Bricolaj

Toamna sufla in directia potrivita, alege cea mai buna suflanta de frunze

De Diana Popescu la 16-09-2019

Toamna este anotimpul culorilor, al copacilor si al frunzelor. Un proverb romanesc ne spune ca atunci cand pomii isi scutura frunzele devreme, va fi un an cu belsug. Insa cum putem indeparta eficient frunzele aurii cazute in ograda casei, in special atunci cand nu avem mult timp la dispozitie?

Suntem in luna septembrie, iar praful si frunzele de toamna au inceput sa ne invadeze curtea casei, gazonul sau garajul. Desi uneltele de gradinarit clasice precum matura sau grebla par potrivite pentru indepartarea covoarelor ruginii asternute in anumite zone din curtea casei ce strica frumusetea gazonului, nu sunt intocmai o alegere comoda. Indepartarea frunzelor uscate cu ajutorul uneltelor clasice, adunate in gramezi sau puse in roabe si saci este o munca obositoare ce ne rapeste mult timp.

Yalco ofera solutia moderna pentru orice persoana care isi doreste sa mentina usor curatenia in afara casei si anume suflantele pentru frunze, dotate cu motoare puternice si saci pentru colectarea frunzelor. Suflantele contin o multitudine de caracteristici pe care oamenii gospodari le vor considera utile. Suflanta care ti se potriveste cel mai bine o poti alege in functie de necesitati, cantitatea de frunze din jurul casei, precum si dimensiunile curtii. Pentru curti de dimensiuni mici sau medii recomandam suflanta de mana, fiind o varianta eficienta ce ofera randament.

tnNFkkV65s27hZzXctSRsA-1920-80

Suflantele pentru frunze nu mai reprezinta de mult timp un lux, acestea fiind esentiale pentru gospodaria noastra, in special pentru gradinile cu un gazon ingrijit. Acestea nu doar colecteaza frunzele intr-o fractiune de secunda, ci se ocupa si de praf, noroi uscat si resturile vegetale din gradina, pe care matura nu le poate indeparta eficient. Pentru economisirea timpului iti recomandam suflantele Black+Decker sau Stanley, puternice si fiabile.

Aspiratorul suflanta pentru frunze de la Black+Decker GW3000 este instrumentul ideal pentru ingrijirea oricarui tip de gazon, gradina sau curte. Acesta este dotat cu un motor puternic de 3000 W si ofera putere foarte mare de aspirare, confort si usurinta in manevrare.

217365_6

Suflanta Black+Decker GW3000 contine un tocator realizat din metal, cu ajutorul caruia se poate reduce rapid volumul resturilor vegetale. Cu o constructie ergonomica, suflanta Black+Decker este prevazuta cu doua viteze pentru manevrare si este erchipata cu un sac pentru colectarea frunzelor, usor de golit. De asmenea, contine o racleta pentru strangerea frunzelor umede. Suflanta Black+Decker GW3000 este disponibila in showroom la Yalco sau in magazinul online www.yalco.ro .

De asemenea, gasesti la Yalco si suflanta de la Stanley SLB-3IN1, ce ofera o putere de 750 W si este proiectata special pentru suflarea si aspirarea frunzelor uscate si scoaterea acestora din locurile greu accesibile. Aceasta este prevazuta cu functii precum suflare, aspirare si tocare. Suflanta Stanley SLB-3IN1 este ergonomica si usor de utilizat si este prevazuta cu un maner de operare si centura cu eliberare rapida. Este disponibila aici.

A14elcb87yL._SL1500_

Suflantele pe care le gasesti la Yalco te vor ajuta sa pastrezi curatenia gradinii in mod rapid si eficient in anotimpul de toamna.

Insa exista unelte de gradinarit precum roaba sau grebla, esentiale in gospodaria noastra. In showroom la Yalco sau in magazinul nostru online www.yalco.ro gasesti roabe de la Keter de diverse capacitati, usor de manevrat datorita manerelor ergonomicesi a rotilor cauciucate grele, disponibile aici.

17186746_REALBARROW 100 L_5129_RGB (2)

Tot la Yalco gasesti si grebla rezistenta prevazuta cu dinti din policarbonat de la Black+Decker. Coada greblei este realizata din otel, iar manerele sunt confortabile si supradimensionate. O gasesti disponibila aici.

res_0b0b86086c20fed728fa2cf4b5582c3f_full

Si fiind ca iarna se apropie, nu uita ca la Yalco gasesti freze de zapada performante, ideale pentru indepartarea zapezii pe suprafate mari, intr-un timp scurt. Disponibile aici.

Iti dorim spor la treaba si sa te bucuri de o toamna plina de dovleci si felinare in gradina!