Bricolaj

Evenimentul DeWalt la Yalco Romania: Scule Electrice si Acumulatori XR si POWERSTACK

De Vrinceanu Bogdan-Alexandru la 23-04-2024

 

Picture1-Apr-23-2024-10-39-55-8654-AM
La data de 22 Martie 2024, Yalco Romania a gazduit un eveniment special alaturi de echipa DeWalt. Acest eveniment a oferit oportunitatea clientilor sa descopere si sa testeze cele mai recente scule electrice si acumulatori XR & POWERSTACK.
 

 

 Picture2-2

 

Demonstratii si Consultanta 

 

Atat colegii nostri de la Yalco, cat si partenerii DeWalt, au fost prezenti pentru a indruma clientii si a-i ajuta sa faca alegeri informate. Participantii au avut ocazia sa vada in actiune sculele si sa primeasca consultanta directa de la expertii DeWalt.

 Picture3-2

 

Concursul de Demontare a Rotii 

 

Un moment deosebit a fost concursul de demontare a rotii. Participantii au trebuit sa demonteze o roata prinsa de panou in 4 prezoane, folosind o masina pe acumulator cu impact de la DeWalt. Cine a reusit sa obtina cel mai bun timp a castigat premii speciale.

 

Picture4

 

Oferte si Cadouri 

Toti clientii care au trecut pragul evenimentului au fost rasplatiti. Ofertele speciale si cadourile au facut ca aceasta zi sa fie memorabila pentru toti cei prezenti!

Picture4-2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Felicitari castigatorilor!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Atmosfera in Timpul Concursului de Demontare a Rotii 

 

Concursul de demontare a rotii a fost momentul culminant al evenimentului. energia si entuziasmul au fost palpabile in randul participantilor. Iata cateva detalii despre cum a fost atmosfera:

  1. Competitie Acaparatoare: Participantii s-au adunat in jurul zonei de concurs, privind cu interes demonstratia. Toti erau nerabdatori sa vada cine va reusi sa demonteze roata in cel mai scurt timp.
  2. Tensiune si Concentrare: Cand a inceput cronometrul, concurentii si-au pus mainile pe sculele DeWalt. Fiecare miscare conta, iar fiecare secunda era pretioasa. Concentrarea era maxima, iar privirile erau fixate pe roata.
  3. Zgomotul Sculelor Electrice: Sunetul puternic al masinilor pe acumulator a umplut aerul. Impactul sculelor DeWalt a fost impresionant, iar rotile se desfaceau rapid. Clipele de tacere erau intrerupte de aplauzele si incurajarile spectatorilor.
  4. Reactii Emotionante: Cand un concurent reusea sa demonteze roata intr-un timp record, se auzeau urale si strigate de bucurie. Atmosfera era electrica, iar toti se simteau parte a unui eveniment special.

 Picture5-2

 

Produsele DeWalt Prezentate 

 

Echipa DeWalt a adus la eveniment o gama variata de produse, inclusiv:

  • Scule Electrice: De la ciocane rotopercutoare la polizoare unghiulare, participantii au avut ocazia sa testeze cele mai noi modele de scule electrice DeWalt.
  • Acumulatori XR si POWERSTACK: DeWalt este cunoscut pentru inovatia in tehnologia acumulatorilor. Participantii au putut vedea in actiune acumulatorii XR si POWERSTACK, care ofera performanta si autonomie superioare.
  • Bancuri de Lucru si Accesorii: Echipa DeWalt a prezentat si accesorii utile, precum bancuri de lucru si alte echipamente complementare.

 

Clientul a putut sa le foloseasca si sa le testeze functionalitatea si puterea tuturor produselor DeWalt.

 

Picture 6

 

Concluzie 

Evenimentul DeWalt la Yalco Romania a fost o oportunitate excelenta pentru clienti sa descopere si sa testeze produsele de calitate ale acestei marci de renume. Atmosfera prietenoasa si competitia amicala au facut ca ziua sa fie memorabila pentru toti cei prezenti.

Click pentru detalii despre produse, pe pozele de mai jos: Toate aceste produse au fost testate in showroom-ul Yalco situat pe Sos. Pipera 48.

Masina De Gaurit Si Insurubat DeWalt DCD791P2 2 x Acumulatori 18V XR 5Ah Brushless

 Picture6-2

Masina De Insurubat DeWalt DCF85ME2GT, 2 x 1.7 Ah PowerStack

Picture7

Masina De Insurubat Cu Impact DeWalt DCF961H2T, 18 V, XR, 13 mm, 5.0 Ah

Picture8-2

Masina De Insurubat Cu Banda DeWalt DCF620P2K 18V 5.0Ah

 Picture9-1

Circular de mana DeWALT DCS570NT Brushless 18V XR Li-Ion

Picture10-1

Fierastrau Pendular Cu Maner DeWalt DCS334P2 2 x 5 Ah

Picture11-1

Slefuitor cu Vibratii DeWalt DCW200N, 18 V, XR, BL

Picture12-1

Polizor Unghiular DeWalt DCG409VST1, 18 V, 125 mm

Picture13-1

Ciocan Rotopercutor SDS Plus DeWALT DCH253M2 Ultra-Profesional 18V Li-Ion XR

Picture14-1

Rindea electrica DeWALT DCP580N 18V XR fara acumulatori

 Picture15

Pistol de Batut Cuie DeWALT DCN695P2 de 18V cu Rapid Cycle

 Picture16

Evenimentul pe facebook

 

Click pe facebook icon pentru a vizualiza evenimentul: Demonstratii DeWalt la Showroom-ul Yalco FacebookLink

  

Suntem prezenti pe platformele sociale de mai jos:


FacebookLink2 InstagramLinkTikTokLinkThreadsLink