Bricolaj

7 generatoare in care merita sa investesti pentru eficienta si durabilitate

De Doinita Stanciu la 31-01-2023

Generatorul este un dispozitiv care transforma energia mecanica in energie electrica. Mai jos, o lista cu 7 generatoare eficiente in care merita sa investesti. 

generator-blackdecker-bxgnp3000e-30-kw

Generator Black+Decker BXGNP3000E, 3.0 KW

BLACK+DECKER este un brand european de renume mondial pentru calitatea uneltelor sale de constructie. Inginerii biroului de proiectare BLACK+DECKER lucreaza cu pasiune de ani de zile pentru a dezvolta masini fiabile si solide. Toate masinile sunt conforme cu diferitele standarde europene. Motoarele BLACK+DECKER sunt proiectate, asamblate si testate pentru a asigura un nivel ridicat de fiabilitate.

Generatoarele unitatilor noastre de putere sunt echipate cu alternatoare cu bobinat de cupru pentru a asigura calitatea curentului. Generatoarele Black+Decker BXGNP3000E, 3.0 KW sunt echipate cu alarma de nivel de ulei Motor in 4 timpi cu OHV, 208 cmc, 7 CP Amortizorul de esapament reduce emisiile de zgomot. Alternatorul generatorului este realizat 100% din cupru pentru a permite o producere durabila a energiei electrice de calitate.

Unitatea este echipata cu un sistem AVR (Automatic Voltage Regulator) cu o marja de variatie de 1,5% (majoritatea concurentilor nostri oferind unitati cu AVR la 5%). AVR-ul va permite sa livrati o cantitate si o calitate de energie electrica perfect adaptata nevoilor dispozitivelor pe care le veti conecta la acesta, chiar daca acestea sunt sensibile.

Caracteristici: Putere maxima de 3000W, putere minima: 2600W, panou de control 2 x prize clasice monofazate 230V/16A, 1 x priza 12V, afisaj pentru a verifica tensiunea in Volt, pornirea este usoara si se face datorita lansatorului asistat. Rezervorul mare cu o capacitate de 15 litri permite suficienta autonomie pentru a lucra toata ziua. Il poti comanda de aici.

generator-curent-electric-blackdecker-bxgnp6510e-6000-w

Generator Curent Electric Black+Decker BXGNP6510E, 6000 W

Generatorul BLACK+DECKER BXGNP6510E este cel mai bun dispozitiv BRANDED de pe piata in segmentul sau de pret. Generatorul de curent este reprezentat de o marca puternica si are o putere maxima de 6,5 kW. Datorita alimentarii cu combustibil, produsul este economic, incepe sa functioneze rapid si cea mai inalta calitate garanteaza ca va servi fiabil atat in gospodarie, cat si in intreprindere. Aceasta unitate este conceputa pentru a garanta:
Performanta excelenta datorita puterii mari de max 6,5kW, nemaivazut la un asemenea pret pe piata unui produs de marca. Eficienta in timp la cel mai inalt nivel deoarece poate functiona continuu mult timp datorita rezervorului de combustibil de pana la 33L.Reducerea costurilor datorita duratei lungi de viata a dispozitivului. Securitate maxima, datorita garantiei experientei marcii care sta in spatele ei! Il poti comanda de aici

generator-invertor-blackdecker-bxgni6500e-6000-w

Generator-Invertor Black+Decker BXGNI6500E, 6000 W

Generatorul-Invertor Black+Decker BXGNI6500E, 6000 W este un model silentios, versatil si puternic. Acest grup electrogen pe benzina reprezinta o solutie excelenta pentru cei care au nevoie de o putere semnificativa, mai mare decat sistemele electrice casnice obisnuite. Puterea maxima care poate fi furnizata de acest generator-invertor este de 6,5 kW (6500 Watt) in caz de urgenta, in timp ce valoarea in utilizare continua este de 6 kW (6000 Watt), aceasta putere fiind absolut suficienta pentru a alimenta dispozitivele cu consum moderat, chiar si simultan.

Curentul este stabil si curat datorita lucrului modulului invertor, care permite motorului sa isi ajusteze functionarea proportional cu sarcina necesara, reducand consumul si scazand simultan zgomotul.

Prezenta a 4 roti stabile si manere confortabile ii permit sa fie deplasat cu usurinta si, avand in vedere greutatea si dimensiunile continute, il fac potrivit pentru multe contexte: standuri, garnizoane mobile, activitati itinerante evenimente si spectacole hobby-uri, bricolaj si uz casnic turism in aer liber, camper, camping si barca. Comanda-l de aici.

generator-invertor-blackdecker-bxgni4000e-3500-w-ats

Generator-Invertor Black+Decker BXGNI4000E, 3500 W, ATS

Generatorul cu Invertor Black+Decker BXGNI4000E, 3500 W, ATS monofazat este fabricat de compania Black+Decker cu motor pe benzina in patru timpi. Generatorul-Invertor Black+Decker BXGNI4000E are o putere de 3,5 kVA si poate alimenta 2 sau 3 dispozitive electrice.

Constructia de tip valiza ajuta la reducerea zgomotului in timpul functionarii. De asemenea, are tehnologia de stabilizare a tensiunii Inverter pentru alimentarea in siguranta a dispozitivelor electronice sensibile si economie de combustibil. Datorita rotilor integrate, este usor de transportat si cantareste 42 kg. Generator-Invertor Black+Decker BXGNI4000E, 3500 W, ATS este ideal pentru dispozitive electronice, spre ex: rulote, pescuit, activitati in aer liber, magazine stradale. Comanda-l de aici

generator-invertor-blackdecker-bxgni2200e-2000-w

Generator-Invertor Black+Decker BXGNI2200E, 2000 W

Generatorul cu Invertor Black+Decker BXGNI2200E, 2000 W impresioneaza prin eficienta sa. Invertorul asigura o tensiune constanta si astfel ofera energie electrica ca de la priza. Datorita compactitatii sale, invertorul este cu pana la 30% mai mic decat un generator normal, cu aceleasi performante. Consumul este de asemenea redus cu 30% deoarece viteza se adapteaza la puterea de iesire. Acest lucru economiseste combustibil si protejeaza mediul.

Generator-Invertor Black+Decker BXGNI2200E, 2000 W este ideal pentru incalzire, frigider, televizor, cuptor cu microunde, congelator, computer, unelte mici. Comanda-l de aici

generator-curent-electric-diesel-blackdecker-bxgnd5300e-5300-w-ats

Generator Curent Electric Diesel Black+Decker BXGND5300E, 5300 W, ATS

Generatorul Curent Electric Diesel Black+Decker BXGND5300E, 5300 W, ATS  cu pornire electrica este capabil sa furnizeze pana la 5,3 kW/6,6 kVA de putere monofazata de 230 V. Alternatorul sau AVR produce o iesire de putere cu unda sinusoidala curata, ceea ce inseamna ca este potrivit pentru alimentarea echipamentelor electrice sensibile, cum ar fi laptopuri, PC-uri, televizoare, articole de baza etc.

Acest generator diesel de 3000 rpm ar trebui sa poata alimenta majoritatea compresoarelor mici, sculelor electrice sau chiar sudorilor pana la aproximativ 150 amperi. Daca sunteti in cautarea unui generator pe care il puteti introduce in camioneta pentru a transporta si repara masinile din mers, atunci acest generator Black and Decker este ideal - este excelent pentru reparatii mobile pe camp si in agricultura.

Generatorul diesel B&D BXGND5300E este echipat cu un copertina de reducere a sunetului, ceea ce il face relativ silentios la doar 96 dB. Cu toate acestea, la fel ca in cazul oricarui motor diesel, la fel ca o masina, sunetul creat de pornirea motorului diesel poate fi inca auzit.

Acest generator care este racit cu aer de 3000 rpm ar fi clasificat ca un generator silentios pe piata. Acest lucru este obisnuit in industria generatoarelor datorita atenuarii sunetului utilizat in copertina inchisa. 
Acest Generator Black+Decker are, de asemenea, un panou de acces usor in interiorul copertinei pentru accesul la baterie, filtre sau sigurante, ceea ce face ca orice intretinere de rutina sa fie foarte simpla. Generatorul silentios B&D BXGND5300E are capacitatea de a rula motorina rosie, ceea ce il face o solutie rentabila pentru cerintele de alimentare de rezerva, ferma sau atelier. Poti folosi aproximativ 1L pe ora la jumatate de incarcare, oferindu-va aproximativ 16 ore de functionare. Comanda-l de aici

generator-curent-electric-diesel-blackdecker-bxgnd7900e-79-kva-ats

Generator Curent Electric Diesel Black+Decker BXGND7900E, 7.9 KVA, ATS

Generator Curent Electric Black+Decker BXGND7900E este un generator generator diesel, folosit pentru alimentarea dumneavoastra de urgenta a casei.
De ce Black+Decker? 
Black + Decker este un brand european cunoscut in intreaga lume pentru calitatea instrumentelor de constructie. Toate utilajele sunt conforme cu standardele europene actuale. Black+Decker are incredere in calitatea produselor sale si ofera clientilor sai o garantie deosebit de convingatoare. Il poti comanda de aici. 

Nu uita! Pentru intrebari referitoare la produsele mai sus prezentate ne gasesti atat in showroomul Yalco din Soseaua Pipera nr. 48, cat si la telefon/ e-mail in sectiunea Contact.