Bricolaj

Cauti un generator bun? Descopera 4 branduri renumite pentru generatoarele electrice fabricate

De Doinita Stanciu la 03-10-2023

Un generator de curent, sau un generator electric este un dispozitiv electric care transforma o forma de energie in energie electrica. Generatoarele de curent sunt utilizate pentru a furniza energie electrica intr-o varietate de aplicatii, de la centrale electrice mari la generatoare portabile pentru uz casnic.

Principiul de baza al unui generator de curent se bazeaza pe inductia electromagnetica, descoperita de Michael Faraday in secolul al XIX-lea. Acesta consta in faptul ca atunci cand un conductor se misca intr-un camp magnetic sau cand un camp magnetic variaza in jurul unui conductor, se induce o tensiune electrica in conductor, ceea ce duce la generarea de curent electric.

Black&Decker

Black&Decker este o companie americana cunoscuta pentru productia si comercializarea unei game variate de produse electrice si electrocasnice, precum scule electrice, unelte de mana, aparate de bucatarie si echipamente pentru gradina. Compania a fost fondata in 1910 in Baltimore, Maryland, de catre Duncan Black si Alonzo Decker si a devenit ulterior una dintre cele mai recunoscute marci din industria sculelor electrice si a echipamentelor pentru casa si gradina.

Produsele care fac parte din portofoliul Black & Decker:

Scule electrice: Black & Decker produce o gama larga de scule electrice, inclusiv ciocane rotopercutoare, surubelniţe cu acumulator, ferastraie circulare, polizoare, generoatoatre si multe altele. Aceste scule sunt utilizate in diverse aplicațti, de la lucrari de constructie la proiecte de bricolaj la domiciliu.

Unelte de mana: Compania produce, de asemenea, unelte manuale, cum ar fi chei, surubelnite, clesti si alte instrumente utile pentru munca de precizie sau munca la domiciliu.

Echipamente pentru gradina: Compania produce echipamente pentru gradina, cum ar fi taietoare de gard viu, masini de tuns iarba, suflante pentru frunze si alte unelte pentru intretinerea gradinii.

Inovatie si tehnologie: Black & Decker a fost recunoscuta pentru inovatia sa in dezvoltarea de produse. Compania a introdus in trecut tehnologii noi, cum ar fi bateriile cu litiu pentru sculele electrice, care au imbunatatit semnificativ autonomia si performanta uneltelor.

Durabilitate si mediu: Ca multe alte companii, Black & Decker a pus un accent crescut pe dezvoltarea de produse prietenoase cu mediul si pe promovarea practicilor de fabricatie sustenabila in ultimii ani.

Black & Decker a devenit o marca de incredere pentru consumatori si profesionisti deopotriva in domeniul constructiei, al bricolajului si al gospodariei. Compania a evoluat de-a lungul decadelor si si-a extins gama de produse pentru a raspunde nevoilor in schimbare ale clienților.

Vezi AICI generatoarele de la Black&Decker.

generator-curent-electric-blackdecker-bxgnd6300e-diesel-63-kva

DAEWOO

Daewoo este o fosta companie sud-coreeana cu diverse ramuri de activitate, care a avut o prezenta semnificativa in industria auto, in special in anii '90 si inceputul anilor 2000. Compania a fost fondata in 1967 sub numele de "Daewoo Industrial" si a fost una dintre cele mai mari conglomerate din Coreea de Sud. Daewoo a avut diverse divizii de afaceri, inclusiv productie auto, electronica de consum, constructii navale, chimie, masini-unelte si multe altele.

Vezi AICI generoatoarele de current de la DAEWOO

generator-daewoo-ddae10000dse-3b-diesel-81-kw-400v-max-75kw-400v-electric-starter-1

DeWalt

Dewalt este o marca cunoscuta si respectata in industria de scule si echipamente electrice, recunoscuta in special pentru productia de scule de calitate pentru constructii, tamplarie si alte aplicatii industriale. Aceasta companie face parte din grupul Stanley Black & Decker, care este unul dintre liderii mondiali in productia de scule si echipamente electrice.

Iata cateva informatii cheie despre Dewalt:

Istorie: Compania Dewalt a fost fondata in 1924 de catre Raymond E. DeWalt in Leola, Pennsylvania, Statele Unite ale Americii. Initial, a dezvoltat si a patentat prima fera circulara cu brat radial, care a devenit cunoscuta sub numele de "Fera DeWalt". In timp, compania a evoluat si a extins gama de produse pentru a include o varietate de scule electrice.

Produse: Dewalt produce o gama larga de scule si echipamente electrice, inclusiv burghie, surubelnite, ciocane rotopercutoare, polizoare unghiulare, fera circulara, fera cu masa, fera de tamplarie, fera pentru prelucrarea lemnului, scule cu acumulatori, generatoare, scule pentru sudura si multe altele. Aceste scule sunt utilizate in diverse industrii, inclusiv constructii, reparatii, tamplarie, industria metalurgica si multe altele.

Inovatie: Dewalt este cunoscut pentru angajamentul sau fata de inovatie si dezvoltarea tehnologiilor avansate in domeniul sculelor electrice. Ei au introdus caracteristici precum tehnologia XR, care extinde durata de viata a acumulatorilor si au dezvoltat scule inteligente, care pot fi conectate la dispozitive mobile pentru monitorizarea si controlul performantei.

Globalitate: Dewalt este o marca globala, cu prezenta in mai multe tari din intreaga lume. Produsele lor sunt utilizate pe scara larga in constructii comerciale si rezidentiale, in industrie si in domenii precum tamplarie, mecanica auto si altele.

Calitate: Dewalt este cunoscut pentru calitatea superioara a sculelor sale. Produsele lor sunt proiectate pentru a rezista la uzura si solicitarile din mediile de lucru dificile si sunt apreciate pentru fiabilitatea lor.

Vezi AICI generoatoarele de curent de la DeWalt.

generator-curent-electric-dewalt-dxgnp853e-106kw

STANLEY

Stanley este un brand cunoscut pentru productia de instrumente si echipamente de munca, in special instrumente manuale si accesorii pentru constructii si reparatii. Acesta a fost fondat in 1843 in Statele Unite ale Americii si este considerat unul dintre cele mai de incredere si recunoscute nume in industria instrumentelor. Stanley produce o gama larga de produse, inclusiv chei, ciocane, surubelnite, cutite, ferastraie, niveluri, rulete si multe altele.

In plus, Stanley este cunoscut pentru productia de produse pentru depozitare, cum ar fi cutii de scule, rucsaci pentru scule si organizatoare pentru piese mici. Acest brand a dezvoltat de-a lungul timpului numeroase tehnologii inovatoare pentru a face munca mai usoara si mai eficienta pentru profesionisti si pasionati de bricolaj.

Stanley a devenit o marca de incredere pentru cei care cauta instrumente de calitate si durabile pentru diverse proiecte de constructie, reparații si intretinere.

Vezi AICI generatoarele de curent de la STANLEY.

generator-trifazat-stanley-sg7500b-7500-w-1

Nu uita! Pentru intrebari referitoare la produsele mai sus prezentate ne gasesti atat in showroomul Yalco din Soseaua Pipera nr. 48, cat si la telefon/ e-mail in sectiunea Contact.