Bricolaj

Lucreaza ca un profesionist cu polizoarele performante de la Yalco

De Doinita Stanciu la 24-05-2023

Polizoarele sunt unelte sau masini utilizate pentru a slefui, netezi sau lustrui diferite materiale. Ele pot fi utilizate intr-o varietate de industrii si aplicatii, de la prelucrarea metalelor pana la prelucrarea lemnului sau a pietrei. Polizoarele pot fi echipate cu diverse accesorii si abrazive, precum discuri abrazive, pietre de slefuit sau perii abrazive, pentru a realiza diferite operatiuni de finisare si prelucrare a suprafetelor. Acestea pot fi actionate electric, pneumatic sau cu alte surse de energie. Exista o varietate de tipuri de polizoare, fiecare avand caracteristici specifice si utilizari diferite. Unele exemple comune includ:

Polizoare unghiulare: Acestea sunt echipamente portabile, cu un disc abraziv montat pe un arbore rotativ, care poate fi utilizat pentru slefuirea si taierea diferitelor materiale, cum ar fi metalul sau piatra.

Polizoare de banc: Acestea sunt masini de dimensiuni mai mari, montate pe o banca si utilizate pentru slefuirea si lustruirea obiectelor mai mici, cum ar fi piese de metal sau lemn.

Polizoare de pardoseala: Acestea sunt masini speciale, utilizate pentru slefuirea si polizarea pardoselilor din lemn, beton sau alte materiale. Polizoarele sunt utilizate pentru a imbunatati aspectul, finisajul si precizia suprafetelor, si pot fi folosite atat in ​​productie, cat si in activitati de intretinere si reparatii.

 

Iata 6 polizoare care-ti vor face treaba mult mai usoara:

Polizor unghiular Black+Decker KG1202 NVR

Polizorul unghiular Black+Decker are motorul de 1200W si asigura o putere ridicata, in acelasi timp este foarte confortabil de tinut in mana. Comutatorul polizorului de tipul No-Volt Release previne pornirea accidentala atunci cand butonul este in blocat in pozitia pornit in cazul unei caderi de tensiune. De tinut minte este ca in momentul in care exista acea cadere de tensiune comutatorul trebuie resetat pentru a permite functionarea polizorului. Polizorul dispune de sistem de pornire lenta ce reduce miscarea la pornire crescand astfel controlul utilizatorului asupra masinariei. Manerul lateral al polizorului are trei pozitii pentru control si siguranta. Pentru detalii si comanda click aici.

Polizor KG1202

 

Polizor Unghiular Black+Decker BEG220A6, 900 W, + 6 discuri

Polizorul Unghiular Black+Decker BEG220A6 face parte din gama de scule electrice Black+Decker. Datorita dimensiunii discului, de 125 mm, acest polizor este ideal pentru realizarea de aplicatii in spatii restranse. Polizorul este dotat cu un motor electric ce dezvolta o putere de 900 W, care asigura un echilibru perfect intre puterea, greutatea si dimensiunea acestuia.
Black+Decker BEG220A6 poate fi utilizat la o gama variata de operatiuni de taiere si polizare si este ideal pentru pentru polizarea ruginii, eliminarea excesului de sudura, eliminarea mortarului dintre caramizi, taierea tevilor de metal, taierea capetelor suruburilor si pentru alte lucrari de renovare. Comanda acest produs de
aici.

Polizoar BEG220A6

 

Polizor Unghiular Cu 3 Acumulatori DeWalt DCG405P3

Polizor Unghiular Cu 3 Acumulatori DeWalt DCG405P3 dispune de frana electronica ce opreste discul rapid dupa decuplarea tragaciului si de ambreiaj electronic ce reduce reculul in cazul unei blocari in material. Polizorul este prevazut cu aparatoare din plasa metalica de previn patrunderea prafului in motor si de mulaj exterior caucicat pentru o priza mai buna si comfort sporit. Polizorul DeWalt are maner lateral cu doua pozitii. Polizorul are accumulatori XR Li-Ion de 18 V care asigura maximul de putere si performanta. Comanda acest produs de
aici.

Polizor DWE4237

 

Polizor Unghiular DeWalt DWE4237 1400W 125mm Slide Switch SAG

Polizor Unghiular DeWalt DWE4237 1400W 125mm Slide Switch SAG este echipat cu un sistem de evacuare a prafului, care indeparteaza marea parte a particulelor abrazive rezultate din procesul tehnologic de polizare. Polizorul DeWalt este prevazut cu pornire lenta, pentru a reduce uzura pinioanelor din angrenaj. DWE4237 dispune de buton de pornire care este dotat cu sistem de protectie la intreruperile de energie electrica. In cazul unei intreruperi de curent repornirea se face doar prin actionarea butonului de pornire, astfel se previn eventualele accidente cu polizorului cand este realimentat. Statorul polizorului este imbracat cu rasina epoxidica pentru protectie termica si durabilitate, deasemenea stratul de epoxy protjeaza impotriva particulelor abrazive care provin din aspirarea prafului rezultat din taiere sau polizare. Mai multe detalii gasesti aici.

Polizor DWE4217

 

Polizor Unghiular DeWalt DWE4217, 1200 W, 125 mm, No-Volt

Polizorul Unghiular DeWalt DWE4217, 1200 W, 125 mm, No-Volt este dotat cu sistem de evacuare al prafului, care indeparteaza marea parte a particulelor abrazive rezultate din procesul tehnologic care sunt purtate de aerul evacuat de motor, acesta previne deteriorarea componentelor si mareste durata de viata a sculei. Comutator cu protectie la pana de curent -elimina posibilitatea repornirii accidentale a polizorului cand este alimentat din nou. Polizorul are bobinajul acoperit cu rasina epoxidica pentru durabilitate. Pentru mai multe detalii si comanda click
aici.

Polizor DWE4217

 

Polizor Drept Biax DeWalt DWE4884, 450 W, 6 mm

Polizorul DeWalt DWE4884 are carcasa compacta cu varf lung permite polizarea in spatii inguste. Sistemul de prindere al polizorului este cu penseta conica este tratat termic si asigura ca accesoriile functioneaza perfect. Motorul DeWalt-ului este de 450W asigura performanta maxima in aplicatiile solicitate. Acest polizor are un design ergonomic care mareste confortul utilizatorului si reduce efortul. Temperatura de functionare este redusa si mareste confortul utilizatorului in aplicatii de durata marita. Comutatorul este glisant, cu un sistem de blocare "lock-on" pentru optimizarea maxima a lucrului. Comanda acest polizor de
aici.

Biax DWE4884

 

Nu uita! Pentru intrebari referitoare la produsele mai sus prezentate ne gasesti atat in showroomul Yalco din Soseaua Pipera nr. 48, cat si la telefon/ e-mail in sectiunea Contact.