Bricolaj

Ciocane rotopercutoare profesionale pentru rezultate excelente

De Doinita Stanciu la 28-02-2023

Cauti produse de calitate care sa indeplineasca un raport echilibrat calitate-pret?

Mai jos, o lista cu 5 ciocane rotopercutoare ideale atat din punct de vedere al calitatii, cat si al pretului. 

ciocan-rotopercutor-sds-plus-dewalt-d25413k-avc-1000w-42-j-

Ciocan rotopercutor SDS Plus DeWALT D25413K AVC

Un produs eficient care garanteaza rezultate profesionale. Acesta dispune de control activ al vibratiilor cu maner posterior flotant ce reduce extrem nivelul vibratiilor crescand confortul utilizatorului. Ciocanul rotopercutor este ideal pentru realizarea gaurilor cu diametru cuprins intre 4 si 32 mm pentru fixarea ancorelor in beton si zidarie. Ofera o putere buna si implica o greutate redusa.

Mecanismul de percutie cu diametru mare asigura o utilizare indelungata si performante superioare.

Functia stop-rotatie pentru aplicatii de daltuire usoara are ca scop indepartarea tencuielii si a placilor de ceramice, iar ambreiajul mecanic creste controlul si protectia in timpul utilizarii.

Functia stop-impact pentru gauriri in lemn, otel, ceramica si aplicatii de insurubare. Mai multe detalii aici.

ciocan-rotopercutor-sds-plus-crown-ct28001hx-4-acumulator-20v

Ciocan Rotopercutor SDS Plus Crown CT28001HX-4 + acumulator 20V

Ciocanul Rotopercutor SDS Plus Crown CT28001HX-4 + acumulator 20V face parte din linia premium destinata uneltelor si sculelor profesionale. Ciocanul Rotopercutor este dotat cu un motor electric ce dezvolta 1250W si care asigura un echilibru perfect intre putere, greutate si dimensiunea acestuia. Ciocanul rotopercutor dispune de 2 functii: de impact si de dalturie. Rotopercutorul este destinat gauririi cu percutie in beton, caramida si piatra, dar si pentru lucrari dure de daltuire. Acest ciocan este adecvat pentru gaurirea fara percurie in lemn, metal, ceramica si material plastic, cat si pentru insurubare.

Pentru mai multe detalii aici.



ciocan-rotopercutor-dewalt-d25773k-sds-max-1700-w-194-j

Ciocan Rotopercutor DeWALT D25773K, SDS-Max, 1700 W, 19.4 J

Ciocanul Rotopercutor DeWALT D25773K, SDS-Max, 1700 W, 19.4 J este proiectat in Germania si foloseste un motor durabil de 1700 W care exercita o energie de impact de 19.4 J. Sistemul patentat DeWalt anti-rotatie E-Clutch ofera o tehnologie capabila sa detecteze blocarea burghiului in materiral si il opreste daca masuratorile indica acest lucru ca fiind necesar. Daca se continua lucrul in acelasi ritm/presiune pe masina, sistemul va opri masina, pentru ca preveni o accidentare sau deteriorarea accesoriilor. Rotopercutorul DeWalt dispune de sistemul electronic care mentine turatia la sarcini grele rezultand finalizarea mai rapida a lucrarilor si de sistemul activ de control al vibratiilor incorporeaza o masa de contrabalansare si maner plutitor care ofera vibratii extrem de reduse.

Tot acesta ofera utilizatorilor mai mult control prin ajustarea turatiei de gaurire sau demolare in functie de densitatea materialul cu care se lucreaza. Ciocanul rotopercutor DeWalt – D25773K este echipat cu indicatori de uzura perii colectoare si service. Detalii aici.

ciocan-rotopercutor-sds-max-dewalt-d25733k-1600w-125j

Ciocan Rotopercutor SDS-Max DeWalt D25733K 1600W 12.5J

Ciocanul Rotopercutor SDS-Max DeWalt D25733K 1600W 12.5J exercita o energie de impact de 12.5 J. Sistemul DeWalt anti-rotatie E-Clutch ofera o tehnologie capabila sa detecteze miscarea ciocanului rotopercutor si il opreste daca este necesar, in timp ce LED-ul indicator se aprinde cand sistemul E-Clutch este activat. Ciocanul Rotopercutor SDS-Max mentine viteza la sarcini grele rezultand finalizarea mai rapida a lucrarilor. Sistemul activ de control al vibratiilor incorporeaza o masa de contrabalansare si maner plutitor care ofera vibratii extrem de reduse. Pentru comanda, click aici.

ciocan-rotopercutor-sds-max-crown-ct18118v-bmc-1250w-10j

Ciocan rotopercutor SDS Max Crown CT18118V-BMC

Ciocanul rotopercutor SDS Max Crown CT18118V-BMC face parte din linia premium B3, destinata uneltelor si sculelor profesionale. Este dotat cu un motor electric puternic care asigura un echilibru perfect intre puterea, greutate si dimensiune. Ciocanul rotopercutor dispune de 2 functii: de impact si dalturie. Este destinat gauririi cu percutie in beton, caramida si piatra, dar si pentru lucrari dure de daltuire. Mai multe detalii gasesti chiar aici

Nu uita! Pentru intrebari referitoare la produsele mai sus prezentate ne gasesti atat in showroomul Yalco din Soseaua Pipera nr. 48, cat si la telefon/ e-mail in sectiunea Contact.