Bricolaj

Sisteme de incalzire ingenioase pentru afacerea ta! Descopera selectia realizata de specialistii nostri!

De Mihai Voicila la 26-10-2022

Vremea rece nu trebuie sa te mai sperie. Datorita sistemelor ingenioase de incalzire, grijle tale referitoare la acest aspect apartin trecutului. Vorbim despre incalzitoare cu infrarosu, a caror eficienta este de necontestat atat in interior, cat si la exterior. Asta inseamna ca sistemul cu infrarosu este potrivit pentru gradini, cafenele, terase, hale, fabrici si alte spatii in care sistemele obisnuite de incalzire fac fata cu greu sau nu fac fata deloc.

Bun, dar cum functioneaza acest sistem?

Lampile de incalzire cu infrarosu incalzesc in mod direct corpul, dar nu si aerul. Asta inseamna ca vei simti caldura chiar si in cele mai friguroase perioade, fara risipa de energie sau costuri mari. Asadar, un sistem simplu de utilizat si foarte eficient pe care l-ai tot vazut in terasele restaurantelor sau in spatiile largi acolo unde sistemle conventionale de incalzire nu sunt foarte eficiente.

Mai departe, iti prezentam 6 lampe cu infrarosu, pentru a o gasi si alege pe cea care se potriveste cel mai bine nevoilor tale.

incalzitor-cu-lampa-infrarosu-varma-2000-w-ip-x5-waterproof-v40020x5-grill-electric-jata-gr557a

Incalzitor Varma V400/20X5 cu lampa infrarosu 2000W IP X5

Cu o functionare silentioasa, acest incalzitor este ideal pentru o suprafata cuprinsa intre 15-20 m2. Datorita formei compacte nu deranjeaza deloc vizual, din contra. Deoarece are un design atent realizat, acest incalzitor transforma orice incapere intr-una cocheta. Un produs care isi face treaba foarte bine, cu performante ridicate si pret accesibil. Pentru pret si alte detalii tehnice, acceseaza link-ul de aici.

incalzitor-cu-infrarosu-varma-3000w-ip-x5-v4002-30x5

Incalzitor Varma V400/2-30X5 cu infrarosu 3000W IP X5

Cu o putere mare si 2 elemente care pot functiona individual, acest incalzitor complex este tot ce ai nevoie pentru a face fata temperaturilor scazute, in spatiile deschise sau semideschise. Acest incalzitor trebuie montat la o inaltime de 3.0 – 3.5 m inaltime, fiind ideal pentru suprafetele mai mari, de pana la 30 m2. Un alt avantaj de care trebuie sa tii cont atunci cand te pregatesti sa faci aceasta investitie este consumul mic de energie care genereaza economii de pana la 60%. Un sistem de incalzire cu o multime de avantaje pe care le vei aprecia pe termen lung. Vezi mai multe detalii aici.

incalzitor-cu-lampa-infrarosu-varma-3000-w-r7s-ip-20-v302

Incalzitor Varma V302/30X5 cu lampa infrarosu 3000W IPX5

Un sistem complet si complex, cu performante ridicate care vor contribui la un confort termic sporit. Cu o putere mare, de 3000W si cu 2 elemente care pot functiona atat impreuna cat si individual, acest incalzitor este potrivit pentru sezonul rece. Performantele sale sunt si de ordin energetic, pentru ca acesta va genera economii de pana la 60%. Usor de montat, foarte simplu de ulilizat si deosebit de eficient in incalzirea spatiilor. Mai multe detalii despre acest incazitor gasesti aici.

incalzitor-varma-v4002v-30x5-cu-lampa-infrarosu-3000w-ipx5

Incalzitor Varma V400/2V-30X5 cu lampa infrarosu 3000W IPX5

Vremea rece impune masuri pe masura. Din acest motiv, incalzitorul de la Varma reprezinta o alegere sigura si eficienta care iti va garanta confort si siguranta. Un produs cu performante foarte bune, care poate fi utilizat atat in spatiile exterioare, cat si in cele interioare. Daca iti faci griji cu privire la stropii de ploaie care pot ajunge la acest incalzitor, este bine sa stii ca este rezistent la contactul cu acestia. Prin urmare, produsul este unul pe care te poti baza in conditii dintre cele mai severe. Pentru pret si alte caracteristici ale produsului acceseaza acest link.

incalzitor-cu-lampa-infrarosu-heliosa-9-2200w-ipx5-9s22

Incalzitor 9/2S22BT cu lampa infrarosu Heliosa 9.2 Amber Light 2200W IPX5

Silentios, simplu de montat, lumina blanda, eficienta crescuta. Iata cateva specificatii care vin in intampinarea nevoilor tale. Un produs rezistent si modern, ale carui atribute pot fi actionate din telecomanda. Suprafata pe care o poate incalzi este de pana la 25 m2, fiind un produs de calitate, atat prin modul de realizare, cat si prin cel de functionare. Datorita eficientei energetice, incalzitorul promite economii de pana la 60%, prin urmare, este un produs pe care te poti baza chiar si in vremuri mai grele. Comanda-l de aici.

incalzitor-varma-v400f-cu-lampa-infrarosu-3000w-ip20-

Incalzitor Varma V400F cu lampa infrarosu 3000W IP20

Ia in calcul acest incazitor daca esti in cautarea unui produs eficient, rezistent si durabil. Cu performante reale, acest incalzitor va garanta confort termic crescut chiar si in cele mai friguroase zile. Montajul acestuia este facil, iar suprafata pe care o poate incalzi este de pana la 25 m2. Un produs silentios, care poate fi montat fie pe perete, fie pe stativele speciale. Nu necesita o intretinere speciala, din acest motiv, incalzitorul de la Varma este o investitie care iti va face viata si usoara si frumoasa. Pentru alte detalii referitoare la acest produs, acceseaza link-ul de aici.

Toate incalzitoarele din portofoliul nostru le gasesti chiar aici.

Nu uita! Pentru intrebari referitoare la produsele mai sus prezentate ne gasesti atat in showroomul Yalco din Soseaua Pipera nr. 48, cat si la telefon/ e-mail in sectiunea Contact.