Casa si Gradina

Amenajarea si depozitarea gradinii pentru toamna

De Diana Popescu la 25-09-2019

Toamna si-a intrat in drepturi si ne intampina cu peisaje incantatoare. Atunci cand locuiesti la casa, ai posibilitatea de a avea propria gradina unde te poti bucura de natura si poti petrece momente de relaxare in timpul liber. Amenajarea gradinii pentru toamna poate fi un moment placut si creativ in care poti sa gradinaresti si sa plantezi flori si pomi fructiferi. De asemenea, poti incepe ordinea si curatenia de toamna in gradina, cu ajutorul sistemelor pentru depozitare in care poti pastra bine organizate uneltele de lucru si gradinarit, perne sau diverse obiecte si accesorii pentru piscina pe care nu le vei folosi in anotimpul rece.

Pentru depozitarea mobilierului de gradina pe timp de toamna – iarna, a bicicletelor, masinilor de tuns iarba, roabelor si scarilor, uneltelor cu maner lung sau a gratarului, casutele pentru gradina sunt practice. De asmenea, o casuta de gradina ofera un aspect placut si elegant gradinii.

l-keter-oakland-759-garden-shed

Casutele de gradina de la Keter sunt ecologice si sunt realizate in mare parte din materiale reciclate. Cu o singura usa sau usi duble, constructie rezistenta la toate conditiile meteorologice si acoperis solid, casutele pentru gradina contin interior generos, ce permite instalarea dulapurilor sau a rafturilor pentru unelte, precum si depozitarea echipamentelor cu gabarit mare. Podeaua protejeaza interiorul impotriva zapezii si rozatoarelor, iar panoul de ventilatie incorporat permite circulatia aerului si asigura protectie impotriva apei si a umiditatii. In showroom la Yalco sau in magazinul online gasesti gama completa de casute pentru gradina Keter, cu forme, culori si dotari diferite, disponibile aici.

30909-abri-de-jardin-en-resine-keter-factor-86-467-m2-ep-16-mm-2

Lada pentru depozitare Sherwood 270 L de la Keter este disponibila in doua culori clasice, precum maro sau antracit, iar suprafata acesteia imita perfect textura lemnului. Lada este realizata dintr-un material rezistent la raze UV, factori atmosferici sau rozatoare. Aceasta este ideala pentru depozitarea diferitor unelte precum lopeti, pulverizatoare, stropitori, cutite de gradina, foarfeci sau furtune. Lada Sherwood 270 L este disponibila aici.

res_276ffa8b77ab83cb6e6d086676701b83_full

Poti opta si pentru lada pentru depozitare mare si incapatoare Keter Glenwood 390 L, sub forma de cufar maro. Datorita suprafetei care imita perfect textura lemnului, lada se integreaza cu succes in orice gradina, fiind o optiune de depozitare simpla si eleganta. Lada contine o structura solida si capac rezistent, astfel fiind utila pentru sezut. O gasesti disponibila aici.

pol_pl_Skrzynia-na-balkon-GLENWOOD-STORAGE-BOX-390L-2029_1

De asemenea, in magazinul online www.yalco.ro gasesti si alte modele de lazi pentru depozitare, ideale pentru gradina ta, disponibile aici.

235691-2

Un dulap pentru depozitarea accesoriilor de gradina poate fi o investitie pe termen lung, de aceea este important sa te asiguri ca faci alegerea corecta.

Dulapul Grande Store de la Keter poate fi o alegere inspirata pentru gradina ta. Acesta este incapator si rezistent, iar in interior se pot monta rafturi pentru extinderea optiunilor de depozitare. Pragul dulapului este usor inclinat pentru transportarea cu usurinta a obiectelor mai grele in interior si exterior. Cu un design interesant, dulapul imbina aspectul lemnului uzat cu rezistenta ridicata la intemperii si razele soarelui. Peretii dulapului nu vor rugini, decolora sau decoji. De asemenea, peretii se pot vopsi, astfel fiind compatibil cu decorul oricarei case. Dulapul este prevazut cu ventilatie care ajuta la mentinerea aerului uscat in interior. Acesta este usor de deschis in partea superioara datorita sistemului hidraulic cu piston. In interiorul dulapului se pot derpozita biciclete pentru adulti si copii, unelte de gradina, masina de tuns iarba si multe alte obiecte necesare unei gospodarii. Acesta este disponibil aici.

230458_schowek_na_narz_dzia_grande_store_keter_1_ 0018279_grande-store

Pentru depozitarea bicicletelor, trotinetelor, anvelopelor de vara sau chiar a containerelor pentru gunoi, dulapul Store It Out Ultra este o solutie ideala pentru gradina. Datorita aspectului atractiv din imitatie de lemn, dimensiunilor optime si constructiei sale, dulapul poate fi amplasat in cele mai favorabile locuri din gradina. Realizat din materiale rezistente, acesta protejeaza eficient obiectele depozitate impotriva conditiilor externe nefavorbile, prafului si a umiditatii. Dulapul este prevazut cu prag usor inclinat si ventilatie. Accesul in interior este facil, datorita capacului prevazut cu pistoane, cu deschidere usoara in partea superioara si a usilor tip aripi. Disponibil aici.

44233-coffre-de-jardin-resine-arc-beige-2000l-2 keter-store-it-out-ultra-p42-75_medium

Pentru depozitarea ghivecelor sau a obiectelor de mici dimensiuni, dulapul Boston Base Compact este o alegere potrivita. Cu un design modern la exterior, dulapul contine in interior un raft ajustabil ce poate suporta o greutate de pana la 25 kg si poate fi fixat in mai multe pozitii. Cele doua usi impiedica patrunderea prafului, ploii sau umiditatii si sunt prevazute cu manere verticale. Dulapul se asambleaza usor, iar pentru siguranta se poate incuia cu lacat. Acesta poate fi amplasat si pe terasa. Este disponibil aici.

keter-dulap-gradina-curver-boston-base-compact-bej-366170   dulapplasticexteriorterasagradinacompacttrufi

In orice gospodarie sunt necesare rafturi pentru depozitarea ghivecelor, borcanelor, sticlelor sau chiar a sculelor si uneltelor. Raftul pentru depozitare Plus Shelf de la Keter este realizat din polipropilena care nu rugineste, nu se pateaza si nu se rupe. Acesta este prevazut cu 5 polite solide. Fiecare polita rezista la o greutate de pana la 55 Kg, distribuite uniform. Rafturile sunt ajustabile, se asambleaza usor si se pot prinde de perete pentru stabilitate marita. Picioarele rafturilor sunt inaltate si permit curatarea cu usurinta a suprafetei de sub raft. Acestea se pot amplasa pe terasa sau in garaj. Rafturile Keter Plus Shelf sunt disponibile la Yalco, sub diverse dimensiuni.

0018645_plus-shelf-large

Uneltele de gradina ruginesc datorita expunerii necorespunzatoare la mediul exterior. Asadar, inainte de a depozita uneltele de gradina, este important sa te asiguri ca le oferi protectie impotriva umezelii. In showroom la Yalco sau pe www.yalco.ro gasesti dulapuri de diferite dimensiuni, cu design interesant si finisaje calitative, realizate din materiale durabile in timp, ce vor proteja uneltele tale de gradina impotriva umezelii, disponibile aici.

dulapexteriorgradinabalconterasainalt 0018278_grande-store

Fii creativ cu decorul gradinii pentru anotimpul rece si alege obiecte de depozitare utile, potrivite nevoilor tale!

maxresdefault-2