Bricolaj

Cauti un pistol bun de vopsit? Descopera colectia de pistoale pentru vopsit de la Yalco

De Doinita Stanciu la 22-08-2023

Un pistol de vopsit este un instrument folosit pentru a aplica vopsea sau alte finisaje pe suprafețe diverse, cum ar fi pereti, mobilier, masini sau alte obiecte. Acesta este un dispozitiv util in diferite industrii si aplicatii, inclusiv:

  • Vopsirea peretilor si a tavanului in constructia si renovarea locuintelor sau a cladirilor comerciale.
  • Vopsirea mobilierului sau a altor articole de casa pentru a le actualiza sau a le schimba aspectul.
  • Repararea sau vopsirea masinilor si altor vehicule.
  • Aplicarea vopselei pe suprafete mari sau in locuri dificile de acces, cum ar fi tevi sau suprafete inalte.
  • Lucrari de restaurare sau conservare a obiectelor de arta sau a pieselor istorice.
  • Finisarea suprafetelor de lemn sau metal cu lac sau alte tipuri de finisaje protectoare.

Un pistol de vopsit adecvat permite aplicarea uniforma a vopselei sau a altor materiale de acoperire si poate fi utilizat cu o varietate de tipuri de vopsea, inclusiv vopsele pe baza de apa, vopsele pe baza de ulei, lacuri, emailuri si multe altele. Acesta poate fi alimentat cu aer comprimat sau cu presiune și poate varia in dimensiune si complexitate, de la pistoale de vopsit manuale pana la echipamente industriale mai mari si automate.

In continuare, 5 pistoale de vospit care iti vor garanta rezultate excelente:

Pistol Vopsire Fina Black+Decker HVLP400 450W 1200ML

Pistolul de Vopsire Fina Black+Decker HVLP400 450W 1200ML utilizeaza tehnologia Spray Control care va permite o vopsire fina a suprafetelor folosind vopsea si o dispersare redusa a acesteia. Vopsirea in unghi este o alta facilitate interesanta a acestui pistol si permite accesul in zone dificile, cum ar fi colturile, fara sa se acumuleze multa vopsea si sa se prelinga. Aparatul dispune de controlul debitului fara trepte care permite lucrul cu o mai mare precizie. Cu carcasa motor sistem functionare central pe podea va face ca vopsitul sa devina o placere datorita motorului puternic de 450 W. Pistolul pentru vopsire fina Black+Decker 450W 1200ML - HVLP400 foloseste un rezervor de 1.2 l ce permite eficientizarea procesului de vopsire.


Umplerea rezervorului este usoara si se face cu ajutorul recipientului de amestec si cupa de vascozitate, astfel murdaria se mentine la un nivel minim sau deloc. Reglarea in trei trepte a debitului de vopsea, este usor de inteles de catre orice utilizator si permite vopsirea pe obiecte de orice dimensiuni, putand avea mai mult control asupra folosirii cantitatii de vopsea adecvate. Comanda acest pistol de vopsit de AICI.

pistol-vopsire-fina-blackdecker-hvlp400-450w-1200ml-1

Pachet Pistol Vopsit Black+Decker HVLP200 + Surubelnita Stanley STHT0-70885

Caracteristici pistol Vopsit Black+Decker HVLP200:

  • Debit Pompare: 0-120 g/min;
  • Putere Nominala: 400 W;
  • Volum Rezervor: 1200 ml;
  • Tip Produs: Pistol de vopsit;
  • Tip Utilizare: Rezidential;
  • Greutate: 1,5 Kg.

Surubelnita Multibit Stanley STHT0-70885 are un design compact, iar manerul este prevazut cu insertie de cauciuc care asigura un confort sporit. Surubelnita include capetele de insurubat uzuale, marimea si tipul varfului sunt indicate pe organizatorul pentru depozitare. Tija surubelnitei este din crom vanadiu pentru o durata de viata prelungita. Comanda setul de AICI

pachet-pistol-vopsit-blackdecker-hvlp200-surubelnita-stanley-stht0-70885 (1)

Pistol De Vopsit CROWN CT31013 400W 800ml/min 900ml

Pistolul De Vopsit CROWN CT31013 400W 800ml/min 900ml reprezinta un produs din seria de top special pentru utilizatorii profesionisti si mici meseriasi. Pistolul de vopsit are un debit de vopsea de 800 ml/min si o capacitate a vasului de 900 ml. Comanda acest pistol de vopsit de AICI

pistol-de-vopsit-crown-ct31013-400w-800mlmin-900ml-1

Pistol De Vopsit Daewoo DASP400 400W

Pistolul De Vopsit Daewoo DASP400 400W este un partener puternic pentru proiectele pe care doriti sa le puneti in aplicare. Pistolul de vopsit compact, DEWOO DASP400 poate pulveriza pana la 700 ml/minut. Pistolul este usor de manevrat, practic si eficient! Pistolul de vopsit Daewoo 400W DASP400 este un sistem de pulverizare manual, perfect pentru toate proiectele de vopsire. Cu ajutorul acestui pistol puteti aplica lacuri, lazuri si vopsele de interior. Comanda-l de AICI.

pistol-de-vopsit-daewoo-dasp400-400w-1

Trafalet Cu Rezervor Speedy Roller Black+Decker BDPR400 650 ml

Trafaletul Cu Rezervor Speedy Roller Black+Decker BDPR400 650 ml va va ajuta ca vopsitul sa devina foarta usor. Cu ajutorul trafaletului cu rezervor vopsiti usor, rapid si comod.Doar umpleti rezervorul cu vopsea si sunteti gata de treaba! Datorita sistemului inteligent de distributie a vopselei, puteti fi siguri ca veti vopsi uniform, fara dare sau surplus de vopsea. Comanda trafaletul cu rezervor de AICI

trafalet-cu-rezervor-speedy-roller-blackdecker-bdpr400-650-ml

Nu uita! Pentru intrebari referitoare la produsele mai sus prezentate ne gasesti atat in showroomul Yalco din Soseaua Pipera nr. 48, cat si la telefon/ e-mail in sectiunea Contact.