Bricolaj

Stanley – Calitate si fiabilitate

De Diana Popescu la 04-06-2020

Instrumentele de lucru si produsele pentru bricolaj sunt esentiale pentru lucrarile de zi cu zi din gospodaria noastra sau din santierele profesionale, fiind folosite de oameni inca din cele mai vechi timpuri.

Uneltele de lucru sunt de diferite tipuri si pot fi utilizate pentru orice fel de munca, unele fiind versatile, iar altele utilizate pentru anumite proiecte.

Te-ai intrebat vreodata ce instrumente de lucru sa folosesti pentru o functionare eficienta si sigura?

750x800_stanley

Yalco Bricolaj iti ofera instrumente de lucru profesionale marca Stanley, un brand cu o istorie larga despre calitate si fiabilitate.

Catalogul nostru contine o gama extinsa de produse de bircolaj Stanley, de la scule DIY, accesorii si scule de mana profesionale pentru mesterit, instrumente de masura, scule electrice si unelte pentru gradinarit, masini de spalat cu presiune, compresoare, generatoare, pana la utilaje pentru constructii, motounelte si freze de zapada, instrumente fiabile de inalta calitate.

Morocoasa

Stanley este un brand recunoscut datorita standardelor de inalta calitate si este apreciat de profesionistii care continua sa il aleaga, stiind ca instrumentele Stanley reprezinta fiabilitatea, durabilitatea si calitatea, produsele fiind proiectate pentru a oferi cele mai bune solutii tehnice si confort maxim de lucru.

STHT0-33566_A2 copy STHT0-74367_A4 copy

Atunci cand auzi cuvantul „ generator ”, care este primul lucru care iti trece prin minte?

Este probabil sa te gandesti la micul aparat la care poti apela de fiecare data cand o furtuna sau o cadere de tensiune iti intrerupe curentul electric in intreaga locuinta. In astfel de momente de urgenta, un generator iti poate mentine casa calda in plina iarna sau racoroasa vara, poate pastra rece mancarea din frigider si datorita acestuia, iti vei putea incarca telefonul si te vei bucura in continuare de functionarea televizorului sau a calculatorului.

In magazinul Yalco vei gasi o gama variata de generatoare Stanley alimentate pe benzina si motorina, monofazate si trifazate, cu pornire automata, disponibile aici.

generator

Cand toamna revine, privim cum frunzele arborilor de foioase si arbusti se prabusesc pe gazonul nostru, pe masura ce zilele devin tot mai scurte si mai reci. In timp ce toate aceste frunze de toamna frumos colorate sunt o priveliste incantatoare atunci cand sunt inca in copaci, acestea nu sunt atat de spectaculoase imprastiate de-a lungul gazonului, asteptand sa fie curatate.

Desi anumite persoane se bucura de aceasta activitate de toamna, pentru cei mai multi insa este o corvoada care poate ocupa un weekend intreg.

Partea frumoasa este ca poti scapa usor de frunze atunci cand toamna pune stapanire pe gradina ta, folosind aspiratoarele umed-uscate, practice de la Stanley.

Aspiratoarele Stanley sunt dispozitive practice de inalta calitate, ideale pentru activitatile gospodaresti, precum curatenia gradinii si a curtii, dar si pentru curatarea spatiilor inguste. Aspiratoarele Stanley imbina designul, multifunctionalitatea si confortul la un standard inalt, prin designul compact, manevrarea usoara so consumul redus de energie.

Le gasesti la Yalco, disponibile aici.

c8b3fcdb4bcd87d8a2e4c0bb4ad0 aspirator-umeduscat-50l-1600w-stanley-sxvc50xtde

Cei mai multi dintre noi ne gandim sa folosim o masina de spalat cu presiune pentru curatarea garajului, autoturismelor, motocicletelor, bicicletelor sau suprafetelor din beton exterioare si pavajelor. Insa exista nenumarate modalitati de a folosi o masina de spalat cu presiune, de la curatarea mobilierului de gradina sau a echipamentelor de tuns gazonul, pana la curatarea gratarului de toate grasimile incorporate.

La Yalco gasesti o gama variata de masini de spalat cu presiune profesionale Stanley, precum si detergenti speciali sau diverse accesorii complementare, disponibile aici.

masina

Pentru obtinerea unui gazon uniform, cu aspect impecabil de un verde profund, suprafata peluzei trebuie mentinuta umeda in mod regulat.

Pentru irigarea gradinii, pe www.yalco.ro gasesti pompe si hidrofoare Stanley cu ajutorul carora gazonul si plantele tale vor obtine suficienta apa chiar si in cea mai torida perioada a anului.

51773_51774_AP_VER00 page_1

Motofierastraiele profesionale Stanley asigura o performanta excelenta de taiere, fiind concepute pentru mai multe tipuri de utilizari, atat in gospodarii si ferme, cat si in constructii.

Cu ajutorul motofierastraielor de la Stanley disponibile aici se pot realiza lucrari complexe si prelucrari de finete ale lemnului, precum taierea copacilor si a ramurilor acestora. De asemenea, la Yalco gasesti o gama variata de fierastraie manuale, disponibile aici.

STANLEY_Benzin_800x800 stht1-20211-2_4_2-1

Va recomandam cu caldura de la genti, rucsacuri, sort si buzunare cu design modern, realizate din material textil rezistent, cu manere ergonomice si curea de umar, usor de transportat, pana la truse cu scule si cutii organizatoare pentru depozitarea uneltelor de cea mai buna calitate, disponibile aici.

s-l1600-1

Daca sunteti in cautarea celor mai bune produse profesionale de pe piata, instrumentele Stanley sunt perfecte pentru dumneavoastra!

Va asteptam pe www.yalco.ro cu un portofoliu bogat dedicat produselor Stanley, inclusiv gamei FATMAX, actualizat in mod regulat cu produse noi si oferte speciale pentru articolele selectate.

3-0 STHT1-77139_A20 copy