Casa si Gradina

Bauturi calde pentru zile friguroase

De Diana Popescu la 29-01-2020

Desi suntem la finalul lunii ianuarie, temperaturile din aceasta iarna par a fi prietenoase cu noi. Insa, indiferent ca te afli pe o partie de schi, la patinoar, sau acasa dupa o zi grea de lucru, in lunile anotimpurilor reci o bautura aburinda iti poate oferi mici momente de relaxare. Daca te incearca o raceala, iti place sa te rasfeti cu o cafea buna sau esti pasionata de ceai, iarna este intotdeauna un prilej bun de a savura bauturile calde.

25734108_1839249622813467_2872453707095832272_o

Sunt convinsa ca iti place sa te bucuri de o ceasca de cafea aromata sau de o cana cu ceai plina cu miresme, dis de dimineata, insa modul de prezentare ocupa un loc important in ochii consumatorului. Daca doresti sa realizezi o prezentare frumoasa, o cana opac nu este cea mai buna alegere. Canile, cestile sau paharele speciale pentru bauturile calde sunt transparente, temperate si prevazute cu maner. Desigur, acestea se regasesc in forme si dimensiuni diferite din care iti poti alege preferatele.

La Yalco gasesti colectia de pahare, cani si cesti realizate special pentru ceai si cafea, solutii contemporane din sticla pentru bauturi calde ce iti permit sa savurezi un espresso, caffe latte, un cappuccino spumos sau ceaiuri din fructe cu arome vibrante, cu un design deosebit in stil sofisticat.

Cu siguranta, cafeaua reprezinta mult mai mult decat o bautura energizanta - este o cultura, o arta, o stiinta si totodata, o pasiune. Indiferent daca esti un incepator in tainele sale sau un expert in espresso, vor exista intotdeauna lucruri noi de invatat despre aceasta bautura iubita.

Cafeaua de care ne bucuram in fiecare zi face o calatorie uimitoare pentru a ajunge in ceasca noastra. Dar astazi ne rezumam la cele mai potrivite recipiente pentru cafea, cu ajutorul carora putem redescoperi starea de bine.

17211918_1471974096207690_2796100725327550241_o

Daca doresti sa te ingramadesti pe canapea intr-o seara de vineri, alaturi de prieteni, inconjurand mainile pe o cana pentru caldura in timp ce aburul pluteste si inspiri mirosul frumos de cafea, ciocolata calda sau ceai, setul de 12 pahare Colombian realizate din sticla sticla temperata, cu maner de la Pasabahce este o alegere potrivita. Setul este disponibil aici, in magazinul online www.yalco.ro.

baileys-coffee-pumpkin-spice-1

Milioane de oameni se trezesc dimineata cu gandul de a savura o cafea buna, licoarea magica pentru un plus de energie. Insa viata este prea scurta pentru cafea proasta, iar o prezentare excelenta este asemenea unui espresso bun.

Asadar, Yalco iti ofera setul de doua pahare cu maner Irish Coffee, de la Pasabahce, realizat din sticla de inalta calitate. Cu piciorul asemenea unei bucle, maner delicat si o cupa geneoasa de 270 ml, setul de doua pahare Irish Coffee este ideal pentru a-ti rasfata diminetile alaturi de partenerul tau si o cafea delicioasa, cu un design pe masura. Il gasesti disponibil aici.

acf8412169-0101-0750-p00 44311432_2177851389129036_5851178258241945600_n

Pentru diminetile de iarna cu un cappuccino cald la micul dejun, la Yalco gasesti setul de sase pahare Oslo, de la Bormioli. Paharele Oslo contin un design modern si un maner metalic care se separa cu usurinta de sticla pentru o curatare si o manevrare usoara. Fiecare pahar Oslo este realizat din sticla temperata si poate fi introdus in conditii de siguranta in cuptorul cu microunde. Setul Oslo este disponibil aici.

94958_large

Asemanatoare paharelor Oslo, dar cu o capacitate de 320 ml, Bormioli Rocco iti ofera colectia Ypsilon, perfecte pentru latte macchiato. Le gasesti disponibile in stoc aici.

7bf90914-4095-41f6-8cc4-93871eb1437f_1400x Bormioli Rocco Easy Bar Cube Espresso Cup  3.50 ounce  Set of 6 - B075LWFPTG_1

De asemenea, la Yalco gasesti si seturile de sase cani de espresso de 100 ml din colectiile Dots si Cube, de la Bormioli, disponibile aici.

72712180_3160526374019112_3659899863811751936_o

Calatoria in lumea ceaiului este o aventura interesanta si nelimitata, un loc in care putem sa exploram, sa ne conectam si sa interactionam.

Desi inca nu stim totul despre ceai, speram sa va ghidam pasii cu notiunile noastre ample despre prezentarea ierburilor aromatice in recipientele potrivite stilurilor simple sau sofisticate.

Un citat celebru spune ca „ Atunci cand viata pare cumplita, fa-ti un ceai si bea-l din cea mai draguta ceasca ”, asa ca te invit la Yalco unde poti gasi canile si cestile preferate in care poti savura cele mai gustoase infuzii din fructe si plante.

6335bb628f3f1e68008bcece7f9eadb0

Cu o nota simpla, dar eleganta, setul de 12 piese format din cesti si farfurii suport din colectia Gigogne de la Duralex sunt o varianta optima pentru servirea ceaiului oaspetilor tai, intr-o zi de duminica. Cestile au capacitatea de 180 ml si sunt transparente.

The _Tisane_lksx38zt

Ideale pentru servirea ceaiului la micul dejun sunt si canile din colectia Kaleido si Cube, de la Bormioli. Acestea contin capacitatea de 220 ml, sunt transparente si sunt realizate din sticla temperata. Designul acestora este jucaus, realizat din linii armonioase, geometrice. Le gasesti in showroom la Yalco sau in magazinul online www.yalco.ro.

Tot la Yalco poti gasi ceainice de diferite culori, forme si dimensiuni, din colectiile  Mediterraneo, Olympia, Apollo, Artemis, Apeiron, Antichi, Indigo, Palazzo sau J’adore, disponibile aici.

ceainic-portelan-versace-1969-black-dahliaceainic-portelan-versace-1969-black-dahlia (1)

De mii de ani, ceaiul si cafeaua ofera o invitatie oamenilor de a se conecta. Atunci cand acestea devin o experienta impartasita, putem sa intensificam prezentarea prin cestile in care servim aceste bauturi calde. De la seturi de servire a ceaiului si a cafelei menite sa impresioneze, pana la cani simple, dar perfecte pentru licoarea aburinda din timpul unei conversatii, fiecare produs destinat servirii de ceai si cafea de la Yalco are propriul scop unic. Descopera cestile de ceai si cafea elegante, potrivite pentru momentele tale de relaxare.

set-cafea-6-persoane-portelan-ionia-irresistible set-pentru-servit-ceai-9-piese-portelan-ionia-irresistible

Seturile de cafea si ceai din colectia Irresistible de la Ionia sunt disponibile aici.

Acestea sunt realizate din portelan de calitate superioara, fabricate in Grecia si reprezinta impletirea dintre calitate si design. Cestile sunt suprapozabile, astfel incat spatiul de depozitare necesar este considerabil redus. 

ceasca-si-farfurie-cafea-versace-1969-renaissance ceasca-si-farfurie-portelan-cafea-versace-1969-antichi ceasca-si-farfurie-cafea-versace-1969-palazzo

Stilul unic al brandului Versace emana opulenta si personalitate distincta, imbinate cu o calitate superioara a produselor si ne ofera cele mai bune recomandari pentru servirea ceaiului si a cafelei.

Colectiile de cesti si farfurii suport sunt realizate din portelan de cea mai fina calitate,  utilizand tehnici inovatoare si standarde inalte de calitate, stabilite de marca.

Liniile brandului Versace se caracterizeaza prin farmec, delicatete si eleganta, astfel incat modelele clasice si distinse de cesti din portelan pot fi utilizate in cele mai speciale momente.

Colectiile Versace imbina subtil luxul cu eleganta, oferind un strop de glamour consumatorului sofisticat, ce cauta o valoare reala si bucuria de a savura viata.

La Yalco te poti bucura de seturile de cesti si farfurii Versace, din colectii precum Renaissance, Antichi, Palazzo, disponibile aici.

De asmenea, te asteptam cu o varietate de cesti si cani simple sau colorate, ideale pentru a le oferi persoanelor dragi.

                                                                                      CCC

Un nor pufos arunca o „ ploaie dulce ” de zahar intr-o ceasca de cafea fierbinte

POZA BUNA vata pe bat

In incheiere, as vrea sa-ti ofer ca sursa de inspiratie unul dintre cele mai actuale trenduri in servirea bauturilor calde, rasfatul clientilor dintr-o cafenea din Singapore: un nor pufos format din vata de zahar asezat deasupra unei cesti pline de cafea aburinda, un mod deosebit si delicios de prezentare a cafelei. Poti incerca si acasa aceasta experienta.

Te astept la Yalco si pe www.yalco.ro sa iti alegi pahare, cesti sau cani speciale pentru a te bucura de bautura ta calda preferata in zilele friguroase, ce te va face sa calatoresti cu gandul in tarile indepartate, datorita aromelor sau condimentelor.