Bricolaj

Alege un generator cu performante ridicate din colectia Yalco

De Doinita Stanciu la 29-08-2023

Un generator de curent, sau un generator electric este un dispozitiv electric care transforma o forma de energie in energie electrica. Generatoarele de curent sunt utilizate pentru a furniza energie electrica intr-o varietate de aplicatii, de la centrale electrice mari la generatoare portabile pentru uz casnic.

Principiul de baza al unui generator de curent se bazeaza pe inductia electromagnetica, descoperita de Michael Faraday in secolul al XIX-lea. Acesta consta in faptul ca atunci cand un conductor se misca intr-un camp magnetic sau cand un camp magnetic variaza in jurul unui conductor, se induce o tensiune electrica in conductor, ceea ce duce la generarea de curent electric.

Mai jos o lista cu 5 generatoare care te va ajuta sa alegi mai usor produsul de care ai nevoie:

Generator-Invertor Black+Decker BXGNI6500E, 6000 W

Generatorul-Invertor Black+Decker BXGNI6500E, 6000 W este un model silentios, versatil si puternic. Acest grup electrogen pe benzina reprezinta o solutie excelenta pentru cei care au nevoie de o putere semnificativa, mai mare decat sistemele electrice casnice obisnuite. Puterea maxima care poate fi furnizata de acest generator-invertor este de 6,5 kW (6500 Watt) in caz de urgenta, in timp ce valoarea in utilizare continua este de 6 kW (6000 Watt), aceasta putere fiind absolut suficienta pentru a alimenta dispozitivele cu consum moderat, chiar si simultan.

Curentul este stabil si curat datorita lucrului modulului invertor, care permite motorului sa isi ajusteze functionarea proportional cu sarcina necesara, reducand consumul si scazand simultan zgomotul. Comanda-l de AICI.

generator-invertor-blackdecker-bxgni6500e-6000-w-1

Generator Curent Electric Diesel Black+Decker BXGND5300E, 5300 W, ATS

Generatorul Curent Electric Diesel Black+Decker BXGND5300E, 5300 W, ATS  cu pornire electrica este capabil sa furnizeze pana la 5,3 kW/6,6 kVA de putere monofazata de 230 V. Alternatorul sau AVR produce o iesire de putere cu unda sinusoidala curata, ceea ce inseamna ca este potrivit pentru alimentarea echipamentelor electrice sensibile, cum ar fi laptopuri, PC-uri, televizoare, articole de baza etc. Acest generator diesel de 3000 rpm ar trebui sa poata alimenta majoritatea compresoarelor mici, sculelor electrice sau chiar sudorilor pana la aproximativ 150 amperi. Daca sunteti in cautarea unui generator pe care il puteti introduce in camioneta pentru a transporta si repara masinile din mers, atunci acest generator Black and Decker este ideal - este excelent pentru reparatii mobile pe camp si in agricultura.

Generatorul diesel B&D BXGND5300E este echipat cu un copertina de reducere a sunetului, ceea ce il face relativ silentios la doar 96 dB. Cu toate acestea, la fel ca in cazul oricarui motor diesel, la fel ca o masina, sunetul creat de pornirea motorului diesel poate fi inca auzit. Comanda-l de AICI.

generator-curent-electric-diesel-blackdecker-bxgnd5300e-5300-w-ats-1

Generator Daewoo DDAE10000DSE-3B, Diesel, 8.1 KW (400V), MAX 7.5KW (400V), Electric Starter

Generatorul diesel trifazat/monofazat DAEWOO DDAE 10000DSE-3B are o putere a motorului de 16 CP si un volum de lucru de 498 cmc. Este echipat cu control cu ​​microprocesor pentru gestionarea convenabila a parametrilor de functionare. Modulul de control are un microprocesor incorporat, care permite controlul functiilor de pornire si oprire automata, pornire de la distanta, oprire de protectie atunci cand sunt atinsi parametrii critici de functionare. Afisajul electronic arata caracteristicile curentului, tensiunii si orelor lucrate. Comanda-l de AICI.

generator-daewoo-ddae10000dse-3b-diesel-81-kw-400v-max-75kw-400v-electric-starter

Generator-Invertor Dewalt DXGNI35E, 3400 KW


Dewalt DXGNi35E dispune de tehnologie avansata de invertor care ofera o putere curata, stabila si constanta, esentiala pentru dispozitivele sensibile, cum ar fi computerele, tabletele si smartphone-urile. Generatorul de putere cu invertor dewalt pe benzina 3400watt DXGNi35E este un generator de putere puternic si fiabil pentru utilizare intr-o mare varietate de aplicatii. Cu o putere nominala de 3200 de wati si o putere maxima de 3400 de wati, acest generator ofera suficienta putere pentru a rula echipamente si unelte pe santiere, camping sau pentru nevoi de urgenta.

Designul compact si usor al dewalt DXGNi20E il face usor de transportat si depozitat. Generatorul de curent este echipat cu un maner de transport convenabil si cantareste doar 27 kg. Unitatea dispune de un motor pe benzina durabil si fiabil, care functioneaza silentios si eficient si ofera o durata lunga de functionare pentru functionare continua. Comanda-l de AICI.

generator-invertor-dewalt-dxgni35e-3400-kw

Generator De Curent Electric Trifazat Stanley SG7500B 7500W

Generatorul De Curent Electric Trifazat Stanley SG7500B 7500W a fost proiectat pentru producerea energiei electrice, pentru situatiile si locurile in care nu exista nici o alta sursa de energie electrica. Generatorul Stanley SG7500B este destinat mai ales utilizarii intensive pe santier sau in alte aplicatii profesionale. Generatorul de curent trifazat si monofazat este portabil, el este montat pe un cadru tubular de protectie si de manipulare. Generatorul este echipat cu un motor termic cu benzina in 4 timpi ce este prevazut cu pornire atat manuala cat si electrica. Comanda-l de AICI

generator-trifazat-stanley-sg7500b-7500-w

Nu uita! Pentru intrebari referitoare la produsele mai sus prezentate ne gasesti atat in showroomul Yalco din Soseaua Pipera nr. 48, cat si la telefon/ e-mail in sectiunea Contact.