Bricolaj

Cauti aparat de sudura? Iata propunerile specialistilor nostri!

De Doinita Stanciu la 21-03-2023

Alege produsele pe care te poti baza sezon dupa sezon. Gama de aparate de sudura de la Yalco ofera diversitate astfel incat sa-ti gasesti aparatul adaptat nevoilor tale. Iata recomandarile noastre pentru rezultate pe masura asteptarilor:

invertor-sudura-daewoo-dw250mma-20-250ah

Invertor Sudura Daewoo DW250MMA 20-250Ah

Invertorul Sudura Daewoo DW250MMA 20-250Ah este recomandat pentru lucrari de intretinere si reparatie, in santierele de constructii, in atelierele de productie generala, in agricultura etc.

Acest invertor este proiectat cu un rectificator care adopta cea mai avansata tehnologie de invertor. Dezvoltarea echipamentului de sudura este realizata cu arc de tip invertor ce beneficiaza de dezvoltarea componentelor și a teoriei de alimentare electrica a invertorului. Sursa de alimentare a aparatului de sudura cu arc de tip invertor utilizeaza monotub de mare putere IGBT pentru transferul frecventei de 50/60 Hz de pana la 50 KHZ, apoi reduce tensiunea și comuta o tensiune de iesire de mare putere prin tehnologia PWM. Datorita amplei reduceri a greutatii si volumului transformatorului eficienta acestuia creste cu 30%.

Aspectul echipamentului de sudura cu invertor este inovator in industria sudarii. Carcasa acestui invertor este robusta si este rezistenta la conditii dure de lucru. Este foarte util datorita greutatii reduse (4.5 Kg). Comanda aparatul de sudura de aici.

invertor-sudura-solter-styl185di-160-a-electrod-16-4mm-45kg

Invertor Sudura Solter STYL185DI 160 A  Electrod 1,6-4mm 4,5Kg

Invertorul de sudura Solter STYL185DI 160 A  Electrod 1,6-4mm 4,5Kg este un aparat de sudura profesional special conceput pentru asigurarea mentanantei in industrie si constructii. Aparatul de sudat foloseste tehnologia inverter cu putere variind de la 10 A la 200 A (20.4V-28V) pentru tipul de sudura MMA si de la 10 la 200A(10.4-18.8V) pentru tipul de sudura TIG. Performanta la tipul de sudura MMA la 40°C(20°) este de 45%(60°).

Pentru comanda acceseaza acest link.

kit-invertor-sudura-solter-cott155-electrod-150-a-16-4-mm-35-kg-casca-de-protectie-solter
KIT Invertor Sudura COTT155 Electrod 150 A 1.6 - 4 mm 3.5 kg + Casca de Protectie Solter

Kitul de Invertor de Sudura Solter COTT155 ce vine impreuna cu electrod si casca de protectie face parte din linia de modele Cott, acestea iesind in evidenta pentru versatilitatea lor ridicata si prin gama larga de aplicatii in care pot fi utilizate. Invertorul de sudura Solter este un echipament electric destinat sudarii pieselor din metal. Acest invertor este fiabil si rezistent datorita constructiei acestuia, peretii lui fiind dubli. Invertorul COTT155 este usor de utilizat, fiind dotat cu tehnologia INVERTER care furnizeaza curent continuu. Comanda-l de aici.

invertor-sudura-daewoo-dw200mma-20-200ah-1

Invertor Sudura Daewoo DW200MMA 20-200Ah

Un aparat de sudura cu tehnologie invertor si tranzistor bipolar IGBT DAEWOO. Acesta are o functionare stabila cu tensiune de la 180V la 250V si un afisaj digital al curentului de sudura; Sistemul HOT-START- asigura preincalzirea electrodului la inceputul proceselui de sudare, aceasta faciliteaza scanteia de aprindere si previne lipsa de contact a electrodului atunci cand temperatura este scazuta; De asemenea, functia ARC-FORCE permite sudarea cu un arc foarte scurt chiar și atunci când o parte care urmeaza sa fie sudata este atinsa, functie ideala pentru pozitiile dificile; Functia ANTI-STICK (electrod anti-lipire) reduce intensitatea atunci cand este un circuit scurt, previne lipirea electrodului de materialul sudat. Performanta aparatului este de pana la 100%. Comanda-l de aici

invertor-sudura-125-a-electrod-16-325mm-35kg-solter-cott135e

Invertor sudura Solter COTT135E 125 A 

Acest produs face parte din linia de modele COTT care ies in evidenta pentru versatilitatea lor ridicata si gama larga de aplicatii in care pot fi utilizate. Raportul greutate - performanta al invertorului este un indicator de baza pentru aceste produse, fiind utile atat pentru activitati casnice, cat si in industrie. Aparatul are carcasa robusta, din metal si material plastic rezistenta la conditii dure de lucru, fiabilitate si rezistentă maximă datorită constructiei sale si consum minim de energie redus.

Este echipat cu dispozitive Anti-stick, Arc-Force si Hot Start si poate fi conectat la generatoare de tensiune, prevazut cu ANTI-STICK si ARC-FORCE. Comanda acest aparat de sudura de aici.

 Nu uita! Pentru intrebari referitoare la produsele mai sus prezentate ne gasesti atat in showroomul Yalco din Soseaua Pipera nr. 48, cat si la telefon/ e-mail in sectiunea Contact.