Casa si Gradina

5 produse de curatenie indispensabile in orice casa

De Doinita Stanciu la 30-05-2023

Cu totii ne dorim curatenie impecabila in casa! Podeaua sa straluceasca, geamurile sa inlocuiasca oglinzile, iar baia sa arate ireprosabil tot timpul. Insa numai gandul ca trebuie sa alocam atat de mult timp curateniei, in loc sa facem ceva distractiv pentru noi si familie, ne face sa ne pierdem cumpatul. Dar solutiile sunt la indemana! De fapt, ele sunt chiar aici!

Cu produsele speciale de curatenie de la Leifheit, te vei bucura si de curatenie luna in casa si de timp de calitate petrecut cu familia.

 

Iata 5 produse pe care te poti baza si care promit rezultate ireprosabile in cel mai scurt timp:

Mop cu abur Leifheit Clean Tenso 1200W, pur si simplu igienic, fara substante chimice. Cu Leifheit CleanTenso curatarea este igienica si simpla, fara a utiliza un produs chimic. Utilizand abur fierbinte, CleanTenso elimina pana la 99,99% bacteriile si germenii si este un curatitor indispensabil, mai ales pentru familiile in care micutii se joaca pe podea.

Aparatul de curatat cu abur se incalzeste in mai putin de 30 de secunde si apoi este gata de utilizare. In plus, productia de abur este reglabila in mod continuu, ceea ce face posibila reglarea fina a cantitatii de abur necesara pentru curatarea unei anumite podele. Odata ce apa este fierbinte, sase duze distribuie aburul in mod uniform prin placa stergatoarelor. Cel mai mic nivel este potrivit pentru curatarea podelelor din lemn, parchet traditional sau parchet laminat, iar cel mai inalt nivel este optimizat pentru curatarea pardoselilor din gresie si piatra.

Mizeria dizolvata este preluata de catre stergatorul de microfibra inlocuibil, lasand totul curat si igienic. Datorita accesoriului practic, agentul de curatat cu aburi este, de asemenea, potrivit pentru curatarea covoarelor. Cu rezervorul XL, CleanTenso poate fi utilizat timp de pana la 40 de minute fara a fi nevoie sa se reincarce. Lungimea generoasa a cablului de alimentare de 6.5 m face posibila accesarea fiecarui colt al incaperii. Rezervorul detasabil se poate reumple cu usurinta cu apa rece. Pentru a comanda acest produs, click
aici.

Leifheit Clean Tenso

 

Setul de curatenie mop rotativ rotund Leifheit Clean Twist Ergo este ideal pentru curatarea gresiei si a tuturor tipurilor de pardoseli, inclusiv pentru curatarea suprafetelor sensibile, precum cele din lemn sau parchet laminat.

Setul de curatenie Leifheit Clean Twist Ergo contine un mop telescopic cu mecanism unic de rotatatie incorporat pe maner, rezerva din microfibra absorbanta ce protejeaza pardoseala de zgarieturi sau de excesul de umezeala in timpul spalarii si o galeata universala de 12 L, cu sistem de centrifugare. Galeata dispune de un maner cu suport pentru coada mopului, astfel incat se poate transporta cu usurinta. De asemenea, galeata poate fi golita usor datorita orificiului special.

Mopul cu maner telescopic extensibil este usor de utilizat, datorita mecanismului revolutionar de stoarcere, integrat in coada mopului, astfel gradul de umiditate din mop se poate configura prin apasari repetate. Rezerva mopului rotativ Clean Twist Ergo este extrem de flexibila, pana la 360° si permite curatarea eficienta sub paturi, canapele, mobilier, precum si a colturilor greu accesibile. Comanda setul de curatenie accesand acest
link.

Leifheit Clean Twist Ergo

 

Aspiratorul pentru geamuri Leifheit Dry&Clean poate fi utilizat cu usurinta pentru curatarea geamurilor, oglinzilor, gresiei sau faiantei, precum si a cabinei de dus, fara urme, dungi si fara ca apa sa se scurga pe podea. Este instrumentul ideal pentru aspirarea apei rapid, fara stergere in prealabil. Este necesara doar spalarea geamurilor cu un spalator, inainte de a utiliza aspiratorul.

Aspiratorul pentru geamuri Leifheit este echipat cu functia standby inteligent si intra automat in modul de economisire a energiei atunci cand nu este utilizat. Acest lucru asigura o durabilitate deosebit de lunga a bateriei reincarcabile. Comanda acest produs de curatenie de
aici.

 Leifheit Dry&Clean

 

Set matura si faras Leifheit

Manerul lung al maturii flexibile Leifheit este echipat cu un sistem de prindere ajustabil in trepte si poate ajunge pana in orice unghi. Matura Leifheit are varfurile crestate fin asigura si mai multa curatenie. Acestea sporesc suprafata de maturare si pot capta chiar si cele mai bine particule de praf sau fire de par. Recipientul pentru murdarie al farasului se inchide automat, pentru ca totul sa ramana extrem de curat chiar si atunci cand transportati murdaria. Astfel, poate fi ridicat oricand de pe podea.

Datorita sistemului de prindere, matura Leifheit nu trebuie sa fie inclinata, pentru ca toti perii sa capteze murdarie. Pentru a economisi spatiu de depozitare, matura si farasul au sistem de agatare. Comanda acest produs de aici.

 Matura si faras Leifheit

 

Mop Leifheit Easy Spray XL

Mopul Leifheit Easy Spray XL este solutia ideala pentru a curata cu rapiditate petele si murdaria de pe podea. Mopul dispune de un rezervor de 650 ml care poate fi umplut cu apa si detergent.

Pulverizarea continutului se face cu o singura apasare pe clapeta existenta pe manerul mopului.

Mobilitatea mopului este de 360 ° si o suprafata de stergere de 42 cm. Simplu de utilizat in bucatarie sub dulapuri sau canapea. Se poate folosi pe toate suprafetele, fie ele din ceramica, piatra, parchet laminat sau cerat si poate fi comandat de aici.

Mop leifheit Easy Spray Xl

 

Nu uita! Pentru intrebari referitoare la produsele mai sus prezentate ne gasesti atat in showroomul Yalco din Soseaua Pipera nr. 48, cat si la telefon/ e-mail in sectiunea Contact.