Bricolaj

Incaltaminte de protectie pentru activitati fara griji

De Doinita Stanciu la 07-11-2023

Incaltamintea de protectie este esentiala cand muncesti in anumite medii sau industrii, deoarece ofera o serie de beneficii si functii importante pentru siguranta si confortul lucratorilor. Iata cateva motive pentru care este necesara incaltamintea de protectie:

Protectie impotriva accidentelor: Incaltamintea de protectie este conceputa pentru a proteja picioarele impotriva unor potentiale pericole la locul de munca, cum ar fi obiecte cazute, substante chimice periculoase sau echipamente grele. Aceasta poate include protectie impotriva compresiei, penetrarii, impactului si alunecarii.

Preventia leziunilor: Incaltamintea de protectie ajuta la prevenirea leziunilor precum taieturi, contuzii, arsuri sau alte tipuri de vatamari care pot aparea la locul de munca. Aceasta poate include componente precum capace de protectie pentru varful piciorului sau talpi rezistente la perforare.

Confort si sustinere: Incaltamintea de protectie este conceputa pentru a oferi un nivel adecvat de confort si sustinere pentru picioarele lucratorilor. Acest lucru poate include amortizare, suport pentru arc, talpi antiderapante si materiale respirabile pentru a reduce oboseala si a mentine picioarele confortabile pe parcursul zilei.

Respectarea reglementarilor de siguranta: In multe tari, exista reglementari stricte care cer ca anumite industrii sa asigure incaltaminte de protectie pentru angajatii lor. Utilizarea incaltamintei de protectie corespunzatoare este esentiala pentru a respecta aceste reglementari si pentru a evita amenzi si sanctiuni.

Durabilitate: Incaltamintea de protectie este conceputa pentru a rezista la uzura si conditiile dificile de munca, ceea ce poate prelungi durata de viata a incaltamintei si poate economisi bani pe termen lung.

In functie de tipul de munca pe care il desfasurati si de mediul in care lucrati, poate fi necesara incaltaminte de protectie cu caracteristici specifice, cum ar fi rezistenta la produse chimice, la temperaturi extreme sau la electrostaticitate. In continuare, 6 perechi de incaltaminte de protectie pe care te poza baza pentru siguranta si confort:

Bocanci de lucru Stanley Tradesman STA10025-104-9, Maro, Marime 9

Cizmele de siguranta Stanley Tradesman au fete din piele de inalta calitate si guler si limba captusite pentru un plus de confort. Un varf de otel de 200 de jouli si talpa intermediara din otel asigura protectie maxima pentru utilizator. Disponibil in miere sau maro. Comanda de AICI.

bocanci-de-lucru-stanley-tradesman-sta10025-104-9-maro-marime-9

Bocanci de lucru Stanley Fatmax Redmond Sundance STA20061-106-9, Marime 9

Lucrati in confort si incredere cu aceste cizme de siguranta Stanley Fatmax Redmond. Arata inteligent si profesionist, dar exista si putere pentru a se potrivi stilului – cizmele vor oferi protectie esentiala pentru picioarele dumneavoastra pe tot parcursul zilei de lucru. Degetul din otel si talpa intermediara protejeaza picioarele de lovituri, caderi si alte pericole. Cizmele au si talpa rezistenta la alunecare, precum si un suport mulat pentru glezna pentru o stabilitate si mai mare. Pe langa toate aceste caracteristici de siguranta, veti avea grija sa va pastrati picioarele confortabile – talpa intermediara din EVA, brantul detasabil si gulerul captusit va ajuta sa treceti chiar si in cele mai aglomerate ture. Comanda-i de AICI.

bocanci-de-lucru-stanley-fatmax-redmond-sundance-sta20061-106-9-marime-9

Ghete De DeWalt DWF50113-111-9, CU CAPTUSEALA, Marime CHALLENGER 9/43

Bocancii din piele CHALLENGER fac parte din gama de echipamente de protectie a muncii Dewalt si sunt ideali pentru profesionisti si nu numai. Alte caracteristici ale bocancilor din piele Dewalt CHALLENGER: Confectionati din piele nubuk premium, bocancii asigura rezistenta inalta si confort sporit; Ofera durabilitate si rezistenta la apa in conditii dificile; Dispun de captuseala impermeabila Sympatex si care lasa pielea sa respire; Talpa este construita din talpa intermediara PU si talpa exterioara TPU ce ofera protectie ridicata si absoarbe energia; Brantul este confectionat din material cu efect antibacterian; Bocancii CHALLENGER asigura protectie suplimentara datorita intariturilor din calcai, glezna, varf; Construiti cu bombeu metalic de 200 J. Comanda-I de AICI.

ghete-de-dewalt-dwf50113-111-9-cu-captuseala-marime-challenger-9-43

Ghete De Lucru Nickel DeWalt DWF50093-132-10, STYLE CONSTRUCTIE, Marime IMPERMEABILA 10/44

Bocancii de protectie mas. 44 DeWalt NICKEL S3 WR fac parte din gama de echipamente pentru protectia muncii. Acestia sunt confectionati din piele de calitate superioara si tratata pentru impermeabilitate, captuseala Hydro-Guard impermeabila si talpa injectata direct pe fete. Talpa rezistenta la uleiuri si carburanti. Talpa exterioara este din TPU antistatica si rezistenta la abraziune. Talpa interioara este detasabila, confectionata din PU cu dubla densitate pentru un nivel ridicat de confort. Comanda simplu de AICI.

ghete-de-lucru-nickel-dewalt-dwf50093-132-10-style-constructie-marime-impermeabila-10-44

Ghete De DeWalt DWF50092-123-9, TITANIUM CONSTRUCTIE, Marime IMPERMEABILA 9/43

Bocanci de protectie DeWALT Guaranted Tough , recomandati inclusiv pentru conditii grele de lucru. - piele nubuck rezistenta la apa, respirabila - talpa exterioara PU/TPU rezistenta la abraziune, talpa antistatica - talpa intermediara din PU pentru confort suplimentar - soc absorbant in calcai Bocanci waterproof , captuseala Hydro-Guard cu membrana Waterproof ce asigura:

- impermeabilitate la apa

- respirabilitate ( transpiratia este eliminata spre exterior), mentine piciorul uscat, asigurand un plus de confort si stabilitate. Comanda de AICI.

ghete-de-dewalt-dwf50092-123-9-titanium-constructie-marime-impermeabila-9-43

Pantofi De DeWalt DWF50091-126-7, DEWALT CUTTER, Marime 41

Pantofii ranforsati si de protectie sunt destinati profesionistilor. Au fost concepute pentru utilizare pe termen lung, adesea in conditii foarte murdare si ostile. In comparatie cu versiunile civile, acesti pantofi sunt fabricati din materiale mult mai rezistente si au protectie suplimentara in locurile deosebit de expuse la deteriorare (partea picioarelor, calcaiul, degetele de la picioare, glezna, tendonul lui Ahile). Cel mai important, aceste intariri nu afecteaza in niciun fel confortul folosirii pantofilor, iar pantofii sunt doar putin mai grei decat omologii lor civili fara intariri. Comanda de AICI.

pantofi-de-dewalt-dwf50091-126-7-dewalt-cutter-marime-41 (1)

Nu uita! Pentru intrebari referitoare la produsele mai sus prezentate ne gasesti atat in showroomul Yalco din Soseaua Pipera nr. 48, cat si la telefon/ e-mail in sectiunea Contact.