ne gasesti atat in showroomul Yalco din Soseaua Pipera nr. 48, cat si la telefon/ e-mail in sectiunea Contact.