Casa si Gradina

6 incalzitoare care lupta cu temperaturile scazute din aceasta iarna

De Doinita Stanciu la 24-10-2023

Desi toamna tarzie are frumusetea ei, temperaturile scazute ne pot da planurile peste cap. Nu le strica, insa le ajusteaza. Iar noi trebuie sa ne adaptam conditiilor, astfel incat sa ne putem bucura de ceea ce conteaza cu adevarat.

In continuare, 6 incalzitoare care vor transforma zilele si serie racoroase de toamnain adevarate ocazii de distractie:

Incalzitorul 9/3S20BTW cu lampa infrarosu Heliosa 9.3 Amber Light 2000W IPX5

Acest incalzitor este ideal pentru incalzirea teraselor, cafenelelor, restaurantelor, cabinetelor, spatiilor industriale, halelor, fabricilor etc. Acest incalzitor profesional incalzeste in mod direct corpurile, nu aerul, iar caldura emisa nu este influentata de curentii de aer. Incalzirea cu energie infrarosie este cel mai practic mod de optimizare a caldurii pentru spatii precum terase, cafenele, restaurante, gradini etc. Incalzitorul Heliosa reprezinta solutia ideala de incalzire iarna a oricarui spatiu interior sau exterior care nu poate beneficia de sisteme complexe de incalzire. Comanda acest incalzitor AICI.

incalzitor-93s20btw-cu-lampa-infrarosu-heliosa-93-amber-light-2000w-ipx5-1

Incalzitor 9/2S22BT cu lampa infrarosu Heliosa 9.2 Amber Light 2200W IPX5

Cu o putere de 2200W, protectie IPX5 (waterproof), temperatura care se poate regla, cu cablu lung de 5 m si telecomanda inclusa, acest incalzitor este perfect pentru o multime de spatii, precum terase, cafenele, restaurante. Este recomandata montarea la o inaltime de 2.7 – 3 m (unghi de inclinare 45°), iar suprafata incalzita este de 20-25 m². Acest incalzitor incalzeste fara lumina puternica si se poate folosi atat in interior, cat si la exterior. Instalarea este simpla, iar functionarea, silentioasa. Comanda-l AICI.

incalzitor-cu-lampa-infrarosu-heliosa-9-2200w-ipx5-9s22-2

Incalzitor Heliosa 66GBK20 lampa infrarosu fara lumina 2000W IPX5

Bazeaza-te pe acest incalzitor Heliosa si bucura-te in continuare de momentele petrecute impreuna cu cei dragi, chiar si atunci cand iarna pare amenintatoare. Datorita caracteristicilor sale performante, acest incalzitor este eficient, durabil si silentios, ceea ce promite rezultatele exceptionale in timp. Un mod confortabil de a te bucura in continuare de lucrurile care-ti plac. Pentru mai multe detalii tehnice si comanda, click AICI.

incalzitor-heliosa-66gbk20-lampa-infrarosu-fara-lumina-2000w-ipx5-1

Incalzitor Varma WR2000/20SS cu lampa infrarosu 2000W IP 23

Un incalzitor de foarte buna calitate care va transforma zilele reci de toamna si de iarna in adevarate ocazii pentru distractie. Este perfect pentru spatiile cuprinse intre 15-20 m, fiind usor de montat si utilizat. Incalzitorul are un consum redus de energie, fiind in acest fel si economic si durabil. Instalarea sa este facila, iar functionarea, silentioasa. Un produs in care merita sa investesti. Vezi mai multe detalii chiar AICI.

incalzitor-varma-wr200020ss-cu-lampa-infrarosu-2000w-ip-23

Incalzitor Varma V302/30X5 cu lampa infrarosu 3000W IPX5

Incalzitor Varma V302/30X5 cu lampa infrarosu 3000W IPX5, ideal pentru incalzirea teraselor, cafenelelor, restaurantelor, cabinetelor, spatiilor industriale, halelor, fabricilor etc. Incalzeste in mod direct corpurile, nu aerul, iar caldura emisa nu este influentata de curentii de aer. Cu ajutorul acestuia incalzirea cu energie infrarosie este cel mai practic mod de optimizare a caldurii pentru spatii precum terase, cafenele, restaurante, gradini etc.

Incalzitorul reprezinta solutia ideala de incalzire iarna a oricarui spatiu interior sau exterior care nu poate beneficia de sisteme complexe de incalzire. Printre caracteristici amintim urmatoarele:

  • putere de 3000W;
  • 2 elemente de 1500W care pot functiona individual;
  • protectie IP 20 pentru zonele interioare,
  • este recomandata montarea la o inaltime de 2.3 – 2.5 m,
  • suprafata incalzita este de 20-25 m²,
  • se poate folosi atat in exterior cat si in interior,
  • instalarea este simpla iar functionarea este silentioasa,
  • consum energetic redus, generand economii de costuri de pana la 60%,
  • 2 cabluri electrice de 1.5m.
  • grila de protectie din inox;
  • suport montaj  perete.

Comanda incalzitorul Varma V302/30X5 cu lampa infrarosu 3000W IPX5 de AICI.

incalzitor-cu-lampa-infrarosu-varma-3000-w-r7s-ip-20-v302-2

Incalzitor Heliosa 9 Amber Light 9S22 cu lampa infrarosu

Bucura-te de rezultate exceptionale cu acest incalzitor de la Heliosa. Cu un design compact, un aspect placut si eficienta crescuta, produsul este unul care garanteaza rezultate deosebite in timp. Este ideal pentru o multime de spatii, este usor de instalat si utilizat, economic si fiabil. O investitie care se va dovedi castigatoare in timp. Pentru mai multe specificatii tehnice si comanda, click AICI.

incalzitor-cu-lampa-infrarosu-9s22-heliosa-9-2200w-ipx5-amber-light-1

Nu uita! Pentru intrebari referitoare la produsele mai sus prezentate ne gasesti atat in showroomul Yalco din Soseaua Pipera nr. 48, cat si la telefon/ e-mail in sectiunea Contact.