Bricolaj

Top 6 fierastraie electrice de care sigur ai nevoie

De Mihai Voicila la 09-11-2022

Nu mai lasa pe mana altora ceea ce poti sa faci si tu. Cu ajutorul acestor fierastraie performante poti obtine rezultate impresionante cu un efort minim. Alege din lista de mai jos produsul care se potriveste cel mai bine nevoilor tale si bucura-te de calitate, confort si rezultate uimitoare.

circular-de-mana-dewalt-dcs391m2-18v-xr-4-ah

Circular de mana DeWALT DCS391M2 18V XR 4Ah

Circularul de mana DeWALT, model din gama XR, este echipat cu motor puternic, PM58 DeWALT, ce asigura taiere rapida si precisa. Manerul sau este ergonomic, acoperit cu cauciuc pentru un plus de confort oferit utilizatorului, oferind stabilitate si usurinta in utilizare.

Fierastraul are o cu talpa din magneziu si aparatoare metalice pentru a te simti in siguranta chiar si in cele mai dure conditii de munca. Datorita caracteristicilor sale performante, reglajul se face fara cheie pentru taieri la unghi si adancime, iar scala este usor de citit.
Panza subtire de 165mm cu 24 de dinti asigura taieturi rapide si finisate la adancimi maxime de 55mm.

Incarcatorul circularului de mana Dewalt este compatibil pentru acumulatori DeWALT XR Li-Ion de 10.8V, 14.4V, 18.0V. Mai multe detalii tehnice despre acest produs poti gasi aici.

fierastrau-circular-profesional-compact-18v-xr-2-x-5ah-dewalt-dcs572p2

Fierastrau Circular Profesional Compact 18V XR 2 x 5Ah DeWalt DCS572P2

Fierastraul Circular Profesional Compact 18V XR 2 x 5Ah DeWalt DCS572P2 este ideal pentru taieturi longitudinale si transversale de lemn si alte materiale de constructie. Circularul DeWalt DCS572P2 are un motor fara perii pentru mai multa putere si durabilitate. Circularul dispune de un echilibru optim care asigura un mod de lucru sigur si confortabil.

Circularul compact este prevazut cu maner suplimentar care permite lucrul in siguranta cu ambele maini. Constructia blocului stabil garanteaza un nivel scazut de vibratii si o durata lunga de viata. Reglarea lina a unghiului de tesire pana la 57 °. Este ideal pentru o multimer de activitati, prin urmare, merita sa faca parte din trusa ta de scule necesare. Il gasesti chiar aici.

circular-de-mana-crown-ct25002-165hx-20v-165mm (1)

Circular De Mana Crown CT25002-165HX 20V 165mm

Circularul De Mana Crown CT25002-165HX 20V 165mm face parte din linia premium destinata uneltelor si sculelor profesionale. Circularul de mana Crown este dotat cu un motor electric ce dezvolta o putere de 2000W, discul de taiere cu diametrul exterior de 165 mm, diametrul arbore de 20 mm, iar grosimea panzei este de 1.6 mm.

Toate acestea asigura un echilibru perfect intre puterea, greutatea si dimensiunea fierastraului. Crown CT25002-165HX este destinat pentru a face diverse reparatii, modificari si ajustari ale placilor din lemn (rasinoase sau foioase), PAL sau MDF. Fierastraul poate fi utilizat pentru taieri longitudinale si transversale in lemn, atat cu sectiuni drepte, cat si cu sectiuni unghiulare la 45°. Pentru detalii suplimentare si comanda, acceseaza acest link.

circular-de-mana-crown-ct25002-165hx-20v-165mm

Fierastrau pendular Crown CT25003HX 700 - 3000rpm

Fierastrau pendular Crown dotat cu motor puternic care furnizeaza durata de functionare si performanta sporita. Acest produs este capabil sa produca o turatie maxima de 3000 rpm cu capacitate de taiere in lemn de 85 mm, 20 mm in aluminiu si 10mm in metal.

Fierastraul pendular Crown este echipat cu suflanta de praf incorporata care pastreaza linia de taiere vizibila. Este un produs deosebit in orice gospadarie, prin urmare, merita toata atentia ta. Il gasesti chiar aici.

fierastrau-pendular-dewalt-dcs334n-motor-fara-perii-18v-xr

Fierastrau pendular DeWALT DCS334N

Fierastraul pendular DeWALT este echipat cu motor puternic fara perii ce ofera durata de functionare si performanta sporite. Acesta este capabil sa produca o viteza maxima de 3200 rpm cu o capacitate maxima de taiere in lemn de 135 mm si 25 mm in aluminiu.

Produsul este este echipat cu LED-uri duble care permit utilizarea uneltei in situatii de lumina scazuta si cu suflanta de praf incorporata care pastreaza linia de taiere vizibila. Fierastraul DeWALT este foarte usor de folosit si promite rezultate exceptionale la fiecare utilizare. Mai multe detalii aici.

fierastrau-electric-520w-70mm-blackdecker-ks701pek

Fierastrau Electric 520W 70mm Black+Decker KS701PEK

Fierastraul pendular electric Black+Decker KS701PEK este ideal pentru aplicatii DIY, de tipul micului meserias pentru lucrari de confectionare elemente din lemn, PVC, PAL, constructii de garduri, terase sau alte "inovatii" in curte sau gradina. Pendularul este foarte usor de utilizat fiind dotat cu prindere rapida a lamei, acesta functioneaza cu ambele tipuri de prinderi ale lamelor de pendulat: tip "U" sau tip "T".

Reglajul de avans al lamei are miscarea de culisare fata-spate ce eficientizeaza taierile rapide nefiind nevoie sa impingem aparatul la taiere, necesita doar urmarirea liniei trasate pe materialul de debitat. Ferastraul pendular se poate utiliza inclusiv la debitatea de metal, aici este necesara mai multa atentie, in mod special NU se foloseste functia de avans!

Mai multe detalii despre acest produs gasesti aici.

Nu uita! Pentru intrebari referitoare la produsele mai sus prezentate ne gasesti atat in showroomul Yalco din Soseaua Pipera nr. 48, cat si la telefon/ e-mail in sectiunea Contact.