Bricolaj

Usureaza-ti munca apeland la lizele pliabile de la Yalco

De Doinita Stanciu la 27-06-2023

Lizele de transport sunt dispozitive utilizate pentru a transporta obiecte grele sau voluminoase de la un loc la altul. Acestea sunt proiectate sa faciliteze manipularea si deplasarea incarcaturilor, oferind o solutie practica si eficienta pentru transportul acestora. Acestea pot fi folosite intr-o varietate de domenii, sunt construite din diferite materiale, cum ar fi metalul sau plasticul si pot avea diferite configuratii si caracteristici, adaptate scopului specific pentru care sunt utilizate.

Lizele pot avea roti solide sau pneumatice pentru a facilita deplasarea pe diverse suprafețe. De asemenea, pot fi dotate cu manere sau manevrate cu ajutorul unei platforme sau a unei bare de tractiune. In general, lizele de transport sunt concepute pentru a usura sarcinile de manipulare si pentru a permite transportul eficient al obiectelor grele sau voluminoase, reducand astfel efortul fizic necesar si minimizand riscul de accidente sau daune cauzate de manipulare incorecta.

Mai jos, o lista cu 5 produse care sa te vor ajuta sa faci alegerea potrivita:

Liza de transport pliabil Stanley Fatmax 200 Kg - FXWT-707
Caruciorul de transport pliabil Stanley Fatmax - FXWT-707 este un carucior eficient pentru transportarea obiectelor cantarind pana la 200 Kg. Datorita functionalitatii sale caruciorul de transport pliabil Stanley Fatmax - FXWT-706 poate fi utilizat atat in depozit cat si in gospodarie.

Caracteristici:

  • are manevrabilitate usoara pe scari, rampe si alte obstacole;
  • structura este din aluminiu
  • piesele de legatura sunt fabricate din nylon rezistent si polypropilena
  • dimensiunea rotilor de cauciuc este de 17.5 x 4.5 cm

Comanda aceasta liza de aici.

-carucior-de-transport-pliabil-stanley-fatmax-200-kg-fxwt-707

Carucior Stanley SXWTI-PC511, Pliabil, Aluminiu, Max 200Kg

Caruciorul pliabil Stanley este construit pentru depozite comerciale, magazine de vanzare cu amanuntul, servicii de livrare si pentru transportatori profesionisti. Designul caruciorului este robust din aluminiu, ceea ce inseamna ca este usor si dispune de o durabilitate sporita. Manerul acestui carucior este rigid, confectionat din otel puternic pentru manevrarea sigura a sarcinilor. Caruciorul Stanley este usor de folosit, se pliaza si se deschide in cateva secunde. Comanda acest produs de
AICI.

carucior-stanley-sxwti-pc511pliabil-aluminiu-max-200kg

Carucior Transport Pliabil Stanley FXWT-702, max 250 Kg

Caruciorul Transport Pliabil Stanley FXWT-702, max 250 Kg 
este ideal pentru depozite si pentru livratori. Acest carucior dispune de aparatori de roti supradimensionate, lamele transversale ale spatarului, protectii de sarcina, capacitate mare de incarcare. Capacitatea maxima de incarcare a caruciorului este de 250 kg. Comanda liza pliabila de la Stanley accesand acest LINK.

carucior-transport-pliabil-stanley-fxwt-702-max-250-kg

Carucior Transport Pliabil Stanley Fatmax FXWT-711, max 200 Kg

Caruciorul Pliabil Stanley FXWT-711 max 200 Kg FATMAX este un carucior multifunctional care ii ajuta pe prOfesionisti cu incarcarea corpurilor grele. Cu acest tip de carucior livrarile si mutarile sunt mult mai usoare. Caruciorul este foarte usor de utilizat deoarece se inchide si se deschide in cateva secunde. Rotile caruciorului sunt silentioase iar capacitatea maxima de transportare este de 200 kg. Comanda-l de
AICI.

carucior-transport-pliabil-stanley-fxwt-711-max-200-kg-fatmax

Carucior Stanley SXWTD-FT582, Greutate sustinuta 90Kg, Pliabil

Caruciorul pliabil cu roti Stanley greutate sustinuta 90Kg - SXWTD-FT582 este un carucior eficient pentru transportarea obiectelor mari cantarind pana la 90 Kg. Carucior pliabil cu roti Stanley greutate sustinuta 90Kg - SXWTD-FT582 datorita functionalitatii sale poate fi utilizat atat in depozit cat si in gospodarie. Il poti comanda de
AICI.

carucior-stanley-sxwtd-ft582-greutate-sustinuta-90kg-pliabil

Nu uita! Pentru intrebari referitoare la produsele mai sus prezentate ne gasesti atat in showroomul Yalco din Soseaua Pipera nr. 48, cat si la telefon/ e-mail in sectiunea Contact.