Casa si Gradina

Bucuria copiilor tai in gradina: Jucariile Smoby ofera siguranta si calitate premium. Iata principalele avantaje!

De Mihai Voicila la 04-05-2022

Povestea Smoby incepe in anul 1924, fiind fondata in Lavans-les-Saint-Claude, Franta. Initial, compania se numea Moquin-Breuil, specializata in prelucrarea lemnului sub diverse forme.

In urma celui de-al Doilea Razboi Mondial, mai exact in 1947, compania incepe productia de articole de uz casnic din plastic.

Anul 1978 vine cu o schimbare majora pentru companie, aceasta isi schimba numele in Smoby si incepe productia de jucarii.

O mare parte din gama de jucarii Smoby este dezvoltata, proiectata si produsa in Franta, mai exact in regiunea Jura. Toate jucariile beneficiaza de aplicarea marcii CE, asadar sunt in conformitate cu cerintele aplicabile prevazute de legislatia europeana.

Jucariile Smoby au protectie impotriva razelor UV si nu exista niciun pericol pentru expunerea acestora la soare.

Toate categoriile de jucarii Smoby sunt la un click distanta, aici.

Ti-am pregatit o selectie speciala pentru fericirea copilului tau:

casuta-pe-piloni-smoby--1casuta-pe-piloni-smoby- (1)
Casuta pe piloni Smoby

Casuta pe piloni Smoby cu design modern si structura stabila straluceste in culori vii si invita copiii in universul povestilor, unde isi pot dezvolta abilitati de comunicare, coordonare si relationare. Aceasta este amplasata pe piloni cu inaltimea de 70 cm si este prevazuta cu scara antiderapanta si tobogan mare cu lungimea de 1.5 m. Casuta pentru copii cu acoperis de culoare gri decorat cu tigla si pereti dubli realizati din plastic de inalta calitate, rezistent la vant, intemperii sau raze UV, ce nu se deterioreaza, contine componente cu margini rotunjite, pentru protectia micutilor in timpul jocului.

Pentru mai multe detalii, nu ezita sa dai un click aici.

casuta-pentru-copii-smoby-prettycasuta-pentru-copii-smoby-pretty (1)

Casuta pentru copii Smoby Pretty

Datorita culorilor vii, casuta pentru copiii se potriveste oricarui decor din gradina. Aceasta este robusta, realizata din plastic rezistent, tratat impotriva razelor UV si a intemperiilor. Este recomandata pentru copii +2 ani.

Dimensiunile casutei sunt: 98 x 110 x 127 cm.

Nu mai sta pe ganduri, casuta este la un click distanta aici.



tobogan-megagliss-2-in-1-smoby-tobogan-megagliss-2-in-1-smoby- (1)

Tobogan Megagliss 2 in 1 Smoby

Toboganul Megagliss 2 in 1 Smoby poate deveni locul de joaca preferat al micutilor in orice anotimp cald. Acesta contine o structura stabila si puternica; poate fi adaptat dupa nevoile si dorintele celor mici, astfel incat poate fi utilizat ca un tobogan mic cu suprafata de alunecare de 1.5 m sau poate fi transformat intr-un tobogan dublu cu suprafata de alunecare de 3.75 m, atasand cea de-a doua componenta.

Acesta se asambleaza usor si este prevazut cu scari stabile si trepte antiderapante, precum si manere ergonomice pentru siguranta celor mici. Acesta este realizat din plastic rezistent la intemperii si raze UV, astfel culorile vibrante nu se vor decolora. De asemenea, toboganul contine suprafata de alunecare lina si margini rotunjite, pentru protectia micutilor in timpul jocului si poate fi amplasat in curtea sau in gradina casei.

Gasesti acest tobogan chiar aici.

minimarket-electronic-smoby-minimarket-electronic-smoby- (1)
Minimarket electronic Smoby

Minimarket electronic Smoby va deveni in scurt timp locul de joaca preferat al celor mici. Cu ajutorul minimarket-ului electronic de la Smoby, cumparaturile devin mai placute si mai usor de realizat pentru micuti. Copiii vor putea organiza si conduce propriul magazin, precum vor putea scana si cumpara produsele preferate pentru parinti sau bunici cu ajutorul accesoriilor incluse.

De asemenea, casa de marcat cu functii electronice include sertar cu bani, calculator real cu ecran Lcd, un microfon, precum si un scaner de coduri de bare cu sunete si lumini.

Pachetul include:

• Minimarket cu accesorii;
• Cos de cumparaturi;
• Casa de marcat cu functii electronice;
• Sertar cu bani, calculator real cu ecran Lcd, microfon si scaner coduri de bar.

Descopera oferta noastra chiar aici.

Pentru micutii care copiaza actiunile adultilor si isi doresc sa lucreze cu unelte, iata 2 variante sigure pentru copiii +3 ani:
jucarie-trusa-unelte-cu-6-piese-blackdecker-smobyjucarie-trusa-unelte-cu-6-piese-blackdecker-smoby (1)
Jucarie Trusa unelte cu 6 piese Black&Decker Smoby

Jucarie Trusa unelte cu 6 piese Black&Decker Smoby contine 6 piese intr-o cutie din plastic rezistenta, prevazuta cu maner, ideala pentru joaca de-a mecanicul a micutului tau. Trusa cu unelte de jucarie include surubelnita, cheie, fierastrau, cheie tubulara, ciocan si cleste.

Piesele sunt realizate in Franta.

Gasesti aceste produse chiar aici.

jucarie-set-bormasina-fara-fir-si-accesorii-blackdecker-smoby (1)jucarie-set-bormasina-fara-fir-si-accesorii-blackdecker-smoby

Jucarie Set bormasina fara fir si accesorii Black&Decker Smoby

Jucarie Set bormasina fara fir si accesorii Black&Decker Smoby este realizata din plastic rezistent, fiind cadoul ideal pentru micutii pasionati de bricolaj si unelte de lucru. Bormasina Black&Decker imita modelul real si este prevazuta cu maner conceput special pentru mainile delicate ale copiilor.

Sunt incluse 2 tipuri de capete detasabile, 2 suruburi si 2 placi pentru constructie, cu ajutorul carora micutul va putea sa isi dezvolte imaginatia si creativitatea, iar cu o simpla apasare a butonului de pe maner, bormasina porneste. Aceasta se roteste in 2 parti, astfel se pot regla viteza si directia de rotatie.

Mai multe detalii chiar aici.

Sper ca selectia oferita si gama variata de produse Smoby din portofoliul nostru sa fie pe placul tau.

Nu uita! Pentru intrebari referitoare la produsele mai sus prezentate ne gasesti atat in showroomul Yalco din Soseaua Pipera nr. 48, cat si la telefon/ e-mail in sectiunea Contact.