Bricolaj

Alege un compresor sigur si durabil pe care te poti baza oricand!

De Mihai Voicila la 16-11-2022

Pentru ca te poti confrunta cu situatii neplacute atunci cand te astepti mai putin, un compresor eficient poate fi ajutorul de care ai nevoie si pe care te poti baza intr-o multime de contexte. 

Yalco vine in sprijinul tau cu o gama variata de compresoare pe care le gasesti chiar aici

Specialistii nostri au facut o selectie ca sa iti faca alegerea mai usoara:

compresor-blackdecker-bd-20524-230v-24l

Compresor Black+Decker BD 205/24 230V 24L

Compresorul Black+Decker BD 205/24 230V 24L este un compresor fiabil, coaxial, un piston actionat de un motor monofazat. Compresorul Black+Decker BD 205/24 230V 24L are ungere imbunatatita, datorita careia vei obtine un consum scazut de ulei. Compresor Black+Decker BD 205/24 230V 24L are o constructie robusta si este echipat cu presostat, resetare automata, supapa de siguranta, regulator de presiune, manometru, robinet de purjare a condensului, roti si maner pentru transport. Compresorul este proiectat pentru a furniza aer comprimat sculelor pneumatice. Datorita designului si dimensiunilor sale, este ideal pentru a fi transportat si pentru a-l avea intotdeauna la indemana. Compresorul poate fi folosit in aplicatii de suflat, vopsit dar si cu scule pneumatice. Il gasesti aici.

compresor-stanley-fatmax-24l-10bar-240lmin-d-2511024s

Compresor Stanley Fatmax D 251/10/24S 240l/min

Compresor Stanley Fatmax D 251/10/24S 240l/min este un compresor cu ulei monofazat, monocomponent, cu 1cilindru, panou de control integrat, cap de fonta cu durata lunga de viata, racitor cu nervuri pentru racirea aerului comprimat care curge în rezervor.
Compresorul dispune de un maner de transport confortabil si de doua roți mari pentru o manipulare mai ușoara. Presostatul poate fi reglat pentru un interval de presiune intre 8 -10Bar.

Produsul este prevazut cu buton de reglaj presiune iesire, ideal pentru vopsire, acolo unde presiunea constanta de 3 Bar va usureaza considerabil efortul. Mai multe detalii gasesti aici.

compresor-stanley-fatmax-hy-2271030v-vertical-30l-2hp-222lmin-10bar

Compresor Stanley Fatmax HY 227/10/30V vertical 2HP 222L/min 10Bar

Compresorul Stanley Fatmax HY 227/10/30V vertical 2HP 222L/min 10Bar imbina avantajele unui compresor cu ulei cu cele ale unui compresor fara ulei, fiind actionat de un nou model de cap de pompare, din gama FUTURA. Noul grup de pompare FUTURA este lubrifiat dar uleiul nu se schimba niciodata, nu necesita inlocuire. Printre caracteristicile produsului se numara urmatoarele: durata de viata lunga, mentenanta simpla a motorului, design inovativ, pornire rapida a compresorului chiar si la temperaturi joase (-20 C), maner pentru un transport facil, usurinta in manevrare, picioare din cauciuc pentru stabilitate. Mai multe detalii gasesti aici.

compresor-silent-stanley-dst-10086-fara-ulei-1cp-8bar-105lmin

Compresor silent Stanley DST 100/8/6 fara ulei 1CP

Acest compresor este versatil, foarte eficient si are un nivel de zgomot redus ceea ce il face perfect pentru utilizare in casa sau apartament. Compresorul este ideal pentru atelierele de masini, furnizarea de aer comprimat pentru scule pneumatice mici, pistoale de vopsit, curatarea locurilor greu accesibile si in diverse aplicatii din casa sau gospodarie.

Produsul este fabricat cu carcasa din plastic rezistent ce protejeaza partile mecanice interne.

Compresorul este echipat cu un panou de control amplasat deasupra rezervorului de 6L format manometru usor de citit, buton pentru reglaj presiune iesire, maner in partea superioara care faciliteaza transportul si picioare din cauciuc ce ii ofera stabilitate sporita. Detalii aici.

compresor-auto-blackdecker-asi200-827bar-ac12v

Compresor Auto Black+Decker ASI200, 8.27 Bar, AC12V

Compresorul auto Black+Decker ASI200 este ideal pentru o gama larga de aplicatii, putand fi utilizat chiar si pe marginea drumului in caz de urgenta, deoarece se poate alimenta la priza vehiculului cu tensiunea de 12V. Compresorul auto are cadranul de setare a presiunii iluminat cu oprire automata si permite stabilirea exacta presiunii PSI/BAR fara risc de umflare excesiva sau sub limita stabilita. Compresorul dispune de cablu de alimentare integrat pentru depozitarea confortabila a acestuia si a furtunului.

Designul compresorului este compact ceea ce inseamna ca permite depozitarea facila in portbagajul autoturimului sau pe raft/dulap. Mai multe detalii aici.

compresor-auto-blackdecker-asi300-11bar-acdc-12v230v

Compresor Auto Black+Decker ASI300 11Bar AC/DC 12V/230V

Compresorul auto Black+Decker ASI300 face parte din gama de compresoare Black+Decker si este util in activitatiile casnice de umflare a anvelopelor autovehiculelor / bicicletelor / motocicletelor sau mingiilor. Compresorul este alimentat de la priza (bricheta) autoturismului cu tensiunea de 12V sau poate fi alimentat de la priza electrica si este ideal pentru utilizarea pe marginea drumului sau in aplicatii casnice.

Pachetul include cablul pentru curent alternativ de 1,8m, 3 accesorii pentru echipament sportive, un cablu de 3,1m cu adaptor de 12V si un furtun de aer cu accesoriu pentru anvelopele vehiculelor. Vezi mai multe detalii aici.

Nu uita! Pentru intrebari referitoare la produsele mai sus prezentate ne gasesti atat in showroomul Yalco din Soseaua Pipera nr. 48, cat si la telefon/ e-mail in sectiunea Contact.