Bricolaj

Top 6 fierastraie electrice care te vor ajuta sa ai rezultate exceptionale

De Doinita Stanciu la 25-04-2023

Ti-am pregatit o lista cu 6 fierastraie pentru a alege produsul potrivit nevoilor tale. De acum, munca prin gradina nu trebuie sa-ti mai dea batai de cap, ci din contra, sa-ti dea motive de bucurie. Satisfactie. Si randament crescut. Imbina utilul cu placutul si bucura-te de calitate, design si rezistenta.

fierastrau-sabie-dewalt-dcs388t2-54v-xr-flexvolt-statie-de-incarcare

Fierastrau Sabie DeWalt DCS388T2, 54 V, XR Flexvolt, Statie De Incarcare

Fierastraul sabie DeWALT DCS388T2 cu acumulator face parte din categoria de scule electrice profesionale cu acumulator DeWalt. Acest model dispune de noua generatie de acumulatori FlexVolt Li-Ion de 54 V, iar motorul de 54V XR asigura o putere similara ca si sculele cu cablu electric. DeWalt Flexvolt DCS388T2 este echipat cu talpa pivotanta cu deschidere in partea superioara pentru stabilitate si vizibilitate buna a lamei in timpul unei taieri.

Acumulatorul este complet compatibil cu sculele electrice cu acumulatori de 18V din gama XR, cu optiunea de a amplifica voltajul la un nivel fara precedent de 54V astfel incat sa alimenteze scule electrice de mare putere. In mod traditional, cand comparam sculele cu acumulatori cu cele cu cablu electric, chiar si cel mai eficient sistem de acumulatori trebuie sa faca un compromis intre portabilitate si putere, intre usurinta in folosire si autonomie redusa. Pentru detalii suplimetare si comanda click aici.

fierastrau-aligator-dewalt-dwe398-poroton-430mm-1700w
Fierastrau aligator DeWALT DWE398 430mm 

Acest produs este echipat cu lame Poroton si are o putere 1700W, aspect care contribuie la eficienta acestuia. Cele doua lame TCT cu 39 de dinti permit utilizatorului sa taie caramizi din clasa 20br>.

Produsul dispune de apacitati optime de taiere, are un motor puternic rezistent la cele mai dure aplicatii, doua lame ce culiseaza in directii opuse impiedicand materialul sa se miste in timpul taierii, o cutie de viteze si rulmenti rezistenti la praf pentru mai multa durabilitate.

De asemenea, cutia de viteze este realizata din aluminiu pentru greutate redusa si o excelenta durabilitate. Designul produsului este ergonomic, cu maner posterior si maner tip toarta acoperite cu cauciuc pentru manevrare superioara si utilizare fara efort. Comanda acest produs de aici.

circular-de-mana-dewalt-dcs575n-67mm-54v-flexvolt-naked
Circular De Mana DeWALT DCS575N 67mm 54V Flexvolt Naked

Circularul De Mana DeWALT DCS575N 67mm 54V Flexvolt Naked face parte din categoria de scule electrice profesionale cu acumulator DeWALT XR Li Ion. Circularul dispune de noua generatie de acumulatori de 54 V, si este echipat cu un motor puternic, si cu un cuplu ridicat pentru taieri rapide si precise. Fierastraul circular DeWalt beneficiaza de constructie solida si stabila pentru reducerea nivelului de vibratii si pentru o durata de viata indelungata.

Acumulatorul circularului este complet compatibil cu sculele electrice cu acumulatori de 18V din gama XR, cu optiunea de a amplifica voltajul la un nivel fara precedent de 54V astfel incat sa alimenteze scule electrice de mare putere. In mod traditional, cand comparam sculele cu acumulatori cu cele cu cablu electric, chiar si cel mai eficient sistem de acumulatori trebuie sa faca un compromis intre portabilitate si putere, intre usurinta in folosire si autonomie redusa. Comanda produsul de aici.

fierastrau-pendular-dewalt-dcs334n-motor-fara-perii-18v-xr-1

Fierastrau pendular DeWALT DCS334N

•    motor fara perii (Brushless),
•    alimentare 18V XR.

Echipat cu motor puternic fara perii ce ofera durata de functionare si performanta sporita. 

Acesta este capabil sa produca o viteza maxima de 3200 rpm cu o capacitate maxima de taiere in lemn de 135 mm si 25 mm in aluminiu.

Este echipat cu LED-uri duble care permit utilizarea uneltei in situatii de lumina scazuta si cu suflanta de praf incorporata care pastreaza linia de taiere vizibila. Pentru informatii suplimentare si comanda acceseaza acest link.

fierastrau-tip-sabie-blackdecker-bdcr18m1-18v

Fierastrau Tip Sabie Black+Decker BDCR18M1, 18 V, 1.5 Ah

Fierastraul Tip Sabie Black+Decker BDCR18M1 18V poate fi utilizat pentru taierea si ingrijirea arbustilor precum si pentru aplicatii de taiere a lemnului, metalului sau plasticului. Fierastraul dispune de maner cauciucat anti-alunecare, care ofera confort atunci cand este utilizat. Schimbarea lamei se poate face fara cheie, usor si rapid. Fierastraul Black+Decker BDCR18M1 are sistem de blocare cu arc al acumulatorului glisant, este durabil si previne patrunderea prafului in aparat. Comanda acest fierastrau de aici.

fierastrau-pendular-crown-ct25003hx-20v-700-3000rpm-85mm

Fierastrau pendular Crown CT25003HX 700 - 3000rpm 

Fierastrau pendular Crown CT25003HX 700 - 3000rpm are o tensiune alimentare 20V si o adancime debitare 85mm. Acesta este dotat cu motor puternic care furnizeaza durata de functionare si performanta sporita. Produsul este capabil sa produca o turatie maxima de 3000 rpm cu capacitate de taiere in lemn de 85 mm, 20 mm in aluminiu si 10mm in metal si este echipat cu suflanta de praf incorporata care pastreaza linia de taiere vizibila. Descopera mai multe detalii aici.

Nu uita! Pentru intrebari referitoare la produsele mai sus prezentate ne gasesti atat in showroomul Yalco din Soseaua Pipera nr. 48, cat si la telefon/ e-mail in sectiunea Contact.