Casa si Gradina

Cei mai buni cartofi prajiti

De Diana Popescu la 03-03-2021

Cartofii prajiti sunt printre cele mai populare alimente crocante din lume, preferati atat in randul adultilor, cat si de catre copii. In Belgia sunt simbolul gastronomiei si se consuma cu sos de maioneza, alaturi de midii sau cu un ou prajit deasupra, in Orientul Mijlociu se regasesc in pita cu pui, in Franta se servesc alaturi de friptura la gratar, in timp ce canadienii servesc poutine, un fel de mancare ce contine cartofi prajiti si branza, acoperiti cu sos brun.

Preparatele prajite sunt delicioase, insa nu sunt recomandate in cadrul unei diete sanatoase, datorita procesului de prajire, care determina cresterea continutului de grasime. Din fericire, exista o modalitate mai sanatoasa de a obtine acea aroma delicioasa si crusta aurie.

Friteuzele cu aer cald sunt aparatele electrocasnice din ce in ce mai populare, destinate bucatariilor moderne, fiind o alternativa sanatoasa pentru prepararea alimentelor crocante si suculente, cu putin ulei si mai putine grasimi, fara calorii suplimentare.

Friteuzele cu aer cald sunt usor de utilizat, indiferent daca doresti sa prepari aperitive si gustari simple, sau sa incerci cateva retete noi pentru intreaga familie. De asemenea, friteuzele cu aer cald sunt mai sigur de utilizat in comparatie cu friteuzele traditionale, deoarece previn riscul arderii cu stropii de ulei incins. O friteuza cu aer cald si functii performante va prepara alimentele eficient, in mai putin de 15 minute, astfel incat vei putea pregati rapid mancaruri variate.

Friteuza cu aer cald Black+Decker 1500 W gateste alimentele uniform, datorita sistemului de circulatie rapida a aerului. Cu o capacitate de 3.5 L, aceasta poate prepara pana la 800 g de cartofi prajiti, pentru aproximativ 4-6 persoane, cu mai putin ulei.

812kePGZUBL._AC_SL1500_

Daca iti plac alimentele crocante, dar esti preocupata de numarul de calorii dintr-o portie, friteuza Black+Decker este alegerea potrivita, deoarece coace si prajeste cu usurinta o mare varietate de preparate delicioase si sanatoase, de la cartofi prajiti, chipsuri si legume, la friptura frageda, suculenta, aripioare de pui crocante, peste si creveti, pizza, tarte sau fursecuri proaspete, pentru intreaga familie. Astfel, vei prepara rapid mancarurile preferate, folosind cu pana la 85% mai putin ulei decat in cazul preparatelor prajite in mod traditional, fara a pierde aroma delicioasa sau stratul crocant.

Friteuza cu aer cald Black+Decker este silentioasa, nu emana fum sau mirosuri neplacute si este usor de curatat, astfel incat stropii de ulei nu vor invada bucataria. Aceasta contine un cos detasabil pentru gatit, prevazut cu tava interioara cu suprafata antiaderenta, ce poate fi inlaturata in siguranta, prin simpla apasare a butonului si a manerului tactil rece, pentru servirea rapida a preparatelor. De asemenea, componentele detasabile ale aparatului pot fi curatate in conditii de siguranta la masina de spalat vase.

71-AFmIRIJL._AC_SL1500_

Cu design modern si finisaje lucioase de culoare neagra, friteuza este potrivita oricarui stil de mobilier. Dimensiunile compacte integreaza friteuza in orice colt al blatului de lucru, precum poate fi depozitata cu usurinta in dulap, in timp ce baza aparatului este prevazuta cu picioare anti-alunecare, pentru a asigura stabilitatea maxima pe blatul de lucru. Cu o putere de 1500 W, aceasta este prevazuta cu ecran tactil digital cu 9 programe pentru prajirea alimentelor preferate, cu un continut redus de grasimi.

friteuza-cu-aer-cald-blackdecker-1500-w (1)

Datorita sistemului de circulatie rapida a aerului cald, friteuza gateste exteriorul alimentelor si creeaza o crusta aurie, crocanta, in timp ce mentine interiorul moale si suculent, astfel te vei bucura de preparate delicioase. Cu ajutorul termostatului, temperatura poate fi reglata de la 80°C la 200°C pentru rezultatele dorite, iar temporizatorul cu alarma poate fi setat pana la 60 de minute.

O friteuza cu aer cald este una dintre cele mai bune achizitii in randul electrocasnicelor mici, deoarece ofera versatilitatea de a gati toate tipurile de alimente cu un continut redus de grasimi, pastrand aroma si crusta crocanta.

Friteuza Black+Decker te ajuta sa prepari gustari sanatoase, deserturi si mici capricii culinare, in cantitati considerabile, pentru tine si intreaga familie, economisind timp. O gasesti disponibila aici.

61wDDGpWRSL._AC_SL1500_

Pentru cei mai buni cartofi prajiti, la Yalco gasesti disponibila aici presa pentru cartofi si legume pai, de la Leifheit. Presa se poate manevra usor si contine doua lame cu marimi diferite de taiere care dimensioneaza rapid cartofii si legumele, precum si maner ergonomic soft touch si baza antiaderenta ce garanteaza stabilitate.

presa-20-pentru-cartofi-si-legume-leifheit

De asemenea, te asteptam in magazinul online www.yalco.ro cu o gama larga de electrocasnice Black+Decker cu design modern si functii performante, destinate doamnelor, pentru economisirea timpului petrecut in bucatarie.