Casa si Gradina

Amenajeaza-ti terasa sau gradina cu cele mai rezistente seturi de mobilier

De Doinita Stanciu la 11-04-2023

Cu totii ne dorim o terasa frumos amenajata in care sa profitam de zilele lungi si calduroase de vara alaturi de familie sau prieteni. Insa, pe langa aspectul estetic, ne dorim si durabilitate. Adica produse pe care sa ne putem baza an dupa an, fara investitii ulterioare. Prin urmare, alegerile trebuie sa fie mai  mult rationale si mai putin emotionale.

Si pentru ca am analizat indelung acest aspect, am facut o lista cu 6 produse care indeplinesc un raport excelent calitate-pret-design. Care sunt acestea?

set-mobilier-gradina-maro-keter-corfu-fiesta

Set mobilier gradina maro Keter Corfu Fiesta

Setul de mobilier gradina maro Keter Corfu Fiesta este solutia ideala pentru gradina sau terasa. Setul este format din 2 canapele, 2 fotolii si o masa, ceea ce inseamna ca toti cei dragi se vor bucura de confort si spatiu. Setul are un design atractiv, modern, sub forma de impletitura de ratan, care se integreaza perfect in natura.

Acesta este fabricat din polipropilena, sub forma unei impletituri, ce seamana cu ratanul natural impletit. Spre deosebire de materialul natural, polipropilena este mult mai rezistenta impotriva razelor UV si intemperiilor, precum ploaia, umiditatea, zapada. Materialul de inalta calitate nu necesita mentenanta, stratul de suprafata nu se exfoliaza, nu putrezeste si nu isi pierde culoarea in contact cu factorii externi. Se poate curata cu o laveta moale si cu apa.

Comanda acest set ofertant de la Keter de aici

set-mobilier-gradina-fara-masa-graphite-keter-provence

Set mobilier gradina fara masa graphite Keter Provence

Setul Keter Provence reprezinta solutia perfecta pentru a explota la maxim fiecare colt. Acetsa include o canapea de colt pentru 4-5 persoane, practica si confortabila, cu finisaj elegant din imitatie de impletitura din ratan. Setul este fabricat din polipropilena de culoare graphite, un material rezistent razelor UV si intemperiilor, umiditatii sau zapezii, comparativ cu ratanul natural. Canapeaua de colt este prevazuta cu 11 perne moi, elegante, partial impermeabile si se poate muta cu usurinta, datorita constructiei usoare.

De asemenea, aceasta este compatibila cu piesele de mobilier de gradina din aceeasi colectie sau alte piese de mobilier Keter, disponibile in portofoliul nostru. Confort, design si durabilitate garantate de Keter. Comanda canapeaua de aici.

set-mobilier-gradina-maro-keter-corfu-box-
Set de mobilier gradina maro Keter Corfu Box 

Bucura-te de linistea din gradina, dar si de zilele calduroase de vara. Datorita acestui set, distractia alaturi de familia sau prieteni va capata alte valente. Acest set este durabil, are un design deosebit si se potriveste chiar si in terasele de dimensiuni mai mici. Canapeaua si fotoliile sunt foarte confortabile datorita sezutului bine profilat, dar si spatarului ergonomic. Materialul din care este realizat acest mobilier este rezistent si deloc pretentios. Se comporta bine in timp si face fata cu succes diferitelor conditii meteo. Comanda setul de gradina Keter Corfu de aici

set-mobilier-gradina-graphite-keter-corona (1)

Set mobilier gradina graphite Keter Corona

Citeste, savureaza o limonada sau pur si simplu practica meditatia. Datorita acestui mobilier de gradina este atat de placut sa te bucuri de activitatile care-ti aduc bucurie.

Chiar si de activitatile simple care nu implica prezenta altor persoane. Setul poate fi amplasat in foisor, terasa sau gradina, se buucra de rezistenta indelungata, de un design reusit, dar si de un confort de zile mari. Acesta nu necesita vreo rutina complicate de intretinere, prin urmare, o carpa moale si o solutie simpla sunt suficiente pentru a te bucura de aspectul sau impecabil sezon dupa sezon. Comanda setul de la Keter Corona de aici

set-mobilier-gradina-cu-canapea-keter-california-3-locuri-maro-1

Set mobilier gradina cu canapea Keter California 3 locuri maro

Acest set mobilier este tot ce ai nevoie pentru a transforma serile placute de vara in adevarate motive de distractie alaturi de cei dragi. Savureaza o limonada rece sau un pahar cu vin rosu in confortul canapelei de la Keter. Aceasta ofera un spatiu generos care poate gazdui pana la 3 persoane. De asemenea, fotoliile sunt la fel de confortabile, tinand cont de nevoile unei posturi corecte.

Comanda de aici acest set pentru terasa sau gradina si bucura-te de calitatea si rezistenta de la Keter. 

set-mobilier-gradina-fara-masa-cappuccino-keter-corfu-rest
Set mobilier gradina fara masa cappuccino Keter Corfu Rest

Organizeaza cele mai tari petreceri in aer liber! Datorita acestui set mobilier gradina, toate persoanele invitate se vor bucura de confort si distractie. Setul este format din 2 canapele si 2 fotolii care pot fi organizate dupa bunul plac.

Acestea sunt usor de mutat, de intretinut, au un design placut, o culoare atractiva si sunt deosebit de confortabile. Pe scurt, setul perfect pentru momente de neuitat in natura. Comanda setul de la Keter Corfu de aici.

Nu uita! Pentru intrebari referitoare la produsele mai sus prezentate ne gasesti atat in showroomul Yalco din Soseaua Pipera nr. 48, cat si la telefon/ e-mail in sectiunea Contact.