Bricolaj

Ne face placere sa anuntam lansarea unui nou Brand in portofoliu Yalco - Crown!

De Adrian Vasilache la 16-04-2019

Masinile de insurubat si gaurit stim cu totii sunt extrem de populare in Romania. Oare exista barbat peste 25 de ani care sa nu detina o bormasina ? :) De multe ori insa nu sunt dintre cele mai bune sau nu raspund nevoilor utilizarii in propria gospodarie.


In intampinarea tinerilor dar poate si a celor care nu isi doresc sa investeasca intr-un brand de top, dar care achitioneaza produse pentru functionalitatea si fiabilitatea lor pe termen lung ne -am gandit sa introducem in Romania brandul Crown care raspunde acestor nevoi.

Crown este un brand chinezesc cu o prezenta larga in Europa si cu un centru serios de cercetare in Elvetia pentru a aduce permanent pietii europene produse care sa acopere nevoile atat a utilizitatorilor de scule si unele pentru hobby dar mai ales utilizatorilor profesionisti. 

Mai jos puteti regasi cateva informatii de spre Crown dar si lista de produse Crown disponibila in portofoliu Yalco.

In 1983, Chaosheng Xu infiinteaza in localitatea Shanghu o fabrica pentru slefuit, aceasta fiind una dintre putinele intreprinderi industriale din provincia YongKang la acea vreme. La inceput, fabrica a angajat doar 10 muncitori pentru a produce lame de slefuit, avand o linie de productie foarte mica, valoarea vanzarilor anuale fiind de aproximativ 14.000$.

In anii urmatori,compania creste vanzarile pe piata interna si incepe sa dezvolte comertul catre export. Incepand din 1992 devine cel mai mare platitor de taxe locale si negociaza un "joint venture" important cu parteneri straini. De asemnea, isi schimba denumirea in "Zhejiang Yongkang Jiamei Bakelite Grinding Wheel Co., Ltd". In acelasi an, isi construieste primul birou propriu de imbunatatire a modului sau de managament, concentradu-se pe inovatii noi de idei si tehnologii. Brandul CROWN incepe sa devina popular atat pe pietele interne cat si pe cele externe.

Dezvoltarea  cat mai puternica a companiei, convinge conducerea  ca in 1994 sa isi diversifice propria linie de produse si sa inceapa sa se angajeze in productia si vanzarea de de scule electrice. In anii urmatori, valoarea vanzarilor companiei a depasit 1.400.000$. In aceeasi perioada,  Steven Xu se alatura echipei de conducere. Viziunea sa moderna, favorizeaza angajarea unor specialisti straini ce conduce la cresterea competitivitatii companiei la nivel international. Ca urmare, compania primeste certificari profesionale UL, GS, CE si EMC si extinde vanzarile de produse in pietele din Orientul Mijlociu,America de Sud, Asia de Sud Est si catre pietele europene si americane.

In anul 2000 compania stabileste "CROWN Power Tools Manufacture Co.,Ltd." in Jihua, iar in urmatorii doi ani, valoarea totala a vanzarilor Crown Group depaseste 140.000.000$.

In 2010, pentru a gestiona mai bine strategia de afaceri, branduri, vanzari, marketing, logistica si furnizori, in Shanghai este fondata "Merit Link Co. Ltd". Grupul de legatura MERIT achizitioneaza marcile DWT si Tosan si incepe sa le vanda cu brandul CROWN, atat pe piata interna cat si la nivel international.

Tot 2010 compania infiinteaza in Elvetia, la Stabio, un birou specializat cu o echipa profesionista care sa urmareasca si sa sprijine comunicarea, designul, marketingul, dezvoltarea marcilor si clientii din intreaga lume.

Incepand din 2016, MERIT LINK International AG a inceput sa se dezvolte pe pietele europene concentardu-se pe o noua linie premium de scule electrice si echipamente numita seria B3. In linia B3, designul a fost complet retusat si a fost adaugata o noua imbunatatire a performantelor  pentru a concura impotriva brandurilor cunoscute le nivel mondial. Noul centru de cercetare si dezvoltare este angajat sa dezvolte in mod constant noi produse si categorii pentru a satisfacem nevoile utilizatorilor profesionisti