Casa si Gradina

Cafetiere, fierbatoare si espressoare pentru cele mai bune cafele si cele mai aromate ceaiuri

De Vrinceanu Bogdan-Alexandru la 02-12-2022

Cafeaua, aceasta bautura energizanta este cea care da tonul zilei. Prin urmare, este imperios necesar sa fie intensa, aromata si sa aiba un gust bogat, catifelat si fin. Cum obtii tot ce este mai bun din boabele de cafea? Probabil ca intuiesti deja, dar este datoria noastra sa ne asiguram ca ai prins ideea. Datorita unei cafetiere performante sau a unui espressor de calitate, cafeaua ta de dimineata se va transforma intr-un adevarat boost de energie.

Mai jos, am selectat 6 produse care-ti vor transforma complet diminetile si vor adauga zambete.

Espressor manual Black+Decker 20 Bar 850 W

Espressor manual Black+Decker 20 Bar 850 W

Espressorul manual Black+Decker 20 Bar 850 W este perfect pentru o cafea intensa alaturi de care sa privesti lumea cu alti ochi. Mai plini de speranta, curaj si energie. Datorita sistemului de spumare al laptelui sustinut de pompa de presiune de 20 bar, vei putea savura o cafea cu lapte cremoasa, cu spuma densa si aroma intense.

Espressorul manual este dotat cu panou de control cu touch, modern si usor de utilizat, ce va permite sa selectezi 1 sau 2 cesti de cafea, precum si functia de aburi. De asemenea, este prevazut cu maneta si un vaporizator reglabil, cu protectie, pentru a-l putea manevra cu usurinta.

Aparatul cu pornire rapida se alimenteaza cu cafea macinata si este dotat cu un rezervor de apa detasabil de 1.5 L, un platou de incalzire, pentru incalzirea sau mentinerea cafelei la temperatura optima, pana cand aceasta este servita si tava de scurgere detasabila pentru o curatare usoara. Filtrul dublu de cafea cu design elegant si finisaje din inox antiamprenta ofera posibilitatea de a prepara 2 cesti de cafea simultan. Esspresorul include si functia de oprire automata, pentru economisirea energiei, picioare antiderapante pentru stabilitate pe blatul de lucru si o lingura de masurare. Mai stai pe ganduri? Comanda-l de aici!

espressor-automat-blackdecker-19-bar-1470-w-1

Espressor automat Black+Decker 19 Bar 1470 W

Elegant, cu finisaje din inox premium si design compact, complet automat, espressorul Black+Decker de 1470 W macina instant boabele de cafea si garanteaza gustul intens al cafelei cu o singura apasare de buton. Aparatul este dotat cu recipient pentru boabe de cafea de 160 g, rezervor pentru apa detasabil de 1.2 L si functie speciala de incalzire instantanee, astfel incat poate prepara prima cafea in mai putin de 40 de secunde, iar cea de-a doua va fi gata in mai putin de 30 de secunde. Rapid, usor de folosit si foarte eficient pentru cafele intense si deosebit de aromate.

Cu ajutorul panoului inteligent cu afisaj tactil Easy Touch, vei putea selecta cu usurinta cafeaua preferata. Espressorul este dotat cu pompa cu presiune puternica de 19 bar cu functie de pre-preparare, rasnita performanta ce regleaza dupa preferinte nivelurile de macinare ale boabelor de cafea si dispozitiv pentru spumarea laptelui. Aparatul de cafea poate functiona atat cu boabe de cafea, cat si cu functie utila de cafea macinata. De asemenea, poti regla inaltimea recipientului de scurgere pentru a se adapta dimensiunilor oricarei cesti, prevenind astfel murdarirea. Ingenios, nu-i asa?

Designul compact cu latime redusa de 18 cm ofera posibilitatea de a aseza espressorul chiar si in spatiile inguste ale bucatariei. Espressorul se intretine si se curata cu usurinta, prin urmare este un aparat care-ti va invalui intreaga casa in aroma speciala a cafelei. Il poti comanda de aici.

Cafetiera programabila 12 cupe Black+Decker 1.25 L 1000 W

Cafetiera programabila 12 cupe Black+Decker 1.25 L 1000 W

Cafetiera programabila Black+Decker poate pregati pana la 12 cesti de cafea si se poate programa pana la 24 de ore cu ajutorul cronometrului prevazut cu LED. Acesta va porni automat, astfel incat te vei putea bucura de o cafea proaspata la momentul dorit. Nimic mai simplu! O cafetiera performanta, dotata cu indicator de umplere a rezervorului care iti permite sa monitorizezi nivelul apei introduse in aparat. Placa de sustinere a vasului din sticla transfera caldura si il preincalzeste, astfel acesta va mentine cafeaua fierbinte pana la 40 de minute, dupa care se va opri automat, pentru siguranta si economisirea energiei. Un mod perfect de a-ti incepe ziua.

Aparatul este prevazut cu functie anti-picurare ceea ce inseamna ca previne scurgerea picaturilor de cafea din aparat. De asemenea, cafetiera este dotata cu functia de reincalzire a cafelei. Caracteristici performante care fac din acest aparat unul pe care te poti baza vreme indelungata.

Cafetiera inovatoare Black+Decker pastreaza aroma naturala a cafelei datorita sistemului lent si constant de scurgere a apei fierbinti, intensificandu-i astfel aroma. Aceasta dispune de un filtru permanent reutilizabil, detasabil, prevazut cu maner pentru o curatare usoara. O cafetiera de care te vei indragosti iremediabil. O poti comanda de aici.

Cana fierbator electric inox Black+Decker 

Cana fierbator electric inox Black+Decker 

Datorita acestui aparat iti poti prepara bauturile preferate in cel mai scurt timp. Asadar, ceaiul preferat sau ciocolata calda vor fi gata in cateva minute. Cu o putere de 2200 W, fierbatorul asigura incalzirea rapida a apei in recipientul generos de 1.7 L.

Cana fierbator electric cu design elegant din inox premium si finisaje negre se va incadra perfect atat in bucatariile contemporane, cat si in bucatariile traditionale. Aceasta contine capac ce se deschide usor datorita butonului incorporat si prevede un indicator pentru nivelul apei, maner ergonomic, comutator pornit/oprit luminos pentru controlul rapid si un element de incalzire ascuns. De asemenea, aparatul este dotat cu filtru anticalcar lavabil, ce poate fi curatat cu usurinta si il poti comanda de aici.

Cana fierbator electric alb Black+Decker 1.7 L 2200 W

Cana fierbator electric alb Black+Decker 1.7 L 2200 W

Cana fierbator electric Black+Decker are o putere de 2200 W, este compacta, usoara si fierbe apa pentru diferitele bauturi in doar cateva minute. Aparatul este gradat, nu contine BPA, este prevazut cu maner ergonomic si este complet detasabil de baza rotativa de 360°. Aceste caracteristici il fac perfect pentru orice locuinta in care ceaiurile sunt apreciate si servite cu placere.

Fierbatorul poate fi atasat la baza din orice directie. Acest lucru il face usor de utilizat si foarte practic. Capacul se deschide usor cu ajutorul unui buton incorporat si este prevazut cu sistem de siguranta. Cana fierbator Black+Decker se opreste automat atunci cand apa a atins punctul de fierbere, asadar nu va trebui sa stai cu ochii pe aceasta pentru ca isi face singura treaba. Un aparat pe care trebuie sa-l ai! Comanda-l de aici.

Rasnita cafea electrica negru mat Black+Decker 150 W

Rasnita cafea electrica negru mat Black+Decker 150 W

Iti place sa simti mirosul proaspat macinat al cafelei? Atunci acest aparat este pentru tine. Rasnita electrica de cafea Black+Decker macina in doar cateva secunde o cantitate generoasa de boabe aromate, echivalenta a 12 cesti de cafea. Cu un design modern, finisaj mat, soft touch si dimensiuni compacte, rasnita electrica Black+Decker reprezinta un instrument util care te va ajuta sa te bucuri de cafele proaspete si aromate in fiecare dimineata.

Rasnita este foarte usor de utilizat. Practic, cu o simpla apasare a butonului incorporat, boabele de cafea, condimentele, nucile, migdalele sau alte ingrediente vor fi macinate rapid, fara efort si fara batai de cap. Aparatul este dotat cu sistem de blocare pentru siguranta, picioare antiderapante pentru stabilitate si sistem de stocare a cablului, incorporat sub carcasa. Datorita formei compacte o poti pastra in orice raft sau sertar pentru ca nu ocupa mult spatiu. Este foarte eficienta, durabila si foarte prietenoasa in utilizare. O poti comanda de aici.

Nu uita! Pentru intrebari referitoare la produsele mai sus prezentate ne gasesti atat in showroomul Yalco din Soseaua Pipera nr. 48, cat si la telefon/ e-mail in sectiunea Contact.