Casa si Gradina

Cadouri pentru 8 martie

De Diana Popescu la 24-02-2021

Luna martie semnifica inceputul primaverii si renasterea naturii. De asemenea, este luna in care toate femeile sunt sarbatorite. Daca anul acesta zilele insorite intarzie sa apara, ocazia domnilor de a felicita cele mai importante femei ajunge la timp, in perioada 1 - 8 martie.

In ajunul zilei de 1 martie, barbatii cauta cadouri originale pentru iubite, sotii, fiice sau surori, in timp ce pentru ziua de 8 martie, impreuna cu cei mici se intreaba ce cadouri sa ofere mamelor si bunicilor. Desigur, florile sunt printre cele mai populare cadouri, datorita emotiilor pozitive pe care le transmit.

RCR-256180_LS_02_1024x

Florile sunt absolut magice, frumoase si delicate, astfel reprezinta esenta feminitatii si transmit un sentiment de bucurie, dragoste si fericire. Cu toate acestea, exista o gama variata de idei de cadouri potrivite pentru doamne si domnisoare.

De la decoratiuni interioare si articole pentru casa, purificatoare si umidificatoare de aer, difuzoare aromaterapie si uleiuri esentiale, produse electrocasnice performante, seturi de oale si cratite calitative sau oale sub presiune, tigai cu finisaj adamant, vase si tavi termorezistente, rasnite si oliviere, cantare de bucatarie sau corporale, pahare, farfurii si seturi masa elegante, boluri, platouri si cupe pentru desert, articole pentru servirea cafelei sau a ceaiului, precum si termosuri, pana la articole pentru ingrijirea si intretinerea rufelor, surprinde-o placut de 1 si 8 martie cu un cadou deosebit din colectia noastra de produse, selectate cu atentie pentru tine.

Ramele foto sunt obiecte decorative prin care sunt lasate la vedere cele mai dragi amintiri. Acestea dau viata caminului si pot fi amplasate atat intr-un spatiu vintage, precum si intr-unul modern, fiind elemente de decor deosebite. Iti prezentam o selectie inspirata de rame foto din lemn, sticla sau ceramica, disponibile aici.

unnamed

Florile pot decora perfect incaperea, creand o atmosfera speciala pentru sufletul unei femei delicate. Pentru evidentierea frumusetii naturale, florile depind de vaza potrivita, iar cele mai sofisticate vaze vor putea fi utilizate si ca elemente de decor.

La Yalco gasesti o gama variata de vaze de diferite forme si dimensiuni, realizate din portelan sau sticla transparenta din colectiile RCR, Bormioli, Ionia sau Walther Glass. De asemenea, colectiile RCR cuprind vaze realizate din LUXION®, un material inovator, transparent, stralucitor si rezistent, prin care ofera iubitorilor de frumos produse cu preturi accesibile, dar calitative, de o eleganta asemanatoare cristalului.

vaza-rcr-opera-30-cm  vaza-rcr-melodia-30-cm

Intra pe www.yalco.ro unde gasesti o gama larga de obiecte decorative pentru casa, disponibile aici.

Purificatoarele si umidificatoarele de aer elimina cu pana la 99.5% poluantii din aerul locuintei, praful, bacteriile, alergenii, fumul sau mirosurile neplacute si reduc considerabil efectele nocive asupra sanatatii.

La Yalco regasesti purificatoare si umidificatoare Soehnle Airfresh si Black+Decker silentioase si moderne, cu functii si sisteme de filtrare performante, precum si design elegant, ce se adapteaza cu usurinta oricarui tip de stil interior, disponibile aici.

purificator-aer-soehnle-airfresh-clean-connect-500  purificator-aer-blackdecker-9-w

Pentru relaxarea mintii, corpului si a sufletului, iti recomandam difuzoarele electrice pentru aromaterapie si uleiurile esentiale cu mireasma de magnolie, iasomie si lavanda de la Soehnle. Cu un design elegant, difuzoarele electrice imbratiseaza intreaga incapere, precum campurile de lavanda din Provence si sunt ideale pentru o experienta relaxanta si linistitoare. Magnolia si iasomia pot schimba in bine starea de spirit, in timp ce lavanda amelioreaza simptomele de stres, anxietate si insomnii. Le regasesti la Yalco, disponibile aici.

68087-DAD-Modena-Milieu-001-1

De la mixere, blendere si roboti pentru bucatarie, tocatoare de legume, storcatoare de fructe si citirce, masini de tocat carne, fierbatoare electrice, cafetiere si espressoare, gratare electrice, cuptoare cu microunde, toastere si aparate pentru sendvisuri, pana la fiare si statii de calcat, la Yalco regasesti o gama variata de produse electrocasnice moderne, cu functii performante si inovatoare de la Black+Decker Appliances sau KitchenAid, ideale pentru orice femeie moderna care doreste sa isi simplifice munca si timpul petrecut in bucatarie.

espressor-automat-blackdecker-19-bar-1470-w  grill-electric-blackdecker-2200-w

O gospodina desavarsita tine cont de calitatea vaselor utilizate pentru gatit. Magazinul nostru online iti ofera seturi de oale si cratite performante realizate din inox premium, cu design elegant, suprapozabile, utile in mod special persoanelor care gatesc o cantitate mai mare de mancare pentru o familie numeroasa. Seturile sunt potrivite pentru toate tipurile de plita, inclusiv pentru cele pe inductie.

Website_1470_597_pure3

De asemenea, iti oferim o gama variata de oale sub presiune, ce asigura gatitul inteligent, fara egal, cu numeroase functii inovative si unice introduse de Fissler, cu scopul de a face gatitul cat mai eficient.

Website_1470_597_vitavit_premium3

Cu siguranta te iubeste ca sarea-n bucate! Ofera-i cadou un set de oliviere si rasnite electrice elegante, ideale pentru condimentarea preparatelor, articole ce imbina detalii care ies in evidenta in orice bucatarie eleganta.

Rasnitele electrice marca Peugeot sau Bisetti sunt inovatoare, disponibile atat pentru sare, cat si pentru piper si contin modele clasice, cu textura din lemn si culori vibrante, in timp ce olivierele Olivia cu design rustic realizate din sticla transparenta se adapteaza cu usurinta oricarui tip de decor al bucatariei. Le gasesti la Yalco, disponibile aici.

peugeot-paris-salt-and-pepper-mills  set-oliviera-2-piese-pasabahce-olivia-260-ml

Cantarele pentru bucatarie si baie sunt accesorii indispensabile in orice locuinta. Un cantar de bucatarie electronic poate fi arma secreta a gospodinelor pentru prajituri pufoase, paine ca la bunica acasa sau mici gustari rapide.

La Yalco gasesti o gama larga de cantare pentru bucatarii moderne, cu design clasic sau vintage care ofera o precizie ce rivalizeaza cu cele mai bune cani si linguri de masurare, dedicate atat persoanelor care isi doresc sa mentina controlul dimensiunilor portiilor, cat si celor pasionate de retete delicioase.

cantar-electronic-bucatarie-soehnle-control-easy

Un cantar digital poate fi o modalitate excelenta de a monitoriza fluctuatiile de greutate corporala, urmarind astfel obiectivele personale de fitness sau de sanatate. Pentru a putea satisface cele mai exigente cerinte, am selectat o gama larga de cantare electronice corporale, performante, care masoara nu doar greutatea, ci si valori ale indicelui de masa corporala (BMI), procentul de grasime corporala sau masa musculara. De asemenea, cele mai performante cantare digitale pentru baie se conecteaza la aplicatii dedicate pentru smartphone-uri si gestioneaza obiectivele de slabire.

cantar-electronic-corporal-soehnle-riva-wave

Femeile sunt pasionate de pahare si vesela, precum sunt pasionate de moda, pantofi si piese vestimentare.

La Yalco regasesti o gama variata de pahare cu sau fara picior, cu design simplu sau forme imperiale, realizate din sticla transparenta sau cu efect diamantat, ideale pentru mesele festive, dar si pentru servirea de vinuri, cocktail sau lichior, bauturi simple, usor de consumat acasa, intr-un cadru relaxant.

10298178_710059239065850_4267876560202594517_o  set-6-pahare-dof-rcr-timeless-360-ml

Pentru servirea preparatelor, la Yalco regasesti o gama variata de boluri, platouri, farfurii si seturi pentru masa, precum si cupe pentru desert, cu dimensiuni variate si finisaje exceptionale realizate din sticla, opal sau portelan extrem de fin, de o eleganta aparte. Colectiile noastre ofera o gama de vesela cu design simplu sau fastuos, ce pot satisface pana si cele mai variate si rafinate gusturi.

901682_557108694333187_1219605967_o-1

Pentru savurarea cafelei intense sau ceaiului la temperatura ideala, in orice dimineata, termosurile Sistema sau Leifheit reprezinta cadoul ideal. Cu design modern si capacitati generoase, termosurile realizate din inox de inalta calitate pot fi aprovizionate direct de la espressoarele electrice. De asemenea, acestea sunt fiabile si pot fi transportate cu usurinta in masina sau in poseta doamnelor, in conditii de siguranta, datorita dimensiunilor compacte si a capacelor prevazute cu sistem de blocare pentru prevenirea deschiderii accidentale.

Termosurile sunt disponibile aici, intr-o gama variata de forme si culori.

termos-inox-diverse-culori-sistema-550-ml  termos-inox-leifheit-flip-350-ml

Femeile se bucura intotdeauna atunci cand primesc cadouri, iar ziua de 8 martie, considerata ziua internationala a femeii este un prilej bun de multumire pentru prezenta indispensabila a doamnelor importante din viata noastra, prin mici gesturi si cadouri oferite.

Te asteptam pe www.yalco.ro unde am pregatit pentru tine o selectie remarcabila de 1 – 8 Martie, unde regasesti cadouri dedicate femeilor dragi din viata ta, pentru ca ele sa se simta speciale si apreciate!