Bricolaj

Scule electrice Daewoo

De Adrian Vasilache la 11-06-2019

Odata cu evolutia tehnologica, viata oamenilor a inceput sa se imbunatateasca. Sculele si uneltele rudimentare au inceput sa dispara de pe piata, iar inlocuirea acestora cu sculele electrice este in continua ascensiune, fiind mult mai eficiente, productive si usor de utilizat.

poza1

Yalco beneficiaza de exclusivitate in importul sculelor electrice Daewoo si iti ofera o solutie completa adaptata uzului casnic tip hobby la cel mai bun raport calitate-pret. Daewoo este unul dintre cei mai mari producatori de scule electrice la nivel global.

In portofoliul Yalco gasesti diverse modele de scule electrice Daewoo precum aparate de sudura, aspiratoare, compresoare de aer, fierastraie, masini de gaurit si insurubat, pistoale de vopsit, polizoare, ciocane rotopercutoare, masini de tuns iarba si motocoase. Principalele caracteristici ale sculelor electrice Daewoo sunt: durabilitatea, designul compact, fiabilitatea si mobilitatea ridicata.

Mai jos va prezentam cateva din gamele Daewoo pe care le poti gasi pe site-ul yalco.ro.

power-tools_herramientas-electricas

Scule electrice pentru gaurit si taiat Daewoo

Sculele electrice pentru gaurit si taiat Daewoo sunt proiectate pentru sarcini de executie indelungata.

Masinile de gaurit si insurubat Daewoo cu turatie variabila permit comutarea usoara intre gaurire cu si fara percutie, precum si functionarea stanga/dreapta pentru lucrarile de insurubare. Sunt recomandate pentru gaurire in beton, metal, lemn, plastic si piatra.

Ciocanele rotopercutoare Daewoo cu viteza variabila sunt dotate cu motoare ce dezvolta pana la 1050W care asigura un echilibru perfect intre puterea, greutatea si dimensiunea acestora. Ciocanele rotopercutoare Daewoo sunt destinate gauririi cu percutie in beton, caramida si piatra, dar si pentru lucrari usoare de daltuire. Acestea sunt adecvate pentru gaurirea fara percutie in lemn, metal, ceramica si material plastic, cat si pentru insurubare.

Polizoarele Daewoo sunt ideale pentru polizarea ruginii, eliminarea excesului de sudura, eliminarea mortarului dintre caramizi, taierea tevilor din metal si alte lucrari de renovare. Forma compacta permite utilizarea fara probleme in spatii restranse.

garden-equipment_equipamiento-de-jardin

Scule de gradina Daewoo

Sculele pentru gradinarit Daewoo pot fi extrem de utile pentru ingrijirea propriei gradini. Designul ergonomic si compact va permite o operare usoara. Durabile si fiabile, ofera performante ridicate cu rezultate excelente, iar raportul calitate pret este imbatabil.

Usoare si compacte, masinile de tuns iarba Daewoo sunt dotate cu motoare puternice de pana la 1500W. Acestea permit reglarea inaltimii de taiere, in timp ce latimea de taiere este de maxim 36 cm.

Motocoasele Daewoo sunt usoare, ideale pentru finisarea si tunderea gazonului, taierea arbustilor, a tufisurilor si pentru curatarea gradinii de vegetatia nedorita.

Toate sculele de gradina Daewoo beneficiaza de sistem anti-vibratii pentru confortul operatorului.

air-compressor_compresor-de-aire

Compresoare de aer Daewoo

Vrei sa uiti drumul pana la benzinarie doar pentru umflarea sau verificarea presiunii pneurilor masinii tale?

Scopul pentru care au fost concepute compresoarele este umflarea obiectelor gonflabile. Compresoarele de aer Daewoo sunt un ajutor de nadejde in actionarea sculelor pneumatice, pistoalelor de vopsit sau in umflarea anvelopelor.

Compresoarele Daewoo au randament imbunatatit, constructie robusta si sunt echipate cu: presostat resetabil automat, manometru, regulator de presiune, supapa de siguranta si supapa de purjare.

In cazul compresoarelor de aer Daewoo lubrifierea se face cu ulei. Acestea au structura orizontala si sunt echipate cu rezervor de 24 sau 50 L. Designul compact si greutatea redusa, de maxim 32 Kg, ofera mobilitate ridicata fiind ajutat de rotile si manerul pentru transport.

Motorul monofazat de 1500W poate exercita o presiune maxima de 8 Bari si un debit de 195l/min.

Compresoarele de aer Daewoo sunt fiabile si destinate utilizarii indelungate.

welding-equipment_equipos-de-soldadura

Aparate de sudura Daewoo

Lucrul pe santier nu inseamna doar lucru pe sol, pentru situatiile in care sudorul trebuie sa sudeze la inaltime cele mai indicate aparate de sudura sunt aparatele de tip invertor. Aparatele de sudura Daewoo cu tehnologie invertor sunt compacte si portabile avand o greutate aproximativ 4 Kg, au protectie la supraincalzire si suprasarcina. Invertoarele Daewoo functioneaza cu consum redus de energie, intre 5300W si 9000W.

Pot fi folosite pentru sudarea tuturor tipurilor de metale feroase, curentul maxim de sudura este de pana la 250 Ah. Invertoarele Daewoo asigura preincalzirea electrodului la inceputul procesului de sudare, sunt ideale pentru pozitiile dificile deoarece permit sudarea cu un arc foarte scurt si previn lipirea electrodului de materialul sudat.

Aparatele de sudura Daewoo se livreaza impreuna cu suport pentru electrod, clema de impamantare, masca de fata si perie de sudura.

Chiar daca pretul este cu mult mai mic decat al sculelor electrice profesionale, produsele Daewoo sunt folosite de micii anteprenori in ateliere de productie datorita fiabilitatii.