Bricolaj

Ce tip de fierastrau ti se potriveste? Afla din acest articol

De Doinita Stanciu la 31-10-2023

Fierastraiele electrice sunt un tip de scule electrice utilizate pentru taierea lemnului, metalului sau altor materiale, precum plasticul. Acestea sunt echipate cu un motor electric care actioneaza o lama sau un disc de taiere, permitand utilizatorului sa taie materialele cu usurinta si precizie.

Exista mai multe tipuri de fierastraie electrice, printre care se numara:

Fierastraie circulare electrice: Acestea sunt echipate cu o lama circulara si sunt folosite pentru taierea materialelor precum lemn, placi de gips-carton, plastic si metal subtire.

Fierastraie pendulare (fierastraie alternante): Acestea sunt folosite in principal pentru taierea lemnului, avand o lama care se misca in miscari pendulare inainte si inapoi.

Fierastraie sabie electrice: Acestea sunt echipate cu o lama lunga si subtire si sunt utilizate pentru taierea materialelor mai groase sau pentru lucrarile de demolare.

Fierastraie cu lanț electrice: Acestea sunt folosite pentru taierea lemnului, si sunt similare cu fierastraiele cu lant pe benzina, dar sunt alimentate de un motor electric.

Fierastraiele electrice sunt apreciate pentru versatilitatea si usurinta lor de utilizare, iar utilizatorii pot selecta modele cu diverse caracteristici, precum putere variabila, unghiuri de taiere reglabile si accesorii specifice pentru diferite tipuri de taiere. Aceste scule sunt folosite atat in proiecte de constructie, amenajari interioare, cat si in activitati de bricolaj. Este important sa respectati masurile de siguranta atunci cand utilizezi fierastraie electrice, deoarece acestea pot fi periculoase daca nu sunt manevrate corect.

Mai jos, cateva fierastraie cu specificatii si caracteristici care sa te ajute sa faci cea mai buna alegere:

Fierastrau DeWalt DWS727, cu masa 250 mm

Fierastrau DeWalt DWS727, cu masa 250 mm dispune de un design clasic al manerului care este imbunatatit si adaptat pentru utilizatorul modern. Noul motor al fierastraului circular este de 1675W pentru taieri puternice in toate materialele.
Baza si ghidajul de protectie au fost prelucrate pentru a satisface gradul de precizie si acuratete in cele mai exigente aplicatii. Fierastraul DeWalt beneficiaza de noua functie de blocare a capului care permite ca acesta sa fie fixat, lucru necesar in aplicatiile de debavurare si pentru a usura transportarea. Comanda de AICI.

ferastrau-cu-masa-250-mm

Fierastrau Pendular Cu Maner DeWalt DCS334P2 2 x 5 Ah

Fierastraul pendular cu maner DeWalt DCS334P2 are motorul fara perii care ofera durata de viata si durabilitate imbunatatite. Fierastraul dispune de declansator inteligent cu viteza variabila si intrerupator de blocare pentru taieri controlate rapid si siguranta sporita la lucru. Actiunea pendulului în 4 pozitii controleaza agresivitatea sau netezimea taieturilor. Comanda-l de AICI.

ferastrau-pendular-cu-maner-dewalt-dcs334p2-2-x-5-ah

Fierastrau aligator DeWALT DWE398 430mm 

  • echipat cu lame Poroton,
  • putere 1700W.

Caracteristici:

Doua lame TCT cu 39 de dinti permit utilizatorului sa taie caramizi eficiente din clasa 20br>
Capacitati optime de taiere
Motor puternic rezistent la cele mai dure aplicatii
Doua lame ce culiseaza in directii opuse impiedicand materialul sa se miste in timpul taierii
Cutie de viteze si rulmenti rezistenti la praf pentru mai multa durabilitate
Cutie de viteze din aluminiu pentru greutate redusa si o excelenta durabilitate
Sistem pentru schimbarea rapida si usoara a lamei pentru mai putine intreruperi din activitate
Design ergonomic cu maner posterior si maner tip toarta acoperite cu cauciuc pentru manevrare superioara si utilizer. Comanda acest fierastrau de AICI.

fierastrau-aligator-dewalt-dwe398-poroton-430mm-1700w-1

Fierastrau circular cu acumulatori DeWalt DCS570P2, 184MM, DISC DEWALT, 18V XR, BRUSH, 2 ACC, 5AH

Deschide-ti orizonturile proiectelor de taiere cu precizie si mobilitate desavarsita, datorita Fierastraului Circular cu Acumulatori DeWalt DCS570P2. Cu un disc DeWalt de 184mm si o putere de 18V XR, acest fierastrau circular iti ofera performanta de top fara a fi legat de o sursa de alimentare traditionala. Tehnologia brushless asigura o eficienta sporita, iar cele doua acumulatori de 5AH iti ofera autonomie extinsa.

Indiferent daca lucrezi in atelier sau pe santier, acest fierastrau circular DeWalt iti confera libertatea de a taia cu usurinta materiale diverse, de la lemn pana la materiale compozite. Designul ergonomic si compact te ajuta sa manevrezi dispozitivul cu precizie si confort, reducand oboseala in timpul utilizarii prelungite.

Descopera versatilitatea si fiabilitatea Fierastraului Circular DeWalt DCS570P2, partenerul perfect pentru proiectele tale de taiere. Alege inovatia si performanta de la DeWalt pentru a duce la bun sfarsit orice sarcina de taiere cu usurinta si profesionalism. Comanda acum de AICI si bucura-te de rezultate exceptionale in orice proiect!

fierastrau-circular-cu-acumulatori-dewalt-dcs570p2-184mm-disc-dewalt-18v-xr-brush-2-acc-5ah

Ferastrau cu lant tija extensibila fara acc DeWalt face parte din gama extinsa de inalta calitate pentru amenajari peisagistice.

Ferastraul cu lant lant tija extensibila fara acc DeWalt dispune de un motor fara perii de inalta eficienta si de un acumulator de 5Ah care efectueaza pana la 55 de taieri pe crengi de 100x100mm.

Este ideal pentru gradina, pentru oricine are nevoie sa tunda ramurile inalte, greu accesibile si gardurile vii. Capul inclinat permite o manevrabilitate mult mai usoara.

Caracteristici produs:

  • Tija telescopica de 3.0 m;
  • Raza de actiune de 4,5 m;
  • Bara si lant de recul redus de 20 cm cu autoungere;
  • Benzi metalice si carlig pentru copac;
  • Maner de taiere durabil si indepartare cu usurinta a crengilor taiate;
  • Este prevazut cu ungere automata a lantului;
  • Pentru siguranta operatorului, butonul de pornire/oprire impiedica pornirea accidentala a masinii.

Comanda de AICI.

ferastrau-cu-lant-tija-extensibila-fara-acc-dewalt

Fierastrau cu Banda DeWalt DCS371N 18V XR Li-Ion

Fierastraul cu banda DeWalt DCS371N este ideal pentru ajustarea pe lungime a barelor metalice, tijelor filetate, lonjeroanelor si tevilor din otel. Acest fierastrau cu banda este compatibil cu acumulatorii XR Li-Ion si are o capacitate de taiere de 63 mm. Taierea acestui fierastrau este fina si lasa in urma sa suprafete fara bravuri, nefiind necesara polisarea acestora. In timpul taierii in materiale metalice, fierastraul DCS371N va produce foarte putine scantei sau deloc. Este un fierastrau bine echilibrat si usor de manevrat in orice directie, inclusiv deasupra capului(in acest caz Yalco va recomanda sa purtati ochelari de protectie). Acumulatorii si incarcatorul nu sunt inclusi in setul de livrare. Comanda fierastraul de AICI.

fierastrau-cu-banda-dewalt-dcs371n-18v-xr-li-ion

Nu uita! Pentru intrebari referitoare la produsele mai sus prezentate ne gasesti atat in showroomul Yalco din Soseaua Pipera nr. 48, cat si la telefon/ e-mail in sectiunea Contact.