Casa si Gradina

Alege din oferta de canapele si banci de la Yalco si amenajeaza-ti gradina/terasa/balconul cu stil

De Doinita Stanciu la 14-03-2023

Nu mai amana si amenajeaza-ti terasa! Temperaturile au inceput deja sa creasca, prin urmare este momentul oportun pentru a-ti relua momentele de relaxare petrecute in gradina sau terasa. Iar daca anul acesta iti doresti sa economisesti spatiu, sa-l eficientizezi sau sa-l faci mai cochet decat inainte, descopera colectia de canapele si banci de la Yalco si pune-ti ideile in practica. 

canapea-cu-2-locuri-graphite-keter-salta

Canapea cu 2 locuri graphite Keter Salta

Canapeaua cu 2 locuri graphite Keter Salta transforma aspectul oricarei gradini sau terase intr-unul care indeamna la relaxare, socializare si chiar distractie alaturi de familie sau prieteni. Iti imaginezi serile de vara petrecute alaturi de cei dragi? Iar daca la toate acestea adaugi si cocktailuri savuroase si rasetele celor mici, atunci tabloul este perfcet. Si complet.  

Canapeaua este fabricata din polipropilena sub forma unei impletituri ce seamana cu ratanul natural. Spre deosebire de materialul natural, polipropilena este mult mai rezistenta impotriva razelor UV si intemperiilor, precum ploaia, umiditatea sau zapada. Materialul de inalta calitate nu necesita mentenanta, stratul de suprafata nu se exfoliaza, nu putrezeste si nu isi pierde culoarea in contact cu factorii externi.

Se poate curata cu o laveta moale si cu apa. Comanda canapeaua Keter Salta de aici

banca-cu-lada-depozitare-grafit-keter-hudson

Banca cu lada depozitare grafit Keter Hudson 

Banca cu lada depozitare grafit Keter Hudson poate fi utilizata atat ca banca de gradina pentru doua persoane, cat si ca spatiu pentru depozitare. Banca Keter Hudson suporta o greutate de pana 300 kg, iar in interior poti depozita unelte pentru gradinarit, jucarii pentru copii, paturi, perne si huse de mobilier, cat si echipamente pentru recreatie.

Banca este realizata din polipropilena de culoare grafit, material de inalta calitate, rezistent la actiunile razelor UV, a factorilor atmosferici si a rozatoarelor. Materialul isi pastreaza culoarea si aspectul, iar banca va arata ca noua o perioada indelungata de timp.
Banca Keter Hudson este potrivita aranjamentelor pentru gradini, terase, balcoane sau interioare.

Avand o suprafata care imita perfect textura lemnului, se integreaza cu usurinta in orice decor exterior sau interior, fiind o optiune de depozitare simpla si eleganta. Comanda banca cu lada depozitare Keter Hudson de aici.

banca-cu-lada-depozitare-maro-keter-patio

Banca cu lada depozitare maro Keter Patio

Imbina placututl cu utilul si alege aceasta banca cu lada depozitare de la Keter. Pe langa faptul ca este confortabila, te ajuta sa depozitesti diverse lucruri. Acele lucruri pe care nu ai unde sa le pastrezi sau pe care le vrei ascunse de ochii musafirilor. Lada de depozitare este ideala pentru jucarii, diverse unelte pentru gradinarit, reviste si asa mai departe, fiind ferite de umezeala si intemperii.

Banca Patio este perfecta pentru gradina, terasa, balcon si chiar pentru interior. Avand o suprafata care imita perfect textura lemnului, se integreaza cu succes in orice design exterior sau interior fiind o optiune de depozitare simpla si eleganta. Comanda banca cu lada pentru depozitare de la Keter Patio de aici.

banca-gradina-3-locuri-gri-keter-montero-

Banca gradina 3 locuri gri Keter Montero

Savureaza cafeaua dimineata sau ceaiul de dupa-amiaza in gradina si bucura-te de lucrurile mici care aduc liniste sufletului tau. O “baie” de aer proaspat este intotdeauna o idee buna, prin urmare, petrece timp in gradina, tersa sau chiar balcon. Datorita acestei banci de la Keter Montero momentele tale de relaxare vor fi duse la un alt nivel. Proiectata astfel incat sa fie confortabila, poti petrece timp de calitate citind, stand la povesti cu cea mai buna prietena sau pur si simplu bucurandu-te de clipa prezenta.

Fara nimic altceva. Banca este usor de asamblat, prezinta un design deosebit cu aspect de lemn natural si este realizata din material DUOTECH, rezistent la raze UV si intemperii, prevenind exfolierea sau decolorarea. Un produs pe care-l vei aprecia. Il poti comanda de aici


banca-gradina-cu-lada-depozitare-grafit-keter-eden-265-l-1

Banca gradina cu lada depozitare grafit Keter Eden 265 L

Bucura-te de vremea frumoasa de afara, de propria-ti gradina si relaxeaza-te facand lucrurile care iti plac. Amenajeaza-ti cu stil gradina cu ajutorul acestei banci de la Keter Eden si mizeaza pe confort, calitate si durabilitate. Banca gradina cu lada depozitare grafit Keter Eden poate fi utilizata atat ca banca de gradina pentru doua persoane, cat si ca spatiu pentru depozitare.

Aceasta suporta o greutate de pana 300 Kg, iar in lada poti depozita jucarii pentru copii, paturi, perne, precum si echipament pentru recreatie. Comanda banca pentru gradina de la Keter de aici.

canapea-3-locuri-graphite-keter-salta
Canapea 3 locuri graphite Keter Salta 

Canapea 3 locuri graphite Keter Salta este ideala pentru a te relaxa alaturi de familie sau prieteni dupa o zi incarcata. Pur si simplu o vei adora! Datorita designului deosebit, a rezistentei sale, dar si a modului de asamblare, vei gasi in aceasta o adevarata oaza de liniste si relaxare. Poti completa canapeaua cu fotoliile si masa din aceeasi colectie pentru a te bucura de fiecare moment alaturi de cei dragi. 

Canapeaua este prietenoasa cu natura. Aceasta este fabricata din materiale reciclate - rasina sintetica solida, care sunt rezistente la intemperii si UV. Acest lucru inseamna ca poti lasa canapeaua afara atat cand este foarte cald, cat si atunci cand este foarte frig, fara sa-ti faci griji cu privire la durata de viata sau material. Aceasta canapea imita ratanul natural si este perfecta pentru a acorda terasei tale o nota deosebita.

Pernele nu sunt incluse, acestea se achizitioneaza separat. Constructia canapelei este foarte rezistenta, prin urmare, masa poate sta in exterior chiar si iarna fara a se deforma sau a-si pierde din proprietati. Culoarea nu se decoloreaza cu timpul din cazua expunerii la caldura, iar materialele folosite nu se degradeaza. Un produs pe care te poti baza ani la rand. Comanda canapeauna de aici

Nu uita! Pentru intrebari referitoare la produsele mai sus prezentate ne gasesti atat in showroomul Yalco din Soseaua Pipera nr. 48, cat si la telefon/ e-mail in sectiunea Contact.