Casa si Gradina

Amenajarea balconului pentru primavara

De Diana Popescu la 17-03-2021

Desi incercam sa vindecam cicatricile lasate de debutul pandemiei, companiile incurajeaza tot mai mult lucrul de acasa, in timp ce restrictiile continua sa ne limiteze optiunile pentru petrecerea timpului liber. Asadar, pentru cei mai multi dintre noi, acasa este locul in care ne petrecem viata cotidiana si desi acest lucru pare plictisitor, este momentul oportun in care putem redescoperi noi hobby-uri.

Vine, vine primavara...iar daca locuiesti la bloc si esti in cautarea unor activitati distractive pentru a scapa de plictiseala si pentru a invata lucruri noi, este momentul perfect in care poti reamenaja balconul. Astfel, poti crea un loc practic de relaxare unde poti lucra in liniste si te poti bucura de soare si de aerul proaspat, ore intregi.

Chiar daca ai un balcon ingust sau o mica terasa, profitand de lumina buna, de ghivecele potrivite, precum si de o masa si doua scaune comode, poti transforma acest spatiu intr-un loc placut in care poti lua masa in aer liber si poti planta legume si flori.

ghiveci-alungit-maro-keter-easy-grow-120-l

De la ghivece, jardiniere si rasadnite, la diverse piese de mobilier, la Yalco gasesti accesoriile potrivite pentru reamenajarea balconului pentru primavara. Rasadnita cu etajera Urban Bloomer de la Keter nu necesita un spatiu generos pentru a avea propria gradina de legume, pe balcon.

17202940_URBAN BLOOMER_8051_CMYK

Cu o capacitate generoasa de 48 L, rasadnita de culoare bruna este realizata din plastic de inalta calitate, cu aspect deosebit din imitatie de lemn si ofera o nota eleganta oricarui spatiu. Materialul este rezistent la raze UV, intemperii, umiditate sau zapada si isi pastreaza culoarea si aspectul pentru o perioada indelungata de timp.

Rasadnita Keter Urban Bloomer contine o etajera ideala pentru depozitarea ghivecelor mai mici si a uneltelor pentru gradinarit, recipiente pentru organizarea rasadurilor si un sistem inteligent de irigare pentru hidratarea optima, facilitand astfel intretinerea plantelor si a legumelor.

ghiveci

Constructia sa elaborata, interesanta, dar mai ales rezistenta permite cresterea plantelor, florilor, ierburilor aromatice, precum si a legumelor. Rasadnita Urban Bloomer este conceputa special pentru determinarea micilor gradinari pasionati sa isi creeze in apartament propria gradina urbana. Astfel, se pot bucura cu adevarat de intreaga experienta a cultivarii plantelor.

17202940_URBAN BLOOMER_8050_CMYK

Rasadnita Keter Urban Bloomer este pe stoc la Yalco, disponibila aici.

Pastreaza bucataria aprovizionata cu ierburi proaspete tot anul, plante care se pot dezvolta in armonie pe balconul insorit. Pentru cele mai bune rezultate, planteaza fiecare soi in propriul ghiveci, astfel incat sa poti personaliza ingrijirea.

ghiveci-triplu-alb-keter-ivy-herbs-25-l (1)

Busuiocul este adesea denumit regele ierburilor aromatice, fiind cu siguranta una dintre cele mai populare plante in ghiveci cultivate acasa, ideala pentru salate, preparate din peste, dar si pentru retete de deserturi italienesti.

Rozmarinul este o planta aromata, cu aspect si miros distinctiv si savoare dulce. Provenind de pe tarmurile Marii Mediterane, rozmarinul este adesea utilizat pentru condimentarea carnii si a legumelor, dar si pentru prepararea cocktail-urilor spectaculoase, in timp ce menta este planta perena cu frunze parfumate, flori violet, roz sau albe, ce ofera ceaiurilor sau limonadei o aroma fresh in zilele toride de vara.

ghiveci-triplu-alb-keter-ivy-herbs-25-l

La Yalco gasesti disponibil aici ghiveciul triplu Keter Ivy Herbs de culoare alba sau gri in care poti planta propriile plante aromatice! Ghiveciul triplu se remarca prin forma exceptionala si stilul modern, in timp ce faciliteaza plantarea si ingrijirea ierburilor. Acesta este potrivit atat pentru plantarea ierburilor aromatice, precum si a legumelor sau florilor.

ghiveci-triplu-alb-keter-ivy-herbs-25-l (2)

In plus, ghiveciul dispune de o foarfeca mica pentru taierea frunzelor proaspete, ideale pentru prepararea propriilor retete delicioase.

De asemenea, pentru plantarea florilor de primavara, la Yalco regasesti o gama variata de ghivece clasice, moderne sau suspendabile, disponibile intr-o paleta larga de culori pastelate, ce vor evidentia frumusetea plantelor decorative, oferind note de prospetime. Ghivecele sunt fabricate din materiale plastice speciale, cu design spectaculos, rezistente la raze UV, umiditate si temperaturi extreme si sunt usor de curatat. Le gasesti aici, disponibile pe stoc.

ghiveci-rotund-albastru-suspendabil-keter-cozies-m-94-l

Daca ai un balcon mic, nu este necesar sa investesti in instrumente de gradinarit mari si scumpe. Tot ceea ce ai nevoie este o pereche de manusi de gradinarit, un cultivator, o sapaliga si cateva foarfeci ascutite pentru taiere.

Pentru acest proiect, iti recomand uneltele de baza pentru gradinarit, marca Black+Decker si Stanley, disponibile aici. Este posibil sa recunosti aceste branduri, fiind producatori de renume de produse de inalta calitate, precum scule electrice si accesorii de bricolaj, dar stiai ca produc si unelte practice de gradinarit?

stanley221

Dupa o saptamana obositoare, serile de primavara petrecute in aer liber, alaturi de prieteni, ne relaxeaza. Yalco a pregatit special pentru tine idei si solutii comode pentru amenajarea balconului de apartament, de la seturi de mobilier si mini baruri, pana la solutii utile de depozitare si organizare.

Cutia de depozitare cu forma rotunda Keter Circa este multifunctionala si poate fi utilizata atat ca masuta de cafea, precum si ca spatiu pentru depozitarea obiectelor mici pentru balcon.

cutie-depozitare-gradina-rotunda-maro-keter-circa-140-l (2) cutie-depozitare-gradina-rotunda-maro-keter-circa-140-l (1)

Cutia maro este realizata din plastic special ce imita textura lemnului, rezistent la actiunile razelor UV si a factorilor atmosferici, fiind prevazuta cu manere ergonomice pentru transportat. Materialul isi pastreaza culoarea si aspectul, iar cutia pentru depozitare Circa va arata ca noua pentru o perioada indelungata de timp.

cutie-depozitare-gradina-rotunda-maro-keter-circa-140-l

Cu design simplu si elegant si o capacitate generoasa de 140 L, cutia Keter Circa este perfecta pentru finalizarea aranjamentelor pentru balcoane si terase de apartament. O regasesti disponibila aici.

cutie-depozitare-gradina-rotunda-maro-keter-circa-140-l (3)

Lada pentru depozitare Keter Urban cu forma de prisma si finisaj asemanator lemnului natural de culoare maro sau antracit este o optiune de depozitare simpla si eleganta pentru balcon. Lada are capacitatea de 113 L si impleteste aspectul atractiv cu valorile practice.

lada-depozitare-antracit-keter-urban-113-l

Aceasta este realizata din polipropilena, un material de inalta calitate, rezistent expunerii la soare sau la conditii meteorologice nefavorabile si este ideala pentru depozitarea jucariilor, cartilor sau a uneltelor pentru gradinarit. De asemenea, fiind multifunctionala, lada Keter Urban poate avea rolul de masa sau scaun, ideala de expus pe balcon. Disponibila aici.

lada-depozitare-maro-keter-urban-113-l

Ca set de mobilier pentru un balcon mai lat, iti recomand modelul Rio Patio de la Keter, deoarece imbina designul modern cu functionalitatea si confortul.

set-mobilier-gradina-keter-rio-patio-gri

Setul de mobilier include doua scaune si o masuta patrata, ideale pentru decorarea spatiilor mici, datorita dimensiunilor reduse. Piesele de mobilier sunt fabricate din polipropiplena, material de inalta calitate ce nu necesita mentenanta, astfel incat, stratul de suprafata nu se exfoliaza, nu putrezeste si nu isi pierde culoarea in contact cu factorii externi.

Setul Keter Rio Patio are o durata de viata indelungata, comparativ cu produsele realizate din ratan natural si este disponibil aici.

Desigur, poti opta si pentru setul de mobilier Keter Chelsea, ideal pentru amenajarea balcoanelor de dimensiuni reduse.

set-mobilier-gradina-maro-keter-chelsea-

Setul Keter Chelsea este dedicat persoanelor care doresc sa amenajeze un balcon mic intr-o zona de relaxare in stil clasic, cu posibilitatea de a organiza o masa in aer liber. Suprafata pieselor de mobilier Chelsea imita textura ratanului, in timp ce picioarele rezistente din metal ale scaunelor si mesei alcatuiesc o combinatie vizuala interesanta. Il gasesti disponibil aici.

Te astept pe www.yalco.ro unde gasesti colectii impresionante de seturi de mobilier, precum si mese si scaune disponibile aici, cu aspect natural, usor de intretinut, cu ajutorul carora iti poti crea coltul tau de relaxare in balcon sau pe terasa.

set-mobilier-masa-cu-2-scaune-gradina-cappuccino-keter-jazz-