Bricolaj

Unica mașina se spalat cu 2 motoare - AR4.0DTS

De Adrian Vasilache la 16-04-2019

Yalco iti pune la dispozitie noul produs inovativ conceput de Annovi Reverberi, 4.0 Twin Flow - Dualtech System care reuseste sa ofere performanta dubla scurtand timpul de executie al procesului de curatare cu peste 70%.

Annovi articol

DTS, sistemul tehnic proiectat de Annovi Reverberi, ofera puterea de spalare a doua pompe de motor care dezvolta o presiune maxima de 150 bari. Debitul de pana la 810l/h sporeste rezultatele spalarii in functie de intensitate si amploare, reducand considerabil timpul si efortul pentru curatarea unor suprafete mari si greu de gestionat.

Modul de curatare economic

Folosind modul de curatare economic masina de spalat monofazata cu 2 motoare permite o spalare mai usoara, evitand pierderile de apa si de energie. Acest mod este ideal pentru curatarea autoturismelor, motocicletelor si bicicletelor, dar poate si utilizat si pentru garduri, mobilier de gradina, umbrele sau copertine.

Untitled-9

Modul de curatare rapida

Selectand modul de curatare rapida poti exploata sinergia celor doua motoare datorita performantei cu 50% mai mari si a debitului de apa dublu. Modul de spalare rapida ofera o crestere a intensitatii si a extinderii jetului de curatare care permite atingerea distantelor de pana la 5 metri. Acest mod este recomandat pentru indepartarea petelor si a murdariei din pardoseli, pereti, echipamente de constructii, cat si pentru curatarea constructiilor din caramida, piatra sau beton.

Banner%20articol%20

Duza dubla inclusa

O alta caracteristica deosebita a masinii de spalat cu presiune Annovi Reverberi cu 2 motoare este prezenta capului inovator Twin Nozzle, care permite utilizarea simultana a doua duze rotative pentru dublarea suprafetei curatate si reducerea timpilor de curatare cu pana la 70%. Duza dubla este ideala pentru curatarea peretilor, podelelor sau piscinelor in cel mai eficient mod.

banner%202

Designul AR4.0DTS

Masina de spalat cu presiune profesionala Annovi Reverberi cu 2 motoare are o structura usoara si compacta, completata cu roti pentru transport, maner telescopic, suport pentru lance si un compartiment pentru depozitarea duzei. Modul de spalare poate fi schimbat rapid utilizand selectorul de programe pozitionat in centrul masinii. De asemenea, masina de spalat cu presiune 4.0 Twin Flow este dotata cu un tambur pentru furtunul de inalta presiune cu lungimea de 8 metri.

Pe langa duza dubla si furtunul de inalta presiune de 8 metri pachetul de livrare al masinii de spalat cu presiune AR4.0DTS mai contine si alte accesorii, cum ar fi un pistol cu declansator, 2 duze cu jet rotativ, o alta duza cu jet reglabil, lance, setul pentru folosirea detergentilor si un filtru de admisie.

Pentru a garanta durabilitatea si fiabilitatea, Annovi Reverberi a folosit un filtru de admisie, o supapa de siguranta cu presiune zero in capul pompei si un sistem Total Stop pentru oprirea totala a aparatului de spalat cu presiune.

Acum, masina de spalat cu presiune Annovi Reverberi cu 2 motoare - AR4.0DTS este disponibila doar Yalco la pretul de 1.197,81 RON.