Casa si Gradina

Cand curtea ti-e organizata si distractia se simte altfel

De Doinita Stanciu la 24-05-2023

Da. Ai strans multe lucruri de-a lungul timpului si ti-e greu sa renunti la ele. Dar partea buna este ca nici nu trebuie sa faci asta. Curatenia, ordinea sau organizarea, cum doresti sa-i spui, nu presuspune sa renunti la ele. Inseamna produse speciale care sa adoposteasca toate acele lucruri de care ai nevoie sau in care ai investit, la un moment dat, resurse. Indiferent de natura acestora. Prin urmare, investeste in dulapuri, lazi si cutii depozitare care iti vor mentine lucrurile intr-o stare ireprosabila. Fie ca ne referim la produse pentru gradinarit, la carti, jucarii si multe altele. Mai mult decat atat, cu solutiile de depozitare potrivite, te vei bucura si de un design modern, care va acorda gradinii tale un aspect modern. Iar asta va conta extrem de mult in amplificarea bunei dispozitii pe care o vei avea de fiecare data cand vei hotari sa petreci timp in aer liber.

Asadar, in poti investi pentru un plus de confort? Iata recomandarile noastre care ti se vor potrivi manusa:

Dulap gradina Keter grand store este solutia perfecta atat pentru depozitarea ustensilelor de lucru, a accesoriilor de gradina si a diverselor obiecte utilizate in gospodarie, cat si pentru mascarea tomberoanelor. Dulapul este fabricat din polirasina DUOTECH, material de inalta calitate ce protejeaza produsele depozitate impotriva conditiilor atmosferice nefavorabile, a murdariei, a rozatoarelor si a umiditatii. De asemenea, dulap mascare europubele are rezistenta ridicata la intemperii si raze UV si imbina durabilitatea materialului cu aspectul rustic si textura din imitatie de lemn natural, astfel incat, peretii dulapului Keter Grande Store nu vor rugini si nu se vor deteriora, oferind o solutie de depozitare exterioara fara intretinere. In plus, dulapul ofera o gama larga de posibilitati de personalizare, poate fi vopsit, iar in interior se pot monta rafturi si etajere, ce sporesc valorile functionale. Comanda acest produs de aici.

Keter Grand Store

 

Dulap depozitare terasa graphite Keter Unity XL 207 L 

Cauti un dulap pentru terasa care sa nu ocupe un spatiu mare? Dulapul modern depozitare terasa graphite Keter Unity XL 207 L reprezinta cea mai buna alegere. Dulapul este perfect pentru gratar, petreceri in gradina si alte activitati in aer liber, deoarece poti gati si servi confortabil, in timp ce esti gazda. Dulapul Keter Unity XL contine un design interesant ce imita textura lemnului si este realizat din cel mai bun material plastic, care este durabil si rezistent la apa, astfel incat nu trebuie sa iti faci griji in privinta deteriorarii sau a mucegaiului. Dulapul este spatios, echipat cu 2 usi, un blat functional din otel inoxidabil si maner confortabil cu carlige pentru prosoape. In interiorul dulapului se pot depozita vase, produse alimentare, bauturi, accesorii de bucatarie si multe alte elemente necesare pentru organizarea de petreceri si gratare cu mai multi invitati. Dulapul este mobil, perfect in timpul petrecerilor de familie, pe terasa sau in gradina.Produsul este disponibil aici.

Keter Unity XL

 

Lada depozitare gri Keter Denali DuoTech 570 L imbina aspectul natural din imitatie de lemn cu durabilitatea polipropilenei de culoare gri, fiind caracterizata de simplitatea design-ului, functionalitate si montaj rapid. Aceasta este fabricata din materiale plastice de calitate superioara si protejeaza in mod eficient obiectele depozitate impotriva umezelii, murdariei si rozatoarelor. Materialul este rezistent la soare, ploaie sau ninsoare. Lada Keter Denali DuoTech este ideala pentru depozitarea uneltelor, precum lopeti, pulverizatoare, stropitori, cutite de gradina, foarfeci sau furtune, dar poate fi utilizata si pentru alte obiecte de uz casnic, jucarii, carti sau perne pentru mobilier de gradina. Suporta o greutate pe capac de pana la 200 kg, astfel incat se pot aseza confortabil doi adulti, in timp ce interiorul ofera spatiu generos de depozitare, de 570 L. Comanda lazda depozitare de la keter de aici.

Keter Denali DuoTech 570 L

 

Dulap inalt negru Keter XL Garage 89x54x188 cm este o solutie de depozitare practica, un dulap foarte mare conceput pentru organizarea sculelor si obiectelor de lucru din garaj ce imbina designul, inovatia si functionalitatea cu standardele de inalta calitate. Dulapul este realizat din polipropilena, material care nu se deterioreaza, nu se decoloreaza si este rezistent la conditiile atmosferice nefavorabile, raze UV si murdarie, in timp ce obiectele depozitate raman in stare excelenta. Se poate amplasa atat in interior, cat si in exterior, in garaj, gradina sau terasa. Comanda acest dulap de aici.

Keter XL Garage

 

Cutie depozitare patrata tip scaun maro Keter Cube 208 L este un accesoriu pentru gradina ta, ce poate fi folosit atat ca spatiu de depozitare, cat si ca scaun sau masa de servire. Aceasta este practica si eleganta, o piesa de decor perfecta pentru gradina ta. Conceputa cu o textura de ratan cu aspect deosebit, cutia depozitare patrata tip scaun maro Keter Cube 208 L va adauga mai multa eleganta gradinii tale. Interiorul cutiei poate fi utilizat pentru a stoca diverse obiecte pentru gradinarit sau piscina. Comanda cutia pentru depozitare accesand acest link.

Cutie Keter Cube 208 L

 

Raft depozitare 5 polite Keter Plus Shelf 120/5 - 350Kg

Acest raft este ideal pentru incaperi utilitare sau birouri. Faptul ca este fabricat in Italia din polipropilena de inalta calitate garanteaza faptul ca nu rugineste, nu se pateaza si nu se rupe. Raftul Keter Plus Shelf 120/5 este construit cu 5 polite solide, intarite cu bare de metal, avand 120 cm lungime si 40 cm latime. Fiecare polita rezista la o greutate de pana la 70 Kg distribuite uniform. Comanda raftul accesand acest link.

Keter Plus Shelf

 

 

Descopera categoria de dulapuri, rafturi, lazi si cuti depozitare de pe yalco.ro si alege modelul care raspunde cel mai bine nevoilor tale. Oferta este variata, astfel incat sa poti gasi cu usurinta ceea ce cauti cu un minimum de efort.